Події

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
Категорії

Друзі, якщо хтось досі продовжує платити за хостинг вебсайтів парамілітарних, волонтерських та інших громадських організацій, які працюють на перемогу України, негайно припиніть витрачати кошти!

Привіт, друзі! Розповімо про наш активний день, проведений на Великому Річному Семінарі, 17 січня. Тоді команда Tucha долучилась до масштабної події для того, щоб розкрити ще більше карт про користь хмар для ведення бухгалтерії та кадрового обліку.

У вівторок, 3 жовтня, у Києві відбулась масштабна подія — Великий Квартальний Семінар від 7eminar.com! Захід зібрав велику кількість учасників, які бажали дізнатися про останні новини в галузі податків та обліку, а також отримати цінні поради від експертів бухгалтерської та кадрової справ.

28 жовтня розпочинається новий потік онлайн-курсів з DevOps-практик в обмін на донати для війська. Заняття проводить Володимир Мельник, технічний директор та співзасновник Tucha. Долучайтеся!

Технічний директор і співзасновник Tucha Володимир Мельник анонсує набір слухачів до нової групи онлайн-курсу з DevOps-інженерії в обмін на донати ЗСУ! Навчання третього потоку розпочнеться вже 20 травня.

Запрошую на курси для тих, хто бажає опанувати професію DevOps-інженера. Курс розраховано на тих, хто вже трішечки вміє в лінукси (щонайменше вже може підняти базове LAMP-оточення для роботи якогось умовного Wordpress) і бажає опановувати навички оркестрації хмар контейнерів, автоматизації розгортання середовищ і додатків, автоматизації CI/CD-процесів, забезпечення безперервності роботи вебзастосунків, масштабування, кластеризації і «хмаризації» онлайн-сервісів тощо

Колезі зі служби підбору рішень Tucha, що наразі у Німеччині, випала нагода відвідати щорічний бізнес-фестиваль hub.berlin — масштабну подію для тих, хто бажає дізнатися з перших вуст про передові технологічні досягнення, цифрову трансформацію та новітні ІТ-ідеї.

Звісно, ми продовжуємо надавати послуги. Звісно, щойно розпочався новий місяць, ми оперативно виставили рахунки. Звісно, ми теж передаємо всі кошти на потреби ЗСУ.

Офлайн-заходу та живому спілкуванню після тривалої карантинної перерви — бути! Так, 29 серпня 2020 року у Києві, в РК «Ультрамарин», відбулася міжнародна ІТ-конференція з інтернет-маркетингу DVOMA від організаторів SEO.UA. Декілька сотень учасників, понад 20 спікерів, масштабна виставка та активний нетворкінг — ось коротко про те, що відбувалося тієї суботи. 

Друзі, we've done it! Зустрічайте англомовну версію веб-сайту Tucha: https://tucha.cloud!

Конференції — бути! Але безпечній для всіх її учасників та спікерів. Так вирішили Fest Group — організатори української професійної конференції DevOps Fest 2020 — і провели подію в онлайн-форматі. Попри те, що через карантин дата проведення заходу кілька разів змінювалися, усім охочим все ж вдалося прослухати доповіді від найкращих українських та закордонних ІТ-експертів. DevOps Fest Online 2020 відбувався впродовж двох днів, 5 та 6 червня 2020 року, а її учасники змогли при цьому «stay safe, stay positive, stay educated».

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

У Києві вкотре відбулася міжнародна конференція з товарного бізнесу EasyConf. 20 лютого 2020 року у КХ «Mercure» зібралися провідні експерти-практики у галузях товарного бізнесу, маркетингу, e-commerce, логістики, а також всі, хто зацікавлений у масштабуванні власного бізнесу. Організаторами заходу незмінно є Seo.Ua та Easy China.

26 лютого 2020 року у Києві відбулася головна подія вітчизняного ІКТ-ринку. Міжнародний Форум BIT&BIS зібрав в РЦ «Ультрамарин» провідних представників галузі. Ми вкотре стали партнерами форуму та взяли у ньому активну участь, тож ділимося враженнями!

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись