Як заморозити курс гривні на рік

  1. Головна
  2. Блог
  3. Акції
  4. Як заморозити курс гривні на рік
Категорії

Війна накладає свій відбиток на економіку, зокрема і на курс валют: Національний банк України скорегував офіційний курс гривні до іноземних валют на 25%. Як при цьому залишитися в межах запланованого бюджету при купівлі хмарних сервісів? 

Нагадаємо, що при замовленні нових хмарних сервісів у клієнтів є постійна можливість оплатити більшість з них на період 12 місяців і таким чином заморозити курс гривні на весь оплачений період. Ця пропозиція особливо актуальна зараз, коли НБУ зафіксував офіційний курс гривні до іноземних валют на новому рівні. Тому пропонуємо до кінця липня 2022 року скористатися вигідною пропозицією: оплатити хмарні сервіси Tucha одразу на 12 місяців та отримати фіксований курс гривні на поточному рівні впродовж року*.

Акція_Як заморозити курс гривні на рік
Як це працює

Оплата за послуги Tucha здійснюється у гривнях. Та оскільки всі наші ціни прив’язані до євро, вартість оплати послуг кожного місяця залежить від курсу НБУ на перше число поточного місяця: якщо курс гривні до євро знижується — сума оплати за сервіси збільшується. Відповідно, оскільки станом на 1 серпня 2022 року НБУ скорегував офіційний курс гривні до іноземних валют, оплата послуг також перераховується згідно з цим курсом.

Якщо ж сьогодні скористатися акційною пропозицією та оплатити користування хмарними сервісами на 12 місяців, курс гривні буде зафіксовано на поточному рівні впродовж року.
 

Які сервіси можна оплатити на рік

Пропозиція поширюється на всі сервіси Tucha

  • TuchaKube — сервіс надання контейнерної інфраструктури та автоматизації CI/CD-процесів.
  • TuchaFlex+ — віртуальні сервери та приватні мережі довільних конфігурацій з дата-центрами за кордоном (здебільшого у Німеччині).
  • TuchaBit+ — надшвидкі віртуальні сервери збалансованих конфігурацій з дата-центрами в Україні та за кордоном.
  • TuchaBit — віртуальні сервери збалансованих конфігурацій за доступною ціною з майданчиками в Україні.
  • TuchaHost — хостинг віртуальних серверів з великими HDD-дисками у власній хмарі Tucha на базі дата-центрів Європи (переважно в Німеччині).
  • TuchaMetal — виділені фізичні сервери з майданчиками за кордоном для тих, кому з певних причин не підходять віртуальні машини. Для сервісу TuchaMetal акція діє лише при замовленні серверів на базі визначених дата-центрів у Франції та Німеччині.
  • TuchaBackup — хмарне сховище для зберігання резервних копій файлів на закордонних майданчиках (у Німеччині).
  • TuchaSync — сервіс для зберігання, обміну та синхронізації файлів будь-яких форматів.

А також на TuchaHosting — сервіс для хостингу корпоративної пошти та вебсайтів з невеликим і помірним навантаженням. При роботі з shared-хостингом також можливо заощадити, адже діють постійні знижки залежно від періоду оплати: чим довший термін користування оплачуєте, тим більшою є знижка.

Не втрачайте нагоду заощадити при роботі у хмарах та підтримати свій бізнес!
 

Деталі пропозиції

* Акція діє при оплаті хмарних сервісів до 31.07.2022 включно.

* Акція не підсумовується з іншими спеціальними пропозиціями. Для існуючих клієнтів акція діє на купівлю нових хмарних сервісів Tucha.

Щоб дізнатися більш докладні умови акції, підібрати сервіс та конфігурацію або поставити запитання, пишіть нам на поштову скриньку sales@tucha.ua або телефонуйте за номером +380 44 583-5-583

Звертайтеся, і ми радо надамо відповіді та допомогу!
 

Поділитися:
Статті по темі

Завершено

Акційна пропозиція для замовлення віртуальних серверів на базі сервісу TuchaHost!

Діє

Купуйте вигідно - використовуйте промокод, щоб отримати знижку. Тестуйте наші сервіси 7 днів безкоштовно

Завершено

Сумуєте за Чорною п’ятницею? В переддень новорічних свят у нас для вас є дещо краще! Для всіх нових клієнтів, які оплатили користування сервісами Tucha у грудні 2019 року на термін 12 місяців, тарифікація послуг почнеться з 1 січня 2020 року. Чим раніше підключаєтеся, тим більше днів отримуєте в подарунок! 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись