Tucha на hub.berlin 2022

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Tucha на hub.berlin 2022
Категорії

Як і більшість українських компаній, через війну наша команда вимушено опинилася в різних куточках світу. Колезі зі служби підбору рішень Tucha, що наразі у Німеччині, випала нагода відвідати щорічний бізнес-фестиваль hub.berlin — масштабну подію для тих, хто бажає дізнатися з перших вуст про передові технологічні досягнення, цифрову трансформацію та новітні ІТ-ідеї.

hub.berlin

Захід відбувався впродовж двох днів, 22 і 23 червня 2022 року, та зібрав понад 1000 відвідувачів. Доповіді були присвячені різним темам: штучний інтелект, блокчейн, кібербезпека, розумне місто, цифрова трансформація, нові технології, роздрібна торгівля і комерція та ще низка пов’язаних напрямів. Серед спікерів — радники та представники міністерств різних країн, президенти асоціацій та генеральні директори, власники і керівники бізнесу, ТОП-менеджери, інженери, архітектори ІТ-рішень з таких відомих світових компаній, як Volkswagen AG, L'Oréal, SAP SE, IBM Consulting, Vodafone Group, Acer, Zoom Video Communications та багато інших. Виступи спікерів проводилися як в офлайн-, так і онлайн-форматах. Серед почесних доповідачів були й українські представники: Михайло Федоров, віцепрем’єр-міністр та міністр цифрової трансформації, та Віталій Седлер, президент Асоціації ІТ в Україні, СЕО та співзасновник компанії Intellias. Пишаємося талановитими українцями!

hub.berlin

Також захід hub.berlin не обійшовся без нетворкінгу. Окрім традиційного спілкування віч-на-віч, відвідувачі обмінялися короткою інформацією про свою діяльність та залишили дані про себе, які згодом були опублікувані у спеціальному додатку для всіх учасників події. Сформувалося так зване віртуальне нетворкінг-середовище, спрямоване на налагодження комунікації між учасниками. Таким чином, під час проведення конференції відвідувачі могли цілком зосередитися на доповідях, а після її завершення — на пошуку корисних контактів і побудові можливостей для подальшої співпраці.

Звісно, ми також скористалися нагодою кулуарно заявити про себе як про хмарного провайдера, поділитися нашими головними перевагами та завести декілька закордонних бізнес-знайомств.

Tucha на hub.berlin 2022

Підсумовуючи, скажемо, що це було потужно! Яскраво, технологічно, насичено. Зроблені світлини підтверджують це. ;-) Якщо ви цікавитеся розвитком ІТ-галузі, рекомендуємо захід до відвідування. Ми теж залюбки візьмемо участь у hub.berlin наступного року, якщо випаде така нагода, аби надихнутися новими ідеями, дізнатися про розробки в ІТ та отримати перспективні контакти.

Tucha розширює межі, долучайтеся!

Поділитися:
Статті по темі

Брати участь в офлайн-подіях — традиція, що змогла відновитись завдяки Силам оборони України. І зокрема — організаторам подій для бухгалтерів 7eminar.com, які 11 квітня провели Великий квартальний семінар у Києві. Захід вкотре зібрав фахівців, які бажають дізнатися новини та актуальні зміни у галузях ведення бухгалтерії та кадрового обліку.

Привіт, друзі! Розповімо про наш активний день, проведений на Великому Річному Семінарі, 17 січня. Тоді команда Tucha долучилась до масштабної події для того, щоб розкрити ще більше карт про користь хмар для ведення бухгалтерії та кадрового обліку.

У вівторок, 3 жовтня, у Києві відбулась масштабна подія — Великий Квартальний Семінар від 7eminar.com! Захід зібрав велику кількість учасників, які бажали дізнатися про останні новини в галузі податків та обліку, а також отримати цінні поради від експертів бухгалтерської та кадрової справ.

Офлайн-заходу та живому спілкуванню після тривалої карантинної перерви — бути! Так, 29 серпня 2020 року у Києві, в РК «Ультрамарин», відбулася міжнародна ІТ-конференція з інтернет-маркетингу DVOMA від організаторів SEO.UA. Декілька сотень учасників, понад 20 спікерів, масштабна виставка та активний нетворкінг — ось коротко про те, що відбувалося тієї суботи. 

Конференції — бути! Але безпечній для всіх її учасників та спікерів. Так вирішили Fest Group — організатори української професійної конференції DevOps Fest 2020 — і провели подію в онлайн-форматі. Попри те, що через карантин дата проведення заходу кілька разів змінювалися, усім охочим все ж вдалося прослухати доповіді від найкращих українських та закордонних ІТ-експертів. DevOps Fest Online 2020 відбувався впродовж двох днів, 5 та 6 червня 2020 року, а її учасники змогли при цьому «stay safe, stay positive, stay educated».

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись