Сила спільноти однодумців: Tucha святкує 18-річчя!

  1. Головна
  2. Блог
  3. Свята
  4. Сила спільноти однодумців: Tucha святкує 18-річчя!
Категорії
У чому секрет єдності Tucha

20 липня Tucha виповнюється 18 років! І хоча вкотре День народження зустрічаємо в непростих умовах, але головне є незмінним: навіть у мінливі часи поруч з нами залишаєтесь ви — наші клієнти, партнери, друзі компанії.

Секрет єдності Tucha полягає у нашій спільноті однодумців. Tucha — це люди, яких об’єднують схожі цінності.

У нашій команді кожен займає своє місце і отримує задоволення не лише від результатів роботи, але й від процесу. За 18 років ми переживали різні часи й періоди трансформацій. І зараз, працюючи здебільшого віддалено, з різних міст і навіть країн, ми зберігаємо міцні зв'язки й теплі відносини, основані на дружбі та спільних цінностях. Любов і відданість своїй справі, довіра до клієнтів і партнерів та один до одного, віра в команду та продукт, прагнення приносити користь бізнесу та країні загалом — ось що єднає всіх нас. Разом ми проживаємо всі етапи. Коли отримуємо відгук від клієнта або партнера, з ним неодмінно знайомиться вся команда, оскільки це — результат роботи кожного дотичного фахівця.

Сила команди Tucha — залишатися в єдності завжди: переживати разом особисті перемоги та радісні події, а також надавати допомогу колегам, коли вона потрібна. У скрутний час ніхто не залишається осторонь: навпаки, підтримуємо один одного не лише словами, а й реальними справами.

Спільнота Tucha — це і наші клієнти, які в умовах сьогодення є рушіями українського бізнесу: продовжують вести діяльність, надають свої сервіси, продукти та допомогу і довіряють нам свої важливі дані. Разом з клієнтами ми робимо важливу справу — сприяємо підтримці економіки країни. Вдячні кожному, хто поруч і довіряє нам розміщення своїх програм та даних.

А разом з партнерами ми маємо спільну мету — забезпечити найкращий сервіс та якісну технічну підтримку своїм клієнтам. І нам це успішно вдається, адже в основі партнерства — однакові цінності: пріоритет задач клієнта та довіра один до одного. Дякуємо партнерам за співпрацю та надійні відносини!

Єдність у справах на користь перемозі

Tucha активно працює задля наближення перемоги. Однією з помітних ініціатив є проведення навчальних курсів з DevOps-інженерії (клуб Хмарочос), які забезпечують постійний потік коштів на потреби Збройних Сил України. Заняття викладає технічний директор Tucha Володимир Мельник в межах проєкту «Навчайся за донат», організованого спільно з громадською організацією Демократична Сокира. Завдяки донатам учасників, регулярним щомісячним внескам від Tucha, а також підтримці небайдужих клієнтів і друзів, наші захисники вже отримали електроніки, техніки, амуніції, військового обладнання, медикаментів на суму близько 2,5 мільйонів гривень!

Разом ми ще більш потужні. Долучайтеся!

Єдність в обміні досвідом

Команда Tucha цінує можливість обміну досвідом з колегами та партнерами. Ми не лише ефективно працюємо та підтримуємо взаємодію всередині спільноти онлайн, але й радо проводимо офлайн-зустрічі. І сьогодні фахівці Tucha знаходять можливості для особистих зустрічей з партнерами, що допомагає підтримувати міцні відносини та ділитися досвідом.

Обмін цінностями — запорука єдності у спільноті однодумців Tucha.

Які плани? Перемогти!

Якщо ви є постійним читачем нашого блогу та слідкуєте за випусками інтерв’ю з партнерами, то напевно знаєте про те, що майже півтора року головною метою в горизонті планування для більшості компаній є перемога. І ми цілком поділяємо цю позицію: найважливіше на сьогодні — це перемога та підтримка всіх можливих справ задля її наближення. 

Впевнені, що після перемоги настане етап активного відновлення та відкриються нові перспективи для розвитку. Тому основна задача наразі — продовжувати працювати та розвиватися в міру наявних можливостей і ресурсів, крок за кроком підтримувати український бізнес і проєкти, які наближають нас до перемоги.

Дякуємо всім, хто поруч!

Ми щиро дякуємо всім, хто йде свій шлях поруч з нами. Довіра і теплі взаємини є надзвичайно цінними, вони допомагають рухатися вперед. Разом ми — нездоланні!

І особлива подяка нашим захисникам за саму можливість жити, працювати і вкладатися в перемогу і краще майбутнє потому. Наш низький уклін і шана кожному воїну, який боронить Україну та неможливою ціною звільняє її від ворога.

З любов'ю,
ваша Tucha

Поділитися:
Статті по темі

Цьогоріч свято вкотре проходить для нас не так, як мріяли. Та, попри все, пам’ятаймо: ми, українці, є головною підтримкою один для одного. І сьогодні як ніколи потрібна наша згуртованість, людяність, витримка.

З прийдешнім Новим роком, друзі!

Триває надскладний час для українців. Але він неодмінно мине, і на зміну йому прийдуть мирне життя, відбудова, засвоєння досвіду та нові можливості. Нехай 2023 рік принесе омріяну перемогу. Головне — бережімо себе та рідних і докладаймося до боротьби кожен на своєму місці. Тримаємося разом, дякуємо всім, хто виборює краще майбутнє позамежною ціною, допомагаємо та все здолаємо.

Річниця ще ніколи не була такою складною. Попри війну та її наслідки, попри перебування команди у різних куточка континенту та життєві обставини, Tucha продовжує працювати. Адже незмінним залишається наше прагнення бути корисними та допомагати клієнтам у стабільній та безпечній роботі бізнесу. І на цій точці контролю традиційно хочемо подякувати всім, хто залишається поруч, а також підбити підсумки та окреслити напрям розвитку надалі, наскільки це зараз можливо.

Цьогоріч свято окроплене кров’ю воїнів і мирних жителів України, позначене боротьбою за свободу та вільне життя. Нехай Великдень принесе нам якнайшвидшу перемогу над ворогом, відродження та оновлення нашої країни.

Ми завжди поруч, тож впевнено довіряйте нам найважливіше!

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись