Інтерв'ю

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інтерв'ю
Категорії

Нещодавно мали нагоду віч-на-віч поспілкуватися з Володимиром Басистим, головним ІТ-фахівцем компанії Sysadmin.ua. Наводимо головне про дієві практики, рекомендації та власний досвід партнера.

Як хмари допомагають у посиленні захисту даних та чому наші партнери рекомендують використовувати їх в роботі своїм клієнтам? Щоб дізнатися відповіді на ці питання, скористалися нагодою поспілкуватися з партнеркою Мариною Бурдановою, керівницею відділу продажів компанії БВК-Софт. З пані Мариною ми активно співпрацюємо вже досить давно, і нещодавнє спілкування присвятили обговоренню теми посилення безпеки даних.

Безпека інформації — важливе питання сьогодення. Як захистити свої дані? Які практики впроваджують в роботу компанії та що рекомендують робити своїм клієнтам? Обговорили актуальну тему з нашим давнім і надійним партнером Сергієм Басовим, технічним директором ТОВ «ТСПС». 

Як посилити безпеку зберігання даних? Питання, що не лише не втрачає актуальність, а набуває все більшого значення: загроз стає більше, а хакери — ще досвідченішими. Проте й інформаційна просвіта серед користувачів зростає, до чого ми також активно долучаємось.

Про виклики та можливості, які приніс 2023 рік, — відверто, практично і виключно на основі власного досвіду партнерів Tucha. А головне — дуже корисно!

Нещодавно ми провели онлайн-зустріч з Аллою Петриченко, засновницею української платформи для створення інтернет-магазинів Shop-Express. В інтерв’ю партнерка розповіла про те, які виклики постали перед її командою впродовж повномасштабної війни, як компанії вдалося обернути їх собі на користь та в чому головні переваги використання хмарних рішень для бізнесу.

З компанією Uniqid та її засновницею Юлією Павловою, що з міста Львів, наша співпраця триває досить давно. Команда партнерів спеціалізується на проведенні інформаційно-тематичних заходів, супроводі та автоматизації спеціалізованого програмного забезпечення, наданні правових, юридичних, бухгалтерських консультацій та інших поширених послуг.

Компанія Smart працює у місті Кам’янець-Подільський та спеціалізу-ється на автоматизації бізнес-процесів, продажі та супроводі систем документообігу та подачі звітності, наданні інших поширених ІТ-послуг. Під час нещодавньої бесіди Юрій Завальський, керівник компанії, розповів про один з найбільш частих запитів від клієнтів — організацію віддаленої роботи, для вирішення якого корисні хмари. Також партнер з власного досвіду розповів про дієві способи залучення клієнтів, роль партнерів у веденні бізнесу та поділився порадою щодо того, як не втрачати натхнення вести діяльність далі.

Володимир Бадіров — ІТ-фахівець і засновник компанії New Evolution, що спеціалізується на системній інтеграції: розробці проєктів під потреби замовників, впровадженні їх в роботу та подальшому супроводі. 

З партнером Ігорем Прокопенком, що спеціалізується на системному адмініструванні, ми плідно співпрацюємо вже багато років поспіль. З початком повномасштабної війни на професійну діяльність партнера, як і на долю всіх українців, припадали різні етапи розвитку. Нещодавно ми поспілкувалися з паном Ігорем та дізналися про те, як працює партнер в умовах нових реалій і чому вже давно рекомендує клієнтам віртуальні сервери. Партнер поділився досвідом того, як хмари допомагають бізнесу працювати у різних життєвих ситуаціях: під час переїзду з офісу в офіс, перебування фахівців за кордоном, в періоди масових відключень електроенергії тощо.

Сьогодні українському бізнесу доводиться вкрай непросто. Та є чимало компаній, які попри всі виклики продовжують працювати та приносити користь клієнтам, і одна з них — це компанія БВК-Софт, що спеціалізується на автоматизації бізнесу. Для того щоб дізнатися, що допомагає бізнесу продовжувати діяльність в умовах змін і нестабільності, ми поспілкувалися з Мариною Бурдановою, керівницею відділу продажів компанії БВК-Софт. Під час бесіди обговорили питання щодо змін у веденні бізнесу, особистої трансформації та бачення майбутнього України.

З компанією Б.В. Лайн, що спеціалізується на автоматизації інформаційних систем, ми плідно співпрацюємо вже чимало років поспіль. Днями вкотре мали нагоду особисто зустрітися з її директором Богданом Жмайло. З власного досвіду та досвіду роботи з клієнтами пан Богдан розповів про переваги ведення електронного документообігу та розміщення бухгалтерських програм і даних на віртуальних серверах. А також поговорили на актуальну й важливу тему для кожного українця — бачення майбутнього нашої країни, підтримку економіки, віру в перемогу та відбудову держави.

З науково-виробничим підприємством «Логіка», що у місті Дрогобич, ми плідно співпрацюємо багато років поспіль. В умовах нової реальності мали нагоду особисто поспілкуватися з Романом Кошелюком — засновником, заступником директора, старшим інженером з інноваційних технологій. Обговорили, як пройшов минулий рік для компанії, з якими головними викликами вдалося успішно впоратися та що змінилося у бізнес-процесах за цей час. Про непохитну віру у нашу перемогу та світле майбутнє України, мотивацію не опускати руки і працювати — в інтерв’ю з партнером.

Співпраця з партнерами для команди Tucha — це про спільну спрямованість на те, щоб клієнт отримав якнайкращий результат. Таким є зокрема партнерство з ІТ-фахівцем Олексієм Ольховим. З інтерв’ю ви дізнаєтеся про те, які задачі клієнтів, що працюють з бухгалтерією, закривають віртуальні сервери. З власного досвіду партнер розповів про те, чому в умовах сьогодення хмари є нагальною потребою. Про зміни в бізнес-діяльності та горизонті планування за останній рік — читайте далі.

На початку 2023-го року мали нагоду поспілкуватися з Віктором Нерсесовим, засновником та CEO компанії amphibian, що спеціалізується на цифровій трансформації для середнього і великого бізнесу. До початку повномасштабної війни команда amphibian працювала та стрімко розвивалася в Одесі, де ми записували відеовідгук про співпрацю. Наразі ж Віктор мешкає у Барселоні, і не так давно його компанія вийшла на європейський ринок. Саме на обговоренні цього досвіду ми і зробили акцент під час інтерв’ю. 

Повномасштабна війна стала випробуванням для всіх українських підприємців. Тому вкрай цінним є досвід партнерів, які знайшли нові підходи до роботи з клієнтами та продовжили діяльність. Одним з таких партнерів є Олександр Печерний, засновник компанії Інком Актів, що спеціалізується на аутсорсингу в галузях ІТ, бухгалтерського обліку та аудиту. Під час інтерв’ю Олександр розповів, як його команда переживала 2022 рік та з якими найбільшими викликами зіштовхнулася. Досвід партнера є влучним прикладом того, наскільки важливо зберігати в собі людські якості та цінності навіть у складні часи.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись