Інструкції

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інструкції
Категорії

Що робити одразу після купівлі хмари? Де отримати реквізити доступу, як підключитися до віртуального сервера та перенести на нього необхідні програми і дані? Ці та інші схожі питання можуть виникнути, якщо ви вперше замовили віртуальну машину і тільки починаєте роботу у хмарі. 

Завантажуйте чек-лист — практичний та корисний інструмент, що допоможе зробити зважений вибір. Обов'язково ставте питання з переліку потенційним постачальникам, позначайте відповіді в таблиці та вибирайте найкращий варіант за найважливішими для вас критеріями.

Ця замітка присвячена налаштуванню RDP-клієнта Microsoft Remote Desktop для macOS, завдяки якому ви можете налаштувати просте підключення до віддаленого робочого столу

При роботі користувачів на віртуальних серверах важливим аспектом є правильне завершення робочого сеансу. Від цього значно залежить безпека і цілісність даних, а також продуктивність роботи самого сервера. У статті розглянемо докладніше, що слід зробити перед виходом з сервера, як коректно завершити сеанс та яких ризиків це допоможе уникнути надалі. 

Виконати блокування або видалення можна всього за декілька простих кроків, і в цій інструкції покажемо, як це зробити.

Потреба заблокувати доступ конкретному користувачу, що працює на віртуальному сервері на базі операційної системи Windows, або ж видалити його обліковий запис взагалі може виникнути з різних причин. Скажімо, у випадку завершення роботи фахівця над проєктом або звільнення штатного співробітника з компанії.

Відповідаємо на часте запитання від клієнтів: як просто здійснити оплату через міжнародну електронну платіжну систему PayPal або за допомогою класичних банківських переказів Bank Transfer. Ці способи будуть корисними для замовників, які оплачують хмарні послуги з-за кордону.

Наша команда невпинно працює над тим, аби хмарні послуги відповідали очікуванням клієнтів, а робота із сервісами була простою та зрозумілою. Зокрема це стосується й оплати послуг. У цій статті пропонуємо ознайомитися з усіма доступними способами, серед яких кожен клієнт зможе підібрати найбільш зручний і швидкий для себе варіант.

Для того щоб з’ясувати, на чиєму боці виникає помилка, насамперед ми рекомендуємо виконати трасування маршруту та пінг проміжних вузлів. Простий спосіб зробити це — залучити спеціальні інструменти. У статті розглянемо один з найбільш зручних, на наш погляд, застосунків для виявлення місця обриву з’єднання із сервером — Ping Tracer.

У попередній статті про панель керування вебхостингом DirectAdmin ми робили загальний огляд системи та її призначення. Нині зосередимося докладніше безпосередньо на функціях програмного продукту та алгоритмі дій, який зазвичай потрібно зробити користувачу при роботі з панеллю.

У цій публікації ми хотіли б розглянути DirectAdmin — систему з відкритим API від канадських розробників JBMC Software. Розповідаємо та наочно показуємо, які головні функції має панель та як з нею працювати. Тож сподіваємося, що ті клієнти, які ще не наважилися на те, щоб позбутися ще одного російського програмного продукту, після ознайомлення з цим матеріалом матимуть можливість переконатися в тому, що DirectAdmin дійсно є гідною альтернативою тим засобам, які вони використовують наразі.

Втрата даних часто стає непоправною. Один із головних заходів для збереження як особистої, так і бізнесової інформації — це використання безпечних паролів для доступу до робочого столу, сторінок у соціальних мережах, сховищ інформації та інших критичних даних. Розказуємо що робити, якщо є потреба передати пароль іншій особі.

Підключення до віддаленого робочого столу — один з найбільш частих запитів під час організації дистанційної роботи. Покроково та наочно показуємо, як підключитися до віддаленого робочого столу за допомогою RDP-клієнта, що встановлений на всіх операційних системах Windows від версії XP і вище. 

Один з частих запитів до нашої служби технічної підтримки — питання про те, за допомогою яких інструментів здійснюється налаштування доменної зони DNS. Наразі розповідаємо про різновиди інструментів для керування налаштуваннями доменної зони.

Безпека і збереження даних — важливе питання для будь-якого бізнесу. На відміну від фізичних серверів, у хмарі ці можливості набагато ширше. Наприклад, можна повністю відновити «з минулого» диск віртуальної машини. Це доступно завдяки корисному інструменту — snapshots.

Наш партнер, веб-студія «Червоний хамелеон», підготував корисну статтю про те, на що варто звертати увагу при виборі хостингу для веб-сайтів на базі платформи «Бітрікс: Управління сайтом». У статті детально розібрані мінімальні та рекомендовані параметри сервера, представлені наші рекомендації як хостинг-провайдера і роздуми партнера як розробника сайтів. 

Таке питання нерідко виникає у користувачів під час підключення їхнього віртуального сервера до мережі Інтернет. Розповідаємо, що таке віртуальний маршрутизатор та які його функції.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись