Tucha на «Анатомії бізнесу» в Одесі — фінал нашого осіннього марафону містами України

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Tucha на «Анатомії бізнесу» в Одесі — фінал нашого осіннього марафону містами України
Категорії
Вітаємо, друзі!

Добігає кінця цьогорічний сезон бізнес-семінарів, які організовує наш давній партнер Бітрікс24. Ми завершили його у сонячній Одесі, де відбувся захід за підтримки місцевого партнера Бітрікс24 (і нашого давнього партнера) — AWG.ua.

Anatomiya biznesa_Odessa_2018_6

Радо ділимося з вами враженнями та емоціями. Затишну атмосферу заходу багато у чому створили дружня компанія і тепле спілкування з давніми знайомими.

Кожна з подій «Анатомії бізнесу» унікальна та наповнена новою і корисною інформацією. Семінар в Одесі був присвячений створенню дієвої структури компанії, свіжим інструментам маркетингу та нефінансовим способам мотивації працівників.

Ми, як завжди, знайомили слухачів із перевагами використання хмарних рішень для бізнесу. Тепер ще більше людей знають про те, як ефективно хмари вирішують різноманітні бізнес-задачі, зберігають ресурси та час, дозволяють працювати з будь-якого куточка світу, і це тішить. :)

Звісно, ми не забули і про приємні сюрпризи учасникам. Наші традиційні корисні подарунки — фірмові чашки і грошові сертифікати — знайшли нових власників. Сподіваємося, що переможці знайдуть подарункам достойне застосування, і чекаємо на них у Tucha. :)

Дякуємо партнерам за насичену користю і приємними подіями осінь! Дякуємо за нові знайомства, гарну компанію, незабутні враження! Впевнені, попереду на нас чекає ще не один спільний захід.

До зустрічі, друзі!

Поділитися:
Статті по темі

Весняний сезон семінарів «Анатомія бізнесу» розпочався! Мешканцям та гостям Дніпра випала нагода стати першими слухачами доповідей від лідерів бізнес-ринку

Із радістю ділимося з вами враження та емоціями від участі в одній із найочікуваніших подій цього року — Міжнародному Гранд Форумі «Навколо Хмари. Навколо Даних. Навколо КЦ. Навколо IoT. Smart SMB» (або BIT-2019)! Захід відбувся у вівторок, 26 лютого, в РК «Ультрамарин» у Києві.

У минулу п’ятницю, 22 лютого 2019 року, нам випала нагода насичено і з користю провести час на наймасштабніший міжнародній конференції з товарного бізнесу EasyConf у Києві. Ми з нетерпінням чекали на цю грандіозну подію, тож нарешті ділимося враженнями і надихаючим досвідом

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись