Відкриття весняного сезону «Анатомії бізнесу»: починаємо з Дніпра

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Відкриття весняного сезону «Анатомії бізнесу»: починаємо з Дніпра
Категорії

Вітаємо, друзі!

Весняний сезон семінарів «Анатомія бізнесу» розпочався! Мешканцям та гостям Дніпра випала нагода стати першими слухачами доповідей від лідерів бізнес-ринку. Семінар «Анатомія бізнесу: Розвиток бізнесу. Діючі інструменти, перевірені власним досвідом» відбувся у вівторок, 12 березня, а його організаторами стали наші партнери — ITUA та Бітрікс24. Радо ділимося з вами отриманими враженнями!

У затишній атмосфері день минув насичено та дуже продуктивно: корисні доповіді, купа цінної інформації, давні знайомі та нові знайомства з майбутніми партнерами та клієнтами. А змістовне та жваве спілкування з учасниками заходу надихнуло нас на ще більш плідну роботу.

Куди ж без розіграшу призів від Tucha.ua! Звісно, ми не могли зрадити традиціям, тож привезли із собою фірмові подарунки. Впевнені, яскраві чашки неодмінно доповнять весняний настрій їх власникам, а грошові сертифікати на сервіси Tucha.ua точно стануть у нагоді переможцям. Тож чекаємо на власників сертифікатів у Tucha.ua!

Дякуємо нашим партнерам за відмінну організацію «Анатомії бізнесу»! Захід минув на високому рівні завдяки якісній підготовці та чудовим організаторам. :)

А ми вже готуємось до наступних семінарів «Анатомія бізнесу» від наших партнерів. Зустрінемось зовсім скоро в інших містах України. Тож слідкуйте за нами і долучайтесь!

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись