Нові можливості для хостингу e-shop від Tucha

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмари для бізнесу
  4. Нові можливості для хостингу e-shop від Tucha
Категорії

Інтернет-торгівля швидко поширюється світом. Вже понад 70% покупців надають перевагу онлайн-магазинам. Чималою мірою успіх e-shop залежить від швидкості завантаження сайту і його стабільної роботи. Як хмари допомагають забезпечити якісний хостинг інтернет-магазинам, ми не так давно розповідали у нашій статті. Та впродовж цього часу відбулося дещо важливе: для хостингу веб-проектів, зокрема й інтернет-магазинів, що працюють на базі платформи «Bitrix: Управління сайтом», ми відкрили сервіс TuchaBit. Це додало нові можливості для роботи інтернет-магазинів у хмарах від Tucha. Як відтепер можна заощадити ще більше і забезпечити надійну роботу своєму інтернет-магазину — читайте у нашій статті.

Чому без якісного хостингу для e-shop не обійтись

Швидка та стабільна робота інтернет-магазину — один з тих чинників, що мають вирішальне значення для покупця. Особливо прикро втрачати продажі, якщо всі процеси у інтернет-магазині вже налагоджені: зручний сайт, привабливий дизайн, гарний вибір товарів, швидка обробка і відправлення замовлень тощо. Навіть у цьому разі затримка у завантаженні сайту на 1 секунду може знизити конверсію на 7%. До речі, найшвидший у світі інтернет-магазин завантажується менш ніж за 0,5 секунд! Тож повільна робота e-shop неабияк впливає на лояльність покупців, кількість замовлень і показник конверсії. Та чи завжди необхідно вкладатися у потужні і дорогі ІТ-ресурси, аби бізнес відповідав потребам та очікуванням інтернет-покупців? Зовсім ні. Для цього є краще рішення — хмари.

Novі mozhlivostі dlya hostingu e-shop vіd Tucha_2
Переваги хмарних рішень для інтернет-магазинів

Розглянемо, що надає бізнесу впровадження хмарних рішень.
 

 Швидке завантаження, безперебійна робота сайту та надійне розміщення даних

Хмари від Tucha допомагають забезпечити якісну та стабільну роботу інтернет-магазину. Доступність наших хмарних сервісів складає 99,0% та 99,9 % залежно від обраного сервісу. Усі сервіси працюють в обчислювальній хмарі на базі дата-центрів з рівнем захищеності Tier 3 і вище.
 

 Високий рівень відмовостійкості системи та робота із сервісами навіть при збоях у подачі електроенергії

Хмари від Tucha гарантують високі показники відмовостійкості системи. При цьому бізнес клієнта не залежить від стабільності електропостачання і надійно працює навіть під час критичних навантажень та пікових напливів відвідувачів.
 

 Економія коштів на ІТ-обладнанні

З хмарами не потрібно витрачати фінанси на облаштування власної серверної, її обслуговування, заміну ресурсів та утримання ІТ-фахівців, що знаються на «залізі». Особливо важливо це для інтернет-магазинів, які тільки-но відкриваються, адже хмари не потребують початкових вкладень в закупівлю обладнання на виріст. Із хмарами ви оплачуєте лише ті ресурси, які вам наразі потрібні.
 

 Гнучкість і легке масштабування ресурсів

Збільшення ресурсів у фізичних серверах щоразу потребує нових фінансових вкладень і залучення спеціалістів. А якщо реcурсів з часом виявиться занадто багато, частина з них просто не буде використовуватися. А це, знову ж таки, додаткові витрати.
При роботі з віртуальними серверами ресурси масштабуються набагато швидше. Нова конфігурація сервера, за необхідності, узгоджується за лічені хвилини.
 

 Легке керування сайтом з будь-якого пристрою 24/7

Для доступу до робочого середовища можна використовувати пристрій з будь-якими характеристиками, навіть найменш вибагливий. І звичайно, керувати інтернет-магазином можна цілодобово та з будь-якого куточку світу.
 

 Цілодобова багатомовна техпідтримка

Служба технічної підтримки Tucha на зв’язку 24/7, тож ми завжди готові відповісти на питання і допомогти у вирішенні задач.

Хостинг інтернет-магазинів на «Bitrix: Управління сайтом» у TuchaBit

Тож, віднедавна веб-проекти, зокрема інтернет-магазини, що працюють на базі платформи «Bitrix: Управління сайтом», можна розміщувати і на наших українських майданчиках. Які переваги такого розміщення? Головна — ще більш доступна вартість на хмари для стабільної роботи e-shop. Це влучне рішення, якщо розміщення даних за межами України не є принциповим.

Нагадаємо, що TuchaBit — це віртуальні сервери збалансованих конфігурацій з гарантованою доступністю 99,0%, що розміщуються в Україні. Вартість мінімальної конфігурації сервісу складає лише 11 євро на місяць. Найбільш популярні конфігурації — 2, 4, 6 і 8 юнітів. Та можна обрати будь-яку кількість юнітів з огляду на задачі, а ми завжди допоможемо у підборі необхідного рішення.

Novі mozhlivostі dlya hostingu e-shop vіd Tucha_3
Вибір сервісів Tucha для вашого інтернет-магазину

Сервіси для високонавантажених сайтів з великою кількістю відвідувачів:

  • TuchaBit, про який ми розповіли вище.
  • TuchaFlex+ — надійні віртуальні сервери довільних конфігурацій на базі дата-центрів поза межами України (переважно у Німеччині). Гарантована доступність сервісу складає 99,9%.

Для сайтів з низьким або помірним навантаженням, що мають невелику кількість відвідувачів, та сайтів-початківців:

  • TuchaHosting — сервіс для безпечного розміщення веб-сайтів та пошти на хмарних серверах поза межами України (здебільшого у Німеччині) та доступністю послуг 99,9%.
Калькулятори

Розрахувати вартість будь-якого сервісу можна самостійно. Для цього ми розробили спеціальні калькулятори для кожного із сервісів: TuchaBit, TuchaFlex+ і TuchaHosting. А можна довіритися досвіду наших експертів, щоб урахувати всі нюанси і отримати найкраще рішення задачі.

Питання, які нам часто задають при першому знайомстві

1. У чому переваги хмарних серверів над фізичними?

Насправді, переваг чимало. Перш за все, фізична віддаленість серверів дозволяє захистити дані від доступу зловмисників та сторонніх осіб. Додатковий захист даних забезпечують знімки системи (снапшоти) і можливість робити резервні копії даних. По-друге, нагода заощадити кошти на поточному обслуговуванні та модернізації ІТ-обладнання. А ще ресурси швидко і просто масштабуються в разі потреби.
 

2. Чому краще обрати наш хостинг, а не будь-який інший? Тип паче, що є безкоштовні.

Головне — ми надаємо гарантії та справді якісну оперативну багатомовну технічну підтримку, у чому можна переконатися з відгуків наших клієнтів. Якщо виникають проблеми з безкоштовним хостингом, немає можливості звернутися до служби техпідтримки і швидко вирішити проблему. Постачальник надає послуги без жодних гарантій та зобов’язань. Ми, у свою чергу, на зв’язку 24/7. Співпраця з нами регламентована публічним договором (офертою).
 

3. Якщо знадобиться більша кількість ресурсів, як швидко ми їх надамо?

Гнучкість і легке масштабування ресурсів — важлива перевага хмар. Додати ресурси до конфігурації, яку вже використовує клієнт, — справа декількох хвилин. Зрозуміло, що з фізичними серверами цей процес помітно довший.

4. Як визначитися, який із сервісів обрати, якщо раніше не було досвіду роботи з хмарами?
У такому разі краще зателефонувати або написати нам. Ми розповімо детально про кожен із сервісів і допоможемо обрати той, що найкраще підійде для вирішення конкретної задачі. Консультації фахівців Tucha безкоштовні і ні до чого не зобов’язують.

Висновок

Швидкий та стабільний хостинг для інтернет-магазину — важливий чинник, що впливає на конверсії та лояльність покупців. Забезпечити безперебійну роботу допоможуть хмарні рішення. Хмари – це надійне зберігання даних, мобільність, легке масштабування ресурсів та допомога у захисті даних від пошкоджень і доступу зловмисників. Відтепер якісний хостинг ще більш доступний із сервісом TuchaBit! А ми, як завжди, готові допомогти у підборі конфігурації та найбільш підходящого сервісу для вирішення конкретних задач. Звертайтеся 24/7!

Поділитися:
Статті по темі

Переваги перенесення робочих даних у хмару

Українська нафтогазова галузь зараз має певні системні проблеми, які зменшують її ефективність. В галузі ІТ — це застаріле обладнання, недостатнє ...

У хмарній інфраструктурі ваш сайт працює стабільно і швидко, а ви обмежуєтесь мінімальними вкладеннями в ІТ-обладнання. Чим ще корисні хмари в e-commerce?

Перерахуємо 12 причин, чому варто використовувати хмарні сервіси в бізнесі ...

Так чи варто боятися зберігати дані в хмарі?

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись