Як вибрати кращий хостинг для Інтернет магазину?

  1. Головна
  2. Хмарні рішення
  3. Як вибрати кращий хостинг для Інтернет магазину?
Категорії

Кожен бізнесмен, який планує створити процвітаючий бізнес або ж бажаючий значно його розширити, стикається з одним і тим же питанням — Як вибрати кращий хостинг для онлайн-магазину? Відразу ж виключіть безкоштовний варіант, так як він сильно обмежить ваші можливості. По суті, вибираючи хостинг, ви повинні розуміти, що створюєте собі «трамплін», з якого зробите «стрибок» до успіху. Від надійності цього «трампліна» буде залежати стартовий ривок.

Недоліки безкоштовного хостингу:
  • Ви не зможете відключити рекламу, за рахунок якої і надається послуга безкоштовного хостингу.
  • Ваш онлайн-магазин матиме домен третього рівня, що негативно позначиться на довірі пошукових систем, і як результат — ускладнить просування.
  • Безкоштовні хостинги не гарантують надійність і якість роботи — ви не застраховані від «падіння» сервера, що призведе до простою роботи.
  • Хочете кожен раз боятися за збереження інформації? Безкоштовний хостинг додасть вам дозу адреналіну — ви ніколи не будете знати, чи збереглися всі внесені зміни і додані товари.
  • Обсяг доступного простору дуже обмежений, а швидкість обробки інформації — ще менше.
  • Кількість опцій для адміністрування прагне до нуля.
  • Швидкість роботи дуже низька.

Хочете, щоб ваш інтернет-магазин дійсно приносив прибуток? Тоді забудьте про безкоштовних хостингах назавжди!

Малюнок 1. Недоліки безкоштовного хостингу

Малюнок 1. Недоліки безкоштовного хостингу

 

VPS hosting для інтернет-магазину — «золоте» майбутнє бізнесу

 
На противагу безкоштовному хостингу, VPS являє собою по-справжньому потужний інструмент, який дозволяє збалансовано поєднувати гнучкість і простоту управління настройками. Замовляючи VPS, ви отримуєте хостинг, повністю підвладний вашим бажанням — налаштовуйте його так, як потрібно вам і вашим додаткам.

 
Безумовний плюс — отримання root-доступу, який дозволяє вносити будь-які зміни, встановлювати програми і налаштовувати сервер на свій розсуд. Існує безліч різноманітних тарифів, які підбираються індивідуально, залежно від розмірів інтернет-магазину, необхідної швидкості оновлення, встановлених програм і т.п.

Як підібрати швидкий хостинг для інтернет-магазину?

Існує кілька невеликих, проте важливих параметрів, які підкажуть, що перед вами надійний хостинг:

  • Перед покупкою послуги обов'язково перевірте швидкість реакції на ваш запит техпідтримки — в разі виникнення проблем вам знадобиться максимально оперативна відповідь і рекомендації щодо виправлення ситуації.
  • Використовуйте хмарне сховище — воно дозволяє налаштувати спільну роботу і зберегти дані навіть при апаратному збої.
  • Наявність щоденного резервного копіювання — підстрахуватися ніколи не буде зайвим.
  • Опціонально — ступінь гнучкості налаштувань, якщо вам необхідно змінювати не тільки файли, але і ПО, ядро ​​операційної системи і драйвери пристроїв.
  • Зверніть увагу на Аптайм хостингу — час безперебійної роботи сервера, що має становити не менше нiж 99,9%, тобто не більше 50 хвилин простою в місяць.

Малюнок 2. Ознаки надійного хостингу

 
Малюнок 2. Ознаки надійного хостингу

 
Найважливіший аспект, про який часто забувають ті, хто тільки но починає свій бізнес в інтернет-просторі — швидкість завантаження сайту. Це один з факторів, який впливає на поведінку і лояльність клієнтів — ніхто не хоче чекати зайві пару секунд, прагнучи отримати бажане одразу, тут і зараз.

Важливо:
Надійний хостинг повинен мати найсучасніше «залізо», так як близько 67% проблем із завантаженням полягає саме в цьому. Одна машина може запускати кілька віртуальних серверів — все залежить від її потужності. Кожен віртуальний сервер дозволяє проводити контроль, такий самий, як на звичайному фізичному сервері.

 
Немного цифр:

  • Згідно з дослідженнями, 30% відвідувачів закриють сайт, якщо час очікування його завантаження перевищить 4 секунди.
  • Близько 53% сайтів сегмента E-commerce втратили своїх клієнтів через низький показник продуктивності і нестабільності хостингу.

 
Зверніть увагу на те, що хостинг обов'язково повинен бути масштабованим і легко регулюватися — якщо ви дасте рекламу свого інтернет-магазину, внаслідок чого потік клієнтів різко зросте, хостинг повинен витримати збільшений трафік.

Паралельний і постійний розвиток

 
Як і в житті, всі частини вашого бізнесу повинні розвиватися одночасно. Це ж стосується і інтернет-комерції: хостинг повинен встигати за вашим бізнесом, мати резерв для зростання, а не ставати з часом проблемою. Максимальна гнучкість і можливість налаштування всіх функцій, аж до найдрібніших — це індивідуальний підхід, який дозволяє зробити свій сайт неповторним і максимально зручним з точки зору функціоналу.

VPS hosting для интернет-магазина – «золотое» будущее бизнеса

Малюнок 3. VPS hosting для інтернет-магазину — «золоте» майбутнє бізнесу

 

Чому саме ми?

 
Ми не тільки пропонуємо хорошу ціну і дотримуємося найвищих стандартів якості, а й пропонуємо безліч послуг в комплексі (адміністрування серверів, реєстрація та підтримка доменних імен, IP-адреси, захист від DDoS-атак тощо)

 
Довіртеся нам, замовляйте якісний хостинг серверів в хмарі і насолоджуйтеся швидкою роботою свого сайту!

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись