Віртуальні сервери TuchaBit+: досягніть максимальної швидкодії!

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмарні сервіси
  4. Віртуальні сервери TuchaBit+: досягніть максимальної швидкодії!
Категорії

Вимоги до швидкості хмарних обчислень постійно зростають. Цьому сприяють масова потреба в організації віддаленої роботи та використання програмного забезпечення, яке стає все складнішим. При цьому важливим критерієм залишається доступна вартість послуг. Рішенням, яке відповідає сьогоденним вимогам до хмарних ресурсів та переваги якого вже встигли оцінити клієнти Tucha, є сервіс TuchaBit+. Розповідаємо детальніше про його особливості, тарифікацію та принципи масштабування.

TuchaBit+
Якщо потрібне сучасне рішення

TuchaBit+ — це віртуальні сервери (VPS) для розміщення вебпроєктів з підвищеними вимогами до швидкодії. Рішення працює на базі сучасних процесорів Intel Xeon Gold 6248R з тактовою частотою не менше ніж 3.0 ГГц, що допомагає досягти високої швидкості в роботі. Обмін даними зі сховищем здійснюється завдяки використанню 10-гігабітної мережі.

Потужності сервісу TuchaBit+ знаходяться переважно в Україні, але можливе розміщення даних і за кордоном (у Словаччині) — на вибір клієнта та за наявності ресурсів. Гарантована доступність послуг складає 99,9%.

Принципи тарифікації та масштабування TuchaBit+

Сервіс складається з віртуальних юнітів, тобто збалансованих наборів ресурсів. 1 юніт містить у собі 2 ГБ оперативної пам’яті (RAM) та 15 ГБ дискового простору на базі SSD. Ядра центральних процесорів (CPU) виділяються серверу залежно від кількості юнітів, з яких він складається. Якщо є потреба в більшій кількості ядер, їх можна гнучко додати за додаткову плату. Крім того, є можливість підключити до сервера додаткове сховище на базі HDD.

За замовчуванням до кожної віртуальної машини додається 1 IP-адреса. Також можна додатково замовити IP-адреси з основного пулу адрес або зі стороннього адресного діапазону.

Якщо в процесі роботи клієнту знадобиться більша кількість ресурсів, сервіс просто масштабується шляхом додавання необхідної кількості віртуальних юнітів. Замовник сам визначає, скільки таких юнітів має бути в сервері, додає та прибирає їх відповідно до поточної потреби в ресурсах. Можна замовляти будь-яку кількість віртуальних машин, а також об’єднувати їх у мережі без обмежень щодо трафіку.

Модернізоване рішення

TuchaBit+ є оновленою версією нашого популярного сервісу TuchaBit з низкою технічних вдосконалень. Окрім модернізації інфраструктури, рішення має більш ефективні технології обміну даними між вузлами та оновлені політики планування утилізації обчислювальних ресурсів.

Порівняємо головні характеристики сервісів:
 

  TuchaBit TuchaBit+
Територіальне розташування дата-центрів Україна Україна
Словаччина
Рівень гарантованої доступності послуг 99,0% 99,9%
Тактова частота процесорів 2.4 ГГц Не менше ніж 3.0 ГГц
Принцип тарифікації та масштабування Складається з віртуальних юнітів. 1 юніт — це:
  • 1 CPU;
  • 1 RAM;
  • 25 ГБ SSD.
Складається з віртуальних юнітів. 1 юніт — це:
  • 1 CPU;
  • 2 RAM;
  • 15 ГБ SSD.
Вартість оренди 1 юніта 9 євро/місяць + 1 IP-адреса вартістю 2 євро/місяць 10 євро/місяць + 1 IP-адреса вартістю 2 євро/місяць
Можливість підключення додаткового HDD-сховища - +
Ліцензування програмного забезпечення (ПЗ) Ліцензію Microsoft Windows Server Datacenter включено у вартість  Ліцензії на використання ПЗ від Microsoft можна замовити у нас або використовувати свої
Тестовий період 7 днів 7 днів

 

Хмарний сервіс для різних задач

Передусім на віртуальному сервері TuchaBit+ можна розгорнути віддалений офіс, тобто розмістити програми, дані та документи для роботи всіх співробітників. Інший варіант — точково перенести у хмару додатки або програми для окремих фахівців чи відділів компанії. Це можуть бути:

  • програми бухгалтерського обліку та фінансової звітності;
  • програмне забезпечення для подання звітності та електронного документообігу;
  • системи керування проєктами або інші спеціалізовані програми;
  • CRM- або ERP-системи;
  • додатки типу «клієнт-банк»;
  • IP-телефонію;
  • вебсайти, зокрема з підвищеним навантаженням та великою кількістю відвідувачів;
  • корпоративну пошту тощо.
Про ліцензування програмного забезпечення

Від початку своєї роботи Tucha пропонує клієнтам послуги з надання в оренду ліцензійного програмного забезпечення від Microsoft на основі програми Services Provider License Agreement (SPLA). Отже, клієнти з повним дотриманням ліцензійних умов можуть орендувати у нас такі програмні продукти, як Microsoft Windows Server Standard, ліцензії термінального доступу Microsoft Remote Desktop Services (RDS) та інші. Якщо замовник має власні ліцензії на використання програмного забезпечення, він так само може встановити та використовувати їх для роботи на віртуальному сервері.

Надійна технічна підтримка для роботи у хмарі

З Tucha ви отримуєте не лише надшвидкі VPS, а й чуйну багатомовну технічну підтримку, яка працює 24×7. Фахівці одразу беруться за роботу над запитом клієнта та в середньому надають змістовну відповідь вже впродовж перших 13 хвилин після звернення. Наша команда має досвід у вирішенні хмарних задач з 2012 року. Саме тому, за відгуками клієнтів і партнерів, технічна підтримка Tucha є найкращою на ринку.

Допоможемо перенести у хмару програми, дані та інші необхідні налаштування на лояльних умовах. А впродовж усього періоду співпраці команда техпідтримки буде поруч і сприятиме стабільній роботі фізичної інфраструктури. Решта повноважень залежатиме від обраного клієнтом виду технічної підтримки.

Висновок

Завдяки модернізації одразу низки технічних рішень нам вдалося створити сервіс, що відповідає всім сучасним очікуванням від швидкодії процесів. Це дозволяє надавати продуктивні віртуальні сервери для роботи проєктів, що мають підвищені вимоги до швидкості, за доступною вартістю.

Досягніть максимальної продуктивності разом із сервісом TuchaBit+! Пишіть нам на адресу sales@tucha.ua або телефонуйте за номером +380 44 583-5-583. Розкажіть про свою задачу, і ми допоможемо підібрати влучне хмарне рішення. Завжди вам раді!

Поділитися:
Статті по темі

Завантажуйте чек-лист — практичний та корисний інструмент, що допоможе зробити зважений вибір. Обов'язково ставте питання з переліку потенційним постачальникам, позначайте відповіді в таблиці та вибирайте найкращий варіант за найважливішими для вас критеріями.

На основі одного з впроваджених нами проєктів ми вирішили детально розібрати типовий випадок того, як організувати віддалений офіс для команди з 25 осіб за 3 дні без простоювань у роботі та з мінімальними витратами

Вибір віддалених серверів стає все ширшим. Як серед усього різноманіття вибрати найбільш влучне рішення для своєї задачі? Пропонуємо разом розібратися у видах віддалених серверів, які ми пропонуємо до оренди своїм клієнтам, і з’ясувати, в яких випадках найбільш корисними будуть віртуальні машини з їх вагомими перевагами, а коли є сенс звернути увагу на фізичні сервери.

Поки що не придумали нічого більш надійного для роботи сайтів, ніж розміщення їх у хмарах. Та як організувати хмарний хостинг і що для цього потрібно? З чого почати та на які важливі аспекти звернути увагу? Ми регулярно отримуємо такі запити від клієнтів і допомагаємо швидше зорієнтуватися у вирішенні цієї задачі за допомогою розгорнутих матеріалів у блозі Tucha. А наразі зібрали всі корисні статті в одній, аби під рукою завжди був покроковий гайд. Користуйтеся!

Віддалені сервери — поняття не нове, але часом їх вибір може здатися непростою задачею. Віртуальні та фізичні, гнучкі конструктори і ті, що складаються зі збалансованих наборів ресурсів, з дата-центрами в Україні або за кордоном... Чим усі вони відрізняються та на чому зупинити вибір? Ділимося головною інформацією про сервіси Tucha, на базі яких доступна оренда віртуальних та фізичних серверів. Стаття допоможе краще зорієнтуватися та більш усвідомлено визначити, який саме із сервісів підійде для вирішення тієї чи іншої задачі.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись