Нові статті

  1. Головна
  2. Блог
  3. Нові статті

Безпека при роботі з даними — сьогодні це і ціль, і інструмент для надійної роботи кожного бізнесу. Дмитро Сандула, який спеціалізується на системному адмініструванні, поділився своїм досвідом захисту даних та розповів про ключові кроки й інструменти, що допомагають йому у вирішенні цієї задачі. А саме, партнер наголосив на важливості створення надійних паролів, використання двофакторної автентифікації, шифрування даних та навчання співробітників заходів безпеки. Запрошуємо до прочитання, щоб дізнатися більше про захист ваших даних.

20 липня 2005 року наша компанія почала свою роботу. І досі, які б часи та обставини не переживали, ми продовжуємо працювати. Насамперед — для того, щоб якомога більше компаній могли надійно зберігати дані та організовувати роботу завдяки хмарам. Адже фраза «працювати з будь-яких куточків світу», напевно, ще ніколи не мала такого актуального значення. Продовжуємо працювати задля українських компаній, аби фахівці могли виконувати свою роботу в умовах відключення електроенергії. Працювати, щоб бути корисними для України та підтримувати Сили оборони. Щоб донатити і заохочувати до цього інших в обмін на знання. Все це можливо завдяки нашій стійкій команді і вам, нашим дорогим клієнтам і партнерам.

10 липня у Києві вкотре відбулася професійна подія для фахівців бухгалтерського та кадрового обліку — Великий Бухгалтерський Семінар. Організаторами традиційно виступили наші партнери 7eminar.com. 

Разом з партнерами ми продовжуємо обговорювати важливу тему для кожного бізнесу — безпеку при роботі у хмарах. Під час зустрічі з нашою надійною партнеркою Оленою Шаталіною розглянули питання щодо захищеності даних, які турбують клієнтів групи компаній Fort.Group і те, як у вирішенні цих питань допомагають хмари. Повна версія відеоінтерв’ю є на YouTube-каналі, а тут наводимо головну інформацію з нашої бесіди з керівницею відділу продажів Fort.Group.

Cлужби віддаленого робочого столу в Windows Server мають за замовчуванням пробний період 120 діб. Після завершення пробного періоду продукт припиняє свою роботу, а увійти на сервер можна тільки за допомогою аварійної консолі. Та є можливість власноруч скинути лічильник пробного періоду.
 

Підтримуєте українське військо та цікавитесь темою DevOps? Орієнтовно 6 липня розпочинається навчання п’ятого потоку курсів з DevOps-інженерії, де є можливість поєднати підтримку захисників з отриманням практичних знань у галузі, що стрімко розвивається. Це чудова нагода зробити свій внесок у перемогу України та поглибити професійні навички.

Нерідко компанії або окремі фахівці, робота яких пов’язана з бухгалтерією, плутаються в поняттях — «хмарна бухгалтерія» та «бухгалтерія у хмарах». Попри схожість на перший погляд, відмінності в цих термінах можуть виявитися ключовими для організації роботи з бухгалтерією. У статті ми розглянемо, в чому різниця між поняттями та як вибрати потрібне рішення.

Як захистити дані бізнесу від атак, несанкціонованих доступів, випадкового видалення та інших ризиків? Наша рекомендація — працювати у хмарах від Tucha та дослухатися до порад технічних експертів. Партнер компанії Tucha, системний адміністратор Сергій Бархударьянц, поділився власним підходом до посилення безпеки даних своїх клієнтів і розповів

Не вперше зустрічаємо свято в умовах постійних загроз, на відстані від рідних, з думками про тих, хто захищав і захищає нашу землю. Незмінною залишається наша мрія: перемогти та бути поруч з близькими у безпеці.

Нещодавно мали нагоду віч-на-віч поспілкуватися з Володимиром Басистим, головним ІТ-фахівцем компанії Sysadmin.ua. Наводимо головне про дієві практики, рекомендації та власний досвід партнера.

Команди, які чітко та злагоджено працюють разом, досягають кращих результатів, генерують більше ідей та швидше реагують на зміни. А все це — підвищує ефективність роботи бізнесу.
Те, наскільки зручно, швидко та без затримок відбувається взаємодія в команді, чимало залежить від інструментів, які залучає команда для організації роботи. Та для того щоб отримати максимум користі, ми пропонуємо організувати роботу фахівців та потрібних їм інструментів (тобто програм, вебзастосунків, систем і даних) у хмарах від Tucha. Розповідаємо, як можна залучити хмари до роботи бізнесу та підвищити ефективність взаємодії між співробітниками.

Брати участь в офлайн-подіях — традиція, що змогла відновитись завдяки Силам оборони України. І зокрема — організаторам подій для бухгалтерів 7eminar.com, які 11 квітня провели Великий квартальний семінар у Києві. Захід вкотре зібрав фахівців, які бажають дізнатися новини та актуальні зміни у галузях ведення бухгалтерії та кадрового обліку.

Шифрування каналів зв'язку — інструменти, що допомагають посилити захист інформації при роботі у хмарах, вберегти їх від перехоплень і доступу сторонніх осіб. 

Є різні алгоритми шифрування для різних потреб користувачів. У цій статті ми зосередимось на деяких основних з них.

Як хмари допомагають у посиленні захисту даних та чому наші партнери рекомендують використовувати їх в роботі своїм клієнтам? Щоб дізнатися відповіді на ці питання, скористалися нагодою поспілкуватися з партнеркою Мариною Бурдановою, керівницею відділу продажів компанії БВК-Софт. З пані Мариною ми активно співпрацюємо вже досить давно, і нещодавнє спілкування присвятили обговоренню теми посилення безпеки даних.

Безпека інформації — важливе питання сьогодення. Як захистити свої дані? Які практики впроваджують в роботу компанії та що рекомендують робити своїм клієнтам? Обговорили актуальну тему з нашим давнім і надійним партнером Сергієм Басовим, технічним директором ТОВ «ТСПС». 

Ця замітка присвячена налаштуванню RDP-клієнта Microsoft Remote Desktop для macOS, завдяки якому ви можете налаштувати просте підключення до віддаленого робочого столу

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись