Свята

  1. Головна
  2. Блог
  3. Свята
Категорії

Наше сьогодення — це важка боротьба на фронті, яку підтримує тил. І невтомна праця в тилу, можливість якої забезпечує фронт. Важливо триматися пліч-о-пліч, єднатися, допомагати, переборовши втому, та бути вдячними тим, хто зупиняє морок.

Бажаємо кожному, хоч де він зараз є, сил та витримки у новому році. Бережімо себе, підтримуймо близьких та докладаймо кожен зі свого боку максимум зусиль, щоб зрештою перемогти.

І нехай якнайшвидше здійсниться наша спільна велика мрія про безпечне та мирне життя у вільній Україні.

З Днем Незалежності, Україно! Воля та єдність — наша сила, і тільки разом ми здатні до перемог. Продовжуємо відвойовувати те, що по праву належить нам. Допомагаємо та дякуємо тим, хто віч-на-віч веде битву з ворогом, за можливість жити у суверенній країні нам і нашим нащадкам.Слава Україні! Героям Слава!

20 липня Tucha виповнюється 18 років! І хоча вкотре День народження зустрічаємо в непростих умовах, але головне є незмінним: навіть у мінливі часи поруч з нами залишаєтесь ви — наші клієнти, партнери, друзі компанії.

Цьогоріч свято вкотре проходить для нас не так, як мріяли. Та, попри все, пам’ятаймо: ми, українці, є головною підтримкою один для одного. І сьогодні як ніколи потрібна наша згуртованість, людяність, витримка.

З прийдешнім Новим роком, друзі!

Триває надскладний час для українців. Але він неодмінно мине, і на зміну йому прийдуть мирне життя, відбудова, засвоєння досвіду та нові можливості. Нехай 2023 рік принесе омріяну перемогу. Головне — бережімо себе та рідних і докладаймося до боротьби кожен на своєму місці. Тримаємося разом, дякуємо всім, хто виборює краще майбутнє позамежною ціною, допомагаємо та все здолаємо.

Воля — один з маркерів національної свідомості українців. Святиня, на яку посягнули вороги. Але незалежність не відібрати та не стерти — вона є в кожному з нас. Збережемо єдність і свободу. Переможемо та відбудуємо країну, яка розквітне, на противагу ницості й ганебному падінню наших недругів. Слава Україні! Героям Слава!

Річниця ще ніколи не була такою складною. Попри війну та її наслідки, попри перебування команди у різних куточка континенту та життєві обставини, Tucha продовжує працювати. Адже незмінним залишається наше прагнення бути корисними та допомагати клієнтам у стабільній та безпечній роботі бізнесу. І на цій точці контролю традиційно хочемо подякувати всім, хто залишається поруч, а також підбити підсумки та окреслити напрям розвитку надалі, наскільки це зараз можливо.

Цьогоріч свято окроплене кров’ю воїнів і мирних жителів України, позначене боротьбою за свободу та вільне життя. Нехай Великдень принесе нам якнайшвидшу перемогу над ворогом, відродження та оновлення нашої країни.

Ми завжди поруч, тож впевнено довіряйте нам найважливіше!

З новорічними святами, друзі!

Дякуємо вам за незмінну довіру і надійну співпрацю в цей напрочуд мінливий період. Нехай в новому році всі зміни будуть лише на краще, а все намріяне та заплановане — відбудеться. Бажаємо міцного здоров’я вам і вашим родинам, миру вашим домівкам. Ми поруч, і все найцікавіше — попереду.

Незалежній Україні — 30! Вітаємо кожного, хто є частиною цієї історії. Які б віхи не проходила країна за цей час, вона встояла. Докладаймо разом ще більше зусиль, аби зробити теперішнє кращим для себе, а майбутнє — для нащадків. Цінуймо, оберігаємо та вкладаймо свої вміння і любов у розвиток і становлення нашої країни. Україно, міцній попри всі негаразди. А всіх українців — зі святом!

20 липня наша компанія відсвяткувала свій День народження. Не багато не мало, а вже 16 років ми працюємо на ІТ-царині та є надійним постачальником хмарних рішень як для українського, так і для закордонного бізнесу. 

З Великоднем, друзі! Святкування вдома це і традиція, і необхідність у наші часи, тож відсвяткуймо з найближчими. Бажаємо всім нам здоров'я, миру, в країні і на душі, і змін лише на краще. Смачної паски!

Піклуйтесь про себе і близьких, як ми тут в Tucha піклуємося про дані своїх клієнтів! :)

Бажаємо міцного здоров’я і здійснення найкращих сподівань!

Друзі, незалежній Україні — 29. Щороку наша країна переживає нові доленосні події і змінюється. Разом з нею змінюємося і ми. Бажаємо країні та кожному українцю, щоб всі ці зміни були на краще і не лише гартували характер, а й ставали сходинками до гідного майбутнього.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись