Нові статті

  1. Головна
  2. Блог
  3. Нові статті

Безпека інформації — важливе питання сьогодення. Як захистити свої дані? Які практики впроваджують в роботу компанії та що рекомендують робити своїм клієнтам? Обговорили актуальну тему з нашим давнім і надійним партнером Сергієм Басовим, технічним директором ТОВ «ТСПС». 

Ця замітка присвячена налаштуванню RDP-клієнта Microsoft Remote Desktop для macOS, завдяки якому ви можете налаштувати просте підключення до віддаленого робочого столу

Привіт, друзі! Розповімо про наш активний день, проведений на Великому Річному Семінарі, 17 січня. Тоді команда Tucha долучилась до масштабної події для того, щоб розкрити ще більше карт про користь хмар для ведення бухгалтерії та кадрового обліку.

Як посилити безпеку зберігання даних? Питання, що не лише не втрачає актуальність, а набуває все більшого значення: загроз стає більше, а хакери — ще досвідченішими. Проте й інформаційна просвіта серед користувачів зростає, до чого ми також активно долучаємось.

Навіть в умовах, коли світ сповнений інформацією з відповідями на будь-які запитання, міграція бізнесу у хмари не завжди відбувається гладко. У статті розглянемо п'ять поширених помилок, які можуть виникнути під час переходу у хмари, а головне — поділимось рекомендаціями щодо того, як одразу зробити правильні кроки до надійної роботи у хмарах.

Наше сьогодення — це важка боротьба на фронті, яку підтримує тил. І невтомна праця в тилу, можливість якої забезпечує фронт. Важливо триматися пліч-о-пліч, єднатися, допомагати, переборовши втому, та бути вдячними тим, хто зупиняє морок.

Бажаємо кожному, хоч де він зараз є, сил та витримки у новому році. Бережімо себе, підтримуймо близьких та докладаймо кожен зі свого боку максимум зусиль, щоб зрештою перемогти.

І нехай якнайшвидше здійсниться наша спільна велика мрія про безпечне та мирне життя у вільній Україні.

Про виклики та можливості, які приніс 2023 рік, — відверто, практично і виключно на основі власного досвіду партнерів Tucha. А головне — дуже корисно!

[UPD] Доповнили статтю інформацією з відповідями на часті запитання від клієнтів про типи ліцензій термінального доступу — «на пристрій» та «на користувача».

Винесення робочих даних у хмару та налаштування віддаленого доступу до них — задача з підвищеним попитом. Якщо замовнику потрібна машина на базі операційної системи Microsoft Windows Server і підключення до віддаленого робочого столу трьом і більше користувачам, значить, йому потрібен і спеціальний програмний продукт для цього — Microsoft Remote Desktop Services (RDS). У статті розповідаємо про головні особливості користування ліцензією: для чого вона потрібна, які можливості надає, як користуватися продуктом та скільки це коштує.

Нещодавно ми провели онлайн-зустріч з Аллою Петриченко, засновницею української платформи для створення інтернет-магазинів Shop-Express. В інтерв’ю партнерка розповіла про те, які виклики постали перед її командою впродовж повномасштабної війни, як компанії вдалося обернути їх собі на користь та в чому головні переваги використання хмарних рішень для бізнесу.

З компанією Uniqid та її засновницею Юлією Павловою, що з міста Львів, наша співпраця триває досить давно. Команда партнерів спеціалізується на проведенні інформаційно-тематичних заходів, супроводі та автоматизації спеціалізованого програмного забезпечення, наданні правових, юридичних, бухгалтерських консультацій та інших поширених послуг.

У вівторок, 3 жовтня, у Києві відбулась масштабна подія — Великий Квартальний Семінар від 7eminar.com! Захід зібрав велику кількість учасників, які бажали дізнатися про останні новини в галузі податків та обліку, а також отримати цінні поради від експертів бухгалтерської та кадрової справ.

28 жовтня розпочинається новий потік онлайн-курсів з DevOps-практик в обмін на донати для війська. Заняття проводить Володимир Мельник, технічний директор та співзасновник Tucha. Долучайтеся!

Компанія Smart працює у місті Кам’янець-Подільський та спеціалізу-ється на автоматизації бізнес-процесів, продажі та супроводі систем документообігу та подачі звітності, наданні інших поширених ІТ-послуг. Під час нещодавньої бесіди Юрій Завальський, керівник компанії, розповів про один з найбільш частих запитів від клієнтів — організацію віддаленої роботи, для вирішення якого корисні хмари. Також партнер з власного досвіду розповів про дієві способи залучення клієнтів, роль партнерів у веденні бізнесу та поділився порадою щодо того, як не втрачати натхнення вести діяльність далі.

При роботі користувачів на віртуальних серверах важливим аспектом є правильне завершення робочого сеансу. Від цього значно залежить безпека і цілісність даних, а також продуктивність роботи самого сервера. У статті розглянемо докладніше, що слід зробити перед виходом з сервера, як коректно завершити сеанс та яких ризиків це допоможе уникнути надалі. 

З Днем Незалежності, Україно! Воля та єдність — наша сила, і тільки разом ми здатні до перемог. Продовжуємо відвойовувати те, що по праву належить нам. Допомагаємо та дякуємо тим, хто віч-на-віч веде битву з ворогом, за можливість жити у суверенній країні нам і нашим нащадкам.Слава Україні! Героям Слава!

Володимир Бадіров — ІТ-фахівець і засновник компанії New Evolution, що спеціалізується на системній інтеграції: розробці проєктів під потреби замовників, впровадженні їх в роботу та подальшому супроводі. 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись