Як оплатити хмарні послуги Tucha: докладно про всі способи

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмарні сервіси
  4. Як оплатити хмарні послуги Tucha: докладно про всі способи
Категорії

Наша команда невпинно працює над тим, аби хмарні послуги відповідали очікуванням клієнтів, а робота із сервісами була простою та зрозумілою. Зокрема це стосується й оплати послуг. У цій статті пропонуємо ознайомитися з усіма доступними способами, серед яких кожен клієнт зможе підібрати найбільш зручний і швидкий для себе варіант.

Про способи оплати
Про способи оплати

Здійснити оплату як за оренду хмарної інфраструктури, так і за користування ліцензіями на програмне забезпечення можна одним зі зручних способів:

1.    Безготівковий розрахунок — оплата на розрахунковий рахунок компанії.

Для замовлення рахунку необхідно звернутися до фахівців служби взаєморозрахунків Tucha за будь-яким каналом зв’язку:

2.    Банківська картка.

Цей спосіб передбачає декілька варіантів здійснення оплати.

На сайті Приват24.

Швидке рішення — здійснити переказ на сайті Приват24 за вже заповненими реквізитами.

У вебзастосунку Приват24.

Для простого здійснення процедури у вебзастосунку Приват24 всього за декілька кроків пропонуємо скористатися наочними інструкціями:

Через офлайн-термінали ПриватБанку.

Оплатити користування сервісами Tucha можна у будь-якому доступному терміналі ПриватБанку за такими реквізитами:

  • ФОП Сухобок К.В. ЄДРПОУ 2974809628, IBAN UA243052990000026008016218773.
  • ФОП Мельник В.М. ЄДРПОУ 2915401614, IBAN UA053052990000026003006204714.

3.    Онлайн-оплата LiqPay.

За допомогою електронного гаманця LiqPay є можливість здійснити платіж одразу на сайті Tucha. Для цього слід заповнити дані про фізичну або юридичну особу, вибрати оплату з гаманця Liqpay, картки Visa/MasterCard/Eurocard або через Приват24, а також вказати необхідну суму переказу.

4.    Онлайн-оплата PayPal або банківський переказ Bank Transfer.

Оплата через міжнародну електронну платіжну систему PayPal або за допомогою класичних банківських переказів Bank Transfer підійде клієнтам, у яких є потреба здійснити платіж в євро, а не у гривнях (наприклад, з-за кордону). У разі потреби ми детально проконсультуємо щодо того, як організувати оплату сервісів через нашого партнера в Польщі — Tucha Sp. z o.o. Також здійснити переказ через PayPal можна на порталі самообслуговування. З докладною інструкцією з реєстрації та оплати послуг на порталі пропонуємо ознайомитись в окремій статті.

Звертаємо увагу на те, що для кожного зі способів оплати комісія за здійснення платежу розраховується згідно з тарифами банку платника.

Про важливе щодо оплати та бухгалтерських документів
  • Вартість усіх сервісів Tucha є прозорою, опублікованою на сайті та єдиною для всіх клієнтів.
  • Усі наші ціни прив’язані до євро, однак оплата послуг здійснюється у гривнях (окрім способів через PayPal або банківський переказ Bank Transfer, які передбачають оплату саме в євро). Вартість послуг фіксується на весь місяць за курсом Національного банку України на перше число кожного місяця. Для тих, хто є платником ПДВ, вартість уже містить у собі суму цього податку.
  • Рахунки на оплату послуг клієнти отримують до 5 числа поточного місяця. Зазначимо, що неотримання рахунку не є підставою для того, аби не оплачувати користування сервісами за поточний місяць. Якщо з якихось причин рахунок не надійшов, слід звернутися до фахівців служби взаєморозрахунків Tucha. 
  • Кожен наш клієнт отримує повний пакет бухгалтерських документів: оригінали рахунків, акти виконаних робіт, податкові накладні (для тих, кому потрібні) та інші. Передусім ми активно використовуємо електронний документообіг за допомогою M.E.Doc. Однак, якщо потрібні саме паперові версії документів, надішлемо саме їх через Укрпошту.
  • Співпраця з клієнтами будується на основі Публічного договору (оферти). Якщо необхідна паперова версія документа про приєднання до оферти, так само готові оперативно її надати.
Пишіть або телефонуйте нам

Будемо раді, якщо ця стаття допоможе визначитись з найзручнішим способом оплати саме для вас та зробить цей процес ще простішим. А якщо ви щойно стали клієнтом Tucha та плануєте вперше здійснити оплату, додаткові роз’яснення щодо першого платежу містяться в окремій статті.

У разі будь-яких питань щодо співпраці звертайтеся до фахівців Tucha. Ми завжди готові допомогти!

Поділитися:
Статті по темі

Відповідаємо на часте запитання від клієнтів: як просто здійснити оплату через міжнародну електронну платіжну систему PayPal або за допомогою класичних банківських переказів Bank Transfer. Ці способи будуть корисними для замовників, які оплачують хмарні послуги з-за кордону.

Вибору хостингу для бухгалтерських програм і даних слід приділяти підвищену увагу. Вони містять конфіденційну інформацію, а тому особливо потребують захисту від втрат, втручань і потраплянь до рук сторонніх осіб, і водночас — наявності безперебійного підключення для співробітників, яким надано доступ. Усім цим вимогам відповідає хостинг бухгалтерії на віртуальних серверах від Tucha.

Винесення бухгалтерії на віртуальні сервери є одним з найчастіших запитів до команди Tucha. Та нерідко перед тим, як прийняти рішення про перенесення програм і даних у хмари, у клієнтів виникає низка питань:

Українські компанії, які відмовляються від користування російським софтом, шукають інші варіанти для роботи. Пропонуємо ознайомитися з продуктами для заміни 1С, BAS та подібних до них. І попри те, що, за досвідом користувачів, повнофункціональні аналоги цим програмам наразі в процесі доопрацювання, все ж існують рішення, які також допомагають систематизувати роботу бухгалтерії.

Якщо наразі ви шукаєте, чим замінити російські Бітрікс24, amoCRM, RetailCRM та інші CRM-системи, пропонуємо огляд альтернативного програмного забезпечення, яке допоможе у веденні бізнесу. У статті ми зібрали як українські, так і закордонні продукти, а вибір, як завжди, за вами.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись