Шановні клієнти та партнери!

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Шановні клієнти та партнери!
Категорії

Звісно, ми продовжуємо надавати послуги.

Звісно, щойно розпочався новий місяць, ми оперативно виставили рахунки.

Звісно, ми теж передаємо всі кошти на потреби ЗСУ, окрім лише того, що потрібно на виплату зарплат співробітникам (так, це на першому місці), державі у вигляді податків (так, ми платимо податки) та ключовим постачальникам (аби вони не відключили нам кисень).

Звісно, аби мати якісь кошти, які ми розподілятимемо згідно з цим нехитрим алгоритмом, треба виставляти рахунки, адже серед наших клієнтів є і такі, хто продовжують працювати.

Звісно, це клієнти не з ерефії, оскільки всю росню ми відключили, щойно відновили більш-менш системну роботу всіх внутрішніх служб.

Звісно, ми не вимагаємо негайної сплати цих рахунків, оскільки вимагати ми всі маємо лише одного: аби клята ерефія якомога скоріше впала і більше не могла творити зло нам і всьому світу.

Звісно, слід було написати все це в шаблоні повідомлення, з яким прийшов рахунок, але наразі ми всі маємо вельми заклопотане буття, тож, сподіваємося на певне розуміння.

Звісно, якщо хтось і обурився тим, що ми надіслали рахунок, ми теж ставимося до цього з розумінням.

Звісно, зараз взагалі немає ані часу, ані сенсу щось виясняти між собою і ставити одне одному незручні питання, окрім того, як саме слід вимовляти слово "паляниця".

Звісно, переможемо.

Слава Україні!

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись