Шалені знижки? Ніт! Tucha — це про свідоме споживання та розумний підхід до витрат

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмарні сервіси
  4. Шалені знижки? Ніт! Tucha — це про свідоме споживання та розумний підхід до витрат
Категорії

Чуйне ставлення та повага вибору — основа наших відносин з клієнтами. І хай по всьому світу чимало компаній намагаються заманити клієнтів шаленими знижками, ми неухильно дотримуємося іншого підходу. Замість величезних знижок раз на рік ми надаємо перевагу свідомому споживанню на постійній основі. Наші принципи — це адекватне ціноутворення та прозора вартість послуг. При цьому лояльні пропозиції, які не суперечать цим принципам, теж мають місце. Ми зібрали всю інформацію про те, як перейти у хмари від Tucha з приємними бонусами, у цій статті. Пропонуємо вам ознайомитися та зробити власний зважений вибір, без тиску та обмежень у термінах.  

Ми — за обмірковані рішення

Чи замислювалися ви над тим, завдяки чому компанії можуть пропонувати клієнтам надзвичайно великі знижки? Або компанія недостатньо ретельно прораховує всі свої доходи і витрати, і це сумно, бо такий бізнес протягне недовго. Або у вартість від початку закладено надприбуток, аби потім під виглядом знижок мати змогу суттєво зменшити ціну.  

Ціни ж на всі сервіси та послуги Tucha формуються за обґрунтованими принципами ціноутворення. Вони прозорі та єдині для всіх наших клієнтів. В ціну не закладена можливість робити величезні знижки. Немає і підводних каменів, будь-яких прихованих платежів та переплат. 

Ще один важливий момент. Кожен наш клієнт отримує рекомендацію саме щодо того тарифу або конфігурації, які найбільше відповідають його потребам. Фахівці Tucha ніколи не пропонують варіанти «з запасом», аби ви не витрачали кошти на зайві ресурси. Натомість конфігурацію можна легко збільшити у будь-який момент, просто звернувшись до нашої служби технічної підтримки.

Наш підхід передбачає, що клієнти заздалегідь можуть визначитися з потрібним сервісом, без поспіху придбати його в потрібний момент і, таким чином, самостійно планувати свої витрати. А ті знижки, які діють на деякі сервіси, допоможуть впровадити хмарні рішення у роботу ще більш вигідно. 

Як придбати сервіси Tucha з приємними бонусами
Як придбати сервіси Tucha з приємними бонусами

Та вище викладене не означає, що ми не готові пропонувати клієнтам лояльні пропозиції на купівлю хмарних сервісів. Зокрема є декілька різновидів знижок — як постійних на визначені сервіси, так і тих, що діють кожного місяця у вигляді спеціальної пропозиції на різні хмарні рішення. Розглянемо їх докладніше.

1.    Постійні знижки на ряд сервісів.

На деякі хмарні сервіси Tucha діють постійні знижки, які залежать або від тарифу, або від періоду оплати.

  • Зокрема хмарний бекап-хостинг TuchaBackup можна придбати за більш вигідною ціною, якщо замовляти більший обсяг сховища. 

TuchaBackup — це хмарне сховище для зберігання резервних копій всіх важливих даних поза межами України (переважно у Німеччині). Дізнатися детальніше про сервіс допоможе спеціальна стаття.

Розмір знижки на придбання сховища залежить від обсягу місця на диску. Чим більший обсяг замовляєте, тим більшу знижку отримуєте.

Мінімальний обсяг, який можна замовити, містить у собі 50 ГБ та коштує 5 євро/місяць. Одиницею тарифікації сервісу є обсяг 10 ГБ.

Обсяг хмарного сховища, ГБ Знижка Вартість за 1 ГБ,
євро/місяць
50-990 - 1,00
1000-1990 33% 0,67
2000-3990 50% 0,50
4000-7990 60% 0,40
8000-15990 67% 0,33
16000-31990 71% 0,29
Від 32000 75% 0,25
  • Тарифи TuchaBackup на сайті. 
  • Калькулятор для самостійного прорахування вартості потрібного обсягу сховища.
  • Консультація фахівців Tucha з підбору влучного рішення для вашої задачі.

Замовити TuchaBackup можна як окремий сервіс, так і додатково як сховище для зберігання резервних копій до віртуальних серверів на базі сервісів TuchaHostTuchaBit, TuchaBit+TuchaFlex+

  • При замовленні ще одного сервісу — TuchaHosting — також діють знижки, якщо замовляти послугу на тривалий період. 

TuchaHosting — це надійний та швидкий хостинг з дата-центрами як в Україні, так і в Європі (у Німеччині), який підійде для розміщення вебсайтів з помірним навантаженням та корпоративної пошти. Ближче ознайомитися з сервісом допоможе спеціальна стаття.

Розмір знижки при замовленні TuchaHosting залежить від обраного тарифу та періоду, на який здійснюється оплата послуг. Чим довший термін оплачуєте, тим більшу знижку отримуєте.

Нагадаємо, що користування shared-хостингом можна оплачувати на термін від 1 до 24 місяців. Мінімальний стартовий тариф містить у собі 0,5 ГБ дискового простору. Знижки 5%, 10%, та 20% при оплаті на 3, 6 або 12 місяців відповідно діють починаючи з тарифу 10 ГБ. 

Тариф (він же розмір дискового простору), ГБ Період оплати, місяців Знижка Вартість за визначений період, євро
1 0,5 24 - 24,00
2 2 12 - 24,00
3 10 3 5% 14,25
    6 10% 27,00
    12 20% 48,00
4 25 1 - 10,00
    3 5% 28,50
    6 10% 54,00
    12 20% 96,00
5 50 1 - 15,00
    3 5% 42,75
    6 10% 81,00
    12 20% 144,00
6 100 1 - 20,00
    3 5% 57,00
    6 10% 108,00
    12 20% 192,00
  • Тарифи TuchaHosting на сайті. 
  • Калькулятор для самостійного прорахування вартості потрібного обсягу дискового простору.
  • Консультація фахівців Tucha з підбору влучного рішення для вашої задачі.

2.    Щомісячні спеціальні пропозиції.

Постійні знижки на визначені сервіси — не єдині вигідні умови від Tucha. Впродовж останніх кількох років ми щомісяця готуємо спеціальну пропозицію на хмарні рішення, яка дозволяє придбати акційні конфігурації віртуальних серверів на базі TuchaBitTuchaBit+ та TuchaFlex+ зі знижкою.

Особливість такої пропозиції полягає в тому, що кожного разу вона присвячена новій темі, пов’язаній з користю хмар для різних напрямів або потреб бізнесу, яка детально розкривається в окремій статті. Ось, наприклад, деякі з таких корисних матеріалів: 

  1. Як організувати віддалену роботу для всього офісу та які відділи компанії можуть ефективно працювати у хмарі.
  2. Як перенести бухгалтерію у хмару.
  3. Скільки коштує хостинг сайтів на базі популярних CMS та як мігрувати.
  4. Як налаштувати зручну роботу з коробкою Бітрікс24 у хмарі.
  5. Як вибрати потрібний вид технічної підтримки Tucha та багато інших.

Щомісячні спеціальні пропозиції — це чудова нагода легко розпочати роботу у хмарах! Рекомендуємо стежити за оновленнями у блозі або підписатися на нашу сторінку у Facebook, де ми регулярно ділимося всіма акціями, новинами та іншими корисними матеріалами. 

До речі, регулярні акції на хмарні сервіси корисні не лише для клієнтів, але і для партнерів. Якщо ви вже є нашим партнером, то напевне знаєте, що це — дієвий інструмент для залучення нових клієнтів та стимулювання перших продажів. Саме такі вигідні пропозиції (і, звичайно, якісний сервіс) допомагають у легкому старті роботи у хмарах. Тому ви можете як скористатися спеціальними умовами самостійно, так і залучити їх як додатковий стимул для переходу у хмари для своїх клієнтів.

А якщо ви тільки роздумуєте, чи ставати нашим партнером, рекомендуємо ознайомитись зі статтею про партнерську програму Tucha, яка розвіє будь-які сумніви. ;-) Долучайтеся, а ми у всьому допоможемо!

 

3.    Фіксування курсу євро при оплаті серверів на термін 12 місяців.

Є ще одна можливість придбати сервіси Tucha і зекономити при цьому. Якщо оплатити послуги одразу на термін 12 місяців, курс євро буде зафіксовано на весь рік.

Чому це вигідно? Нагадаємо, що всі наші ціни прив’язані до євро. Зважаючи на те, що курс гривні досить нестабільний і здебільшого має тенденцію до зростання, оплата на тривалий період дозволить не залежати від коливань і допоможе зекономити. Сума економії може скласти вартість оплати цілого місяця користування хмарними сервісами і навіть більше. Ми прикидували, скільки саме коштів можна заощадити впродовж року, залежно від різних варіантів розвитку подій з курсом, у цій статті

Суттєве заощадження коштів за рахунок фіксування курсу — важливий аргумент, аби замовити хмарні сервіси одразу на 12 місяців! 

А для того щоб ви остаточно переконалися у надійності та зручності роботи у хмарі, ми пропонуємо безкоштовно протестувати більшість сервісів Tucha впродовж 7 днів. Наш тестовий період передбачає не просто знайомство з демосередовищем віртуального сервера, а повноцінну роботу на ньому з усіма необхідними вам програмами та даними. Відповідно, тестування допоможе повною мірою оцінити зручність роботи у хмарі та переконатися у надійній підтримці нашої служби технічної підтримки 24×7.  

Дещо про оплату сервісів та послуг

Оплата всіх сервісів та послуг Tucha здійснюється у гривнях за курсом НБУ на перше число кожного місяця. Ціни вже містять у собі ПДВ (для платників цього податку).

Ми надаємо всі необхідні бухгалтерські документи. Надаємо перевагу електронному документообігу, але якщо потрібно, готуємо їх і у паперовому вигляді. Співпраця з клієнтами будується на засадах публічного договору (оферти).

Висновки

Шалені знижки та небувало низькі ціни — це не завжди про вигоду та прийняття обміркованих рішень. В першу чергу, це про вплив на свідомість через підвищення попиту на товар або послугу в очах клієнтів та штучно створених лімітів у часі. Філософія нашої компанії інша: ми — за свідоме споживання, за розумний підхід до витрат та планування купівель саме в той час, коли вони дійсно потрібні. 

На противагу величезним знижкам раз на рік, ми пропонуємо дійсно корисні пропозиції, які діють на постійній основі та від початку містять прозорі умови для всіх. Ці пропозиції допомагають просто долучитися до хмар тоді, коли це дійсно обміркований та зважений крок кожного клієнта.  

Головне — наша команда завжди поруч та готова допомогти у підборі потрібного саме вам рішення. Знайомтесь з відгуками та впевнено звертайтеся за найкращими хмарними сервісами! Телефонуйте нам за номером +380 44 583-5-583 або пишіть на адресу sales@tucha.ua. Tucha на зв’язку 24×7!

Поділитися:
Статті по темі

На основі одного з впроваджених нами проєктів ми вирішили детально розібрати типовий випадок того, як організувати віддалений офіс для команди з 25 осіб за 3 дні без простоювань у роботі та з мінімальними витратами

Винесення бухгалтерії у хмари — перевірений спосіб забезпечити надійну віддалену роботу з програмами і даними. А для того щоб процес організації не був задачею з кількома невідомими, ми зібрали в одній статті добірку корисних матеріалів з цієї теми: від вибору хмарного провайдера до етапу безпосередньої роботи з даними на сервері. Читайте, користуйтеся та мігруйте впевнено! 

Продовжуємо розбирати вирішення типових хмарних задач для клієнтів. На черзі — приклад вирішення ще однієї популярної задачі з перенесення коробкової версії CRM-системи Бітрікс24 у хмару, яку ми нещодавно реалізували для клієнта. 

Досить часто компаніям потрібно перенести у хмару роботу окремої служби, і один з найбільш популярних запитів — винесення бухгалтерії на віртуальний сервер. Тому на основі однієї з численних реалізованих задач ми вирішили поетапно розібрати типовий приклад перенесення бухгалтерії у хмару

У цій статті розповідаємо, як організувати надійне зберігання резервних копій з хмарами від Tucha, які дані можна розмістити та скільки коштує користування хмарним бекап-хостингом.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись