Категорії

Було це ще у 2012 році. Саме тоді двоє молодих підприємців подумали, що мають мало клопоту, і вирішили створити першу на той час в Україні компанію, яка буде надавати хмарну ІТ-інфраструктуру. І назвали нову компанію Tucha. Відтоді цей хмарний провайдер успішно вирішує купу хмарних задач і допомагає сотням українських і закордонних компаній працювати стабільно та безпечно...

Завантажуйте чек-лист — практичний та корисний інструмент, що допоможе зробити зважений вибір. Обов'язково ставте питання з переліку потенційним постачальникам, позначайте відповіді в таблиці та вибирайте найкращий варіант за найважливішими для вас критеріями.

[UPD] Доповнили статтю інформацією з відповідями на часті запитання від клієнтів про типи ліцензій термінального доступу — «на пристрій» та «на користувача».

Винесення робочих даних у хмару та налаштування віддаленого доступу до них — задача з підвищеним попитом. Якщо замовнику потрібна машина на базі операційної системи Microsoft Windows Server і підключення до віддаленого робочого столу трьом і більше користувачам, значить, йому потрібен і спеціальний програмний продукт для цього — Microsoft Remote Desktop Services (RDS). У статті розповідаємо про головні особливості користування ліцензією: для чого вона потрібна, які можливості надає, як користуватися продуктом та скільки це коштує.

При роботі користувачів на віртуальних серверах важливим аспектом є правильне завершення робочого сеансу. Від цього значно залежить безпека і цілісність даних, а також продуктивність роботи самого сервера. У статті розглянемо докладніше, що слід зробити перед виходом з сервера, як коректно завершити сеанс та яких ризиків це допоможе уникнути надалі. 

Виконати блокування або видалення можна всього за декілька простих кроків, і в цій інструкції покажемо, як це зробити.

Потреба заблокувати доступ конкретному користувачу, що працює на віртуальному сервері на базі операційної системи Windows, або ж видалити його обліковий запис взагалі може виникнути з різних причин. Скажімо, у випадку завершення роботи фахівця над проєктом або звільнення штатного співробітника з компанії.

Винесення бухгалтерії на віртуальні сервери є одним з найчастіших запитів до команди Tucha. Та нерідко перед тим, як прийняти рішення про перенесення програм і даних у хмари, у клієнтів виникає низка питань:

Відповідаємо на часте запитання від клієнтів: як просто здійснити оплату через міжнародну електронну платіжну систему PayPal або за допомогою класичних банківських переказів Bank Transfer. Ці способи будуть корисними для замовників, які оплачують хмарні послуги з-за кордону.

Наша команда невпинно працює над тим, аби хмарні послуги відповідали очікуванням клієнтів, а робота із сервісами була простою та зрозумілою. Зокрема це стосується й оплати послуг. У цій статті пропонуємо ознайомитися з усіма доступними способами, серед яких кожен клієнт зможе підібрати найбільш зручний і швидкий для себе варіант.

Як формуються рахунок та акт виконаних робіт, коли здійснювати оплату, який алгоритм дій при наступному здійсненні платежів. Наводимо короткий інструктаж, якщо ви щойно стали нашим клієнтом.

Вибір віддалених серверів стає все ширшим. Як серед усього різноманіття вибрати найбільш влучне рішення для своєї задачі? Пропонуємо разом розібратися у видах віддалених серверів, які ми пропонуємо до оренди своїм клієнтам, і з’ясувати, в яких випадках найбільш корисними будуть віртуальні машини з їх вагомими перевагами, а коли є сенс звернути увагу на фізичні сервери.

Поки що не придумали нічого більш надійного для роботи сайтів, ніж розміщення їх у хмарах. Та як організувати хмарний хостинг і що для цього потрібно? З чого почати та на які важливі аспекти звернути увагу? Ми регулярно отримуємо такі запити від клієнтів і допомагаємо швидше зорієнтуватися у вирішенні цієї задачі за допомогою розгорнутих матеріалів у блозі Tucha. А наразі зібрали всі корисні статті в одній, аби під рукою завжди був покроковий гайд. Користуйтеся!

Віддалені сервери — поняття не нове, але часом їх вибір може здатися непростою задачею. Віртуальні та фізичні, гнучкі конструктори і ті, що складаються зі збалансованих наборів ресурсів, з дата-центрами в Україні або за кордоном... Чим усі вони відрізняються та на чому зупинити вибір? Ділимося головною інформацією про сервіси Tucha, на базі яких доступна оренда віртуальних та фізичних серверів. Стаття допоможе краще зорієнтуватися та більш усвідомлено визначити, який саме із сервісів підійде для вирішення тієї чи іншої задачі.

Чуйне ставлення та повага вибору — основа наших відносин з клієнтами. І хай по всьому світу чимало компаній намагаються заманити клієнтів шаленими знижками, ми неухильно дотримуємося іншого підходу. Замість величезних знижок раз на рік ми надаємо перевагу свідомому споживанню на постійній основі. Наші принципи — це адекватне ціноутворення та прозора вартість послуг. 

В цій статті детально розповідаємо про особливості кожного з видів технічної підтримки Tucha та допомагаємо розібратися, який з них підійде для вирішення тих чи інших задач.

У цій статті розповідаємо, як організувати надійне зберігання резервних копій з хмарами від Tucha, які дані можна розмістити та скільки коштує користування хмарним бекап-хостингом.

Швидке завантаження сайту, його безперебійна робота та здатність витримувати великі напливи відвідувачів важливі для будь-якого ресурсу, незалежно від того, на базі якої CMS він працює, — WordPress, Joomla, OpenCart, Drupal або будь-якій іншій. Досягти високих показників продуктивності, окрім іншого, допоможе якісний хмарний хостинг. Розповідаємо, скільки коштує розміщення сайту на базі популярних CMS у хмарі від Tucha , як перенести дані та які переваги у надійності та зручності ви гарантовано отримаєте. 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись