Техпідтримка 24×7 | +380 44 583-5-583 | support@tucha.ua

Підвищення вартості IPv4-адрес з 1 листопада 2024 року

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Підвищення вартості IPv4-адрес з 1 листопада 2024 року
Категорії

У зв’язку зі зростанням витрат на обслуговування IPv4-адрес, які надаються організацією RIPE, та, відповідно, збільшенням витрат на ці ресурси з нашого боку, з 1 листопада 2024 року ми змушені змінити вартість однієї IPv4-адреси з 2.00 EUR/місяць до 3.00 EUR/місяць.

У чому суть

Організація RIPE, яка відповідає за розподіл інтернет-ресурсів, вже деякий час поспіль збільшує вартість обслуговування IPv4-адрес, що підвищує наші витрати зокрема. Окрім цього, IPv4-адреси стають дедалі більш обмеженим ресурсом, що також впливає на їх вартість. 

Price per Address

Зважаючи на це, ми змушені переглянути тарифи. Отже, з 1 листопада 2024 року вартість однієї IPv4-адреси зміниться з 2.00 EUR/місяць до 3.00 EUR/місяць. Для більшості наших клієнтів це означатиме підвищення лише на 1.00 EUR/місяць, проте дозволить нам покрити витрати на обслуговування ресурсу, що постійно зростають.

Підсумовуючи

Ми розуміємо, що будь-які зміни тарифів можуть викликати певні незручності, і зі свого боку робимо все можливе, щоб ці зміни були передбачуваними та мінімально відчутними.

Якщо у вас виникнуть питання або потрібна додаткова інформація щодо хмарних сервісів від Tucha, будь ласка, звертайтеся до нашої служби турботи про клієнтів.

Дякуємо вам за розуміння та довіру!

Поділитися:
Статті по темі

Навіть в умовах, коли світ сповнений інформацією з відповідями на будь-які запитання, міграція бізнесу у хмари не завжди відбувається гладко. У статті розглянемо п'ять поширених помилок, які можуть виникнути під час переходу у хмари, а головне — поділимось рекомендаціями щодо того, як одразу зробити правильні кроки до надійної роботи у хмарах.

Вибору хостингу для бухгалтерських програм і даних слід приділяти підвищену увагу. Вони містять конфіденційну інформацію, а тому особливо потребують захисту від втрат, втручань і потраплянь до рук сторонніх осіб, і водночас — наявності безперебійного підключення для співробітників, яким надано доступ. Усім цим вимогам відповідає хостинг бухгалтерії на віртуальних серверах від Tucha.

Винесення бухгалтерії на віртуальні сервери є одним з найчастіших запитів до команди Tucha. Та нерідко перед тим, як прийняти рішення про перенесення програм і даних у хмари, у клієнтів виникає низка питань:

Відповідаємо на часте запитання від клієнтів: як просто здійснити оплату через міжнародну електронну платіжну систему PayPal або за допомогою класичних банківських переказів Bank Transfer. Ці способи будуть корисними для замовників, які оплачують хмарні послуги з-за кордону.

Наша команда невпинно працює над тим, аби хмарні послуги відповідали очікуванням клієнтів, а робота із сервісами була простою та зрозумілою. Зокрема це стосується й оплати послуг. У цій статті пропонуємо ознайомитися з усіма доступними способами, серед яких кожен клієнт зможе підібрати найбільш зручний і швидкий для себе варіант.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись