Оренда IP: який тип адреси вибрати?

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмарні сервіси
  4. Оренда IP: який тип адреси вибрати?
Категорії

Що потрібно листоноші, щоб доставити лист? Головне — знати адресу одержувача. Як і людина, кожен хост в інтернеті теж має своєрідну прописку — IP-адресу, що допомагає доставляти пакети даних строго за адресою. Звичайно, машині набагато легше отримати власне «житло», ціни явно доступніші. :) Проте труднощі вибору все ж присутні, не всякий користувач знає, який тип IP йому потрібен. Ми пропонуємо нашим клієнтам два варіанти: IP з основного пулу адрес Tucha та IP-адреси зі стороннього адресного діапазону (за наявності технічної можливості). Непосвяченому легко заплутатися, тому давайте розбиратися, чим наші IP-адреси відрізняються одна від одної.

IP з основного пулу адрес Tucha

Частина сервісів визначають адреси з нашого пулу як німецькі, тому що відстежують маршрут трафіку. Але все ж більшість сервісів визначають адресу за допомогою бази даних Whois, а там чорним по білому прописано геолокація — Україна. Українські інтернет-провайдери визначають трафік до такої IP-адреси як закордонний, оскільки фактично передають його через свої закордонні канали.

Якщо ви збираєтеся вирішувати стандартні задачі (прив'язка сайту до сервера або підключення до віддаленого робочого столу), вам цілком вистачить IP з нашого пулу. До речі, з такої адреси заборонено виявляти яку-небудь активність, яка може бути розцінена як підозріла: спам, DDoS-атаки, організація ботнету. Хоча, впевнені, ви і так не збиралися. :)

Ціна питання: 2 євро/місяць.

IP зі стороннього адресного діапазону

Такі адреси видаються із закордонного пулу і можуть ідентифікуватися з будь-якою геолокації, яку ви виберете. Для організації IP зі стороннього адресного діапазону ми використовуємо послуги різних провайдерів з усього світу, тому такі адреси:

  • не закріплені за нами;
  • можуть бути ідентифіковані тільки самим власником — клієнтом;
  • можна змінити за першою вимогою клієнта, і це дуже просто.

IP зі стороннього адресного діапазону підійде тим, хто шукає більшої приватності.

Ціна питання: 10 євро/місяць.

Сподіваємося, цей матеріал був вам корисний, і ви добре розібралися в питанні. А якщо у вас залишилися питання, ви бажаєте замовити IP або детальніше дізнатися про інші послуги, звертайтеся до нас за грамотною консультацією.

Раді вам 24×7!

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись