BIT-2019: «Навколо хмари» з Tucha.ua

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. BIT-2019: «Навколо хмари» з Tucha.ua
Категорії

Друзі, вітаємо!

Із радістю ділимося з вами враження та емоціями від участі в одній із найочікуваніших подій цього року — Міжнародному Гранд Форумі «Навколо Хмари. Навколо Даних. Навколо КЦ. Навколо IoT. Smart SMB» (або BIT-2019)! Захід відбувся у вівторок, 26 лютого, в РК «Ультрамарин» у Києві.

BIT-2019 — галузевий захід, який зібрав кращих представників ІКТ-спільноти. Учасники Форуму мали змогу поспілкуватися, обмінятися досвідом і познайомитися з цікавими людьми та компаніями.

Загалом, було динамічно і корисно! Міжнародний Гранд Форум «Навколо Хмари» — це купа позитивних емоцій і вражень, знайомств з однодумцями та зустрічей із колегами по бізнес-галузі.

Ми були раді зустрітися з вами та поспілкуватися особисто! А ще — потішити вас приємними і корисними сюрпризами. Яскраві чашки із фірмовим логотипом Tucha.ua точно стануть у нагоді їх власникам і подарують чудовий настрій, а грошові сертифікати на наші сервіси неодмінно принесуть користь переможцям. Тож чекаємо щасливих власників сертифікатів для подальшої плідної співпраці!

Дякуємо організаторам та учасникам BIT-2019 за чудовий захід, насичений користю і новими враженнями день, а також за змістовне спілкування з однодумцями!

Із нетерпінням чекаємо на наступні нагоди. :)

До зустрічі!

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись