Курс — на хмари

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмарні сервіси
  4. Курс — на хмари
Категорії

Будь-яку ситуацію можна обернути на користь, якщо знати, як цим правильно та вчасно скористатися. Так, зокрема, і з нестабільним курсом гривні. Звісно, далеко не для всіх ситуація, що склалася нині на фінансовому ринку, є вигідною, але навіть у цьому разі можна дещо виграти. Наприклад, якщо ви давно плануєте перейти у хмари — наразі найбільш влучний час для цього. Розповідаємо, як обернути ситуацію з курсом собі на користь.

Що по курсу

За новинами на фінансовому ринку слідкує, напевно, кожний. Зазвичай, в осінній період тенденція така: курс гривні традиційно спадає. Та цього року ряд певних чинників суттєво вплинув на те, що курс, із суттєвими коливаннями, зростає.

Час для хмар

Тож якщо ви маєте намір перенести роботу у хмари, поспішіть скористатися ситуацією і заощадити при переході у хмари. Нагадуємо, що оплата за хмарні сервіси Tucha здійснюється у гривні по курсу НБУ на перше число поточного місяця. У жовтні це 26,348629 грн/євро. А при оплаті сервісів на період від одного року ми фіксуємо курс євро на весь оплачений період. Тож наразі вигідним рішенням є замовлення наших хмарних сервісів на тривалий період.

Розглянемо, наприклад, яку вигоду ви отримаєте при оплаті на рік користування сервісом TuchaBit (проте це працює для всіх наших сервісів) — віртуальних серверів збалансованої конфігурації з майданчиками в Україні. Припустимо, ви сплачуєте на рік 1000 EUR за хмарний сервіс. Курс гривні до євро станом на 1 жовтня 2019 року складає 26,348629. Тож якщо цього місяця ви оплачуєте рік користування хмарами, ви вкладаєте у безпечну та надійну роботу свого бізнесу впродовж усього року всього 26348,63 грн.

Тепер припустимо, що курс буде зростати , адже в проект бюджету України на 2020 рік закладено показник 30,81. Порахуємо, яку суму ви будете оплачувати кожного місяця та скільки заощадите зараз при оплаті хмарних сервісів на рік, якщо збережеться динаміка до прогнозованого в бюджеті курсу. Уявімо, що за користування хмарами ви оплачуєте 100 EUR щомісяця:

Kurs — na hmari_2

Як бачимо, сплативши на рік зараз, ви можете заощадити на оплаті цілого місяця користування хмарними сервісами у майбутньому!

А якщо курс гривні зростатиме швидше, ніж прогнозовано? У такому разі при оплаті на рік ви заощадите ще більше. Дивіться самі:

Kurs — na hmari_3

Такі суттєві заощадження — вагомий аргумент, щоб потурбуватися про придбання хмарних сервісів на рік (або навіть більше) вже зараз.

Сервіси Tucha для рішення ваших задач

Тож наразі ви можете зекономити кошти на оплаті таких сервісів Tucha:

  • TuchaFlex+ — віртуальні сервери довільних конфігурацій з гарантованою доступністю 99,9%. Сервіс є влучним рішенням для перенесення у хмари як усієї ІТ-інфраструктури компанії, так і окремих робочих додатків (CRM- або ERP-системи, бухгалтерії тощо), а також високонавантажених сайтів.
  • TuchaBit — сервери збалансованої конфігурації з майданчиками в Україні та гарантованою доступністю 99,0%.
  • TuchaBackup — сервіс зі створення та зберігання у хмарі резервних копій, програм, документів, архівів та інших важливих даних.
  • TuchaSync — хмарне сховище для обміну і синхронізації файлів будь-яких форматів.

Крім того, обернути нинішній курс собі на користь можливо і з нашим новим сервісом надання контейнерної інфраструктури та автоматизації CI/CD-процесів TuchaKube. Упакувати веб-додаток у контейнери на базі кластерів Kubernetes можна за привабливою ціною завдяки курсу, якщо замовити сервіс зараз.

Наразі доступні три конфігурації сервісу TuchaKube, серед яких ми допоможемо обрати ту, що найбільш влучно підходить для вирішення вашої задачі. Звертайтеся до нас, і ми детально розповімо про TuchaKube та продемонструємо головні можливості першого в Україні подібного сервісу.

До речі, деякі з наших сервісів надають вам ще більше вигід при оплаті на тривалий період. Наприклад, хостинг веб-сайтів та пошти TuchaHosting: чим більший період користування сервісом ви оплачуєте, тим більшу знижку отримуєте. А зважаючи на сьогоднішній курс, загальні заощадження виходять і справді суттєвими.

Хмари — завжди чудове рішення

Загалом, перенести всю ІТ-інфраструктуру компанії або окремі робочі додатки у хмари — розумне і доречне рішення у будь-який час. Ви не лише заощаджуєте кошти на закупівлі та обслуговуванні ІТ-обладнання, але й забезпечуєте своєму бізнесу надійну та стабільну роботу.

Перш за все, усі важливі дані, робочі програми, додатки і документи зберігаються в єдиному місці. Ви маєте доступ до них цілодобово та будь-де. До того ж, для підключення до робочого середовища вам не потрібне надпотужне обладнання. Можна використовувати найпростіший ПК, ноутбук, планшет або навіть смартфон.

По-друге, довіряти важливу інформацію хмарі — це надійно, адже дані зберігаються не на вашому сервері в офісі, а на віддалених віртуальних серверах. У нас це, зокрема, дата-центри в Україні та поза її межами. Тож зловмисникам або просто стороннім особам значно складніше отримати доступ до ваших даних. При цьому гарантована доступність сервісів Tucha — 99,0% та 99,9%.

А якщо ви й досі не перейшли у хмари або маєте сумніви, ви завжди можете скористатися безкоштовним тестовим періодом на наші сервіси. Тестовий період зазвичай триває до 7 днів, і цього цілком достатньо, щоб оцінити всі переваги хмар.

Замість висновку

Як бачимо, будь-яку ситуацію можна обернути собі на користь, навіть у разі з нестабільним курсом. Тож не втрачайте час і вже зараз забезпечте своєму бізнесу надійну роботу впродовж усього року! А якщо у вас виникли питання, телефонуйте або пишіть нам 24/7. Радо допоможемо!

Поділитися:
Статті по темі

Завантажуйте чек-лист — практичний та корисний інструмент, що допоможе зробити зважений вибір. Обов'язково ставте питання з переліку потенційним постачальникам, позначайте відповіді в таблиці та вибирайте найкращий варіант за найважливішими для вас критеріями.

Тепер оплата сервісів Tucha стала ще зручніше! Ви можете швидко і легко оплатити будь-який сервіс в Приват24 або через термінали ПриватБанку...

У будь-якого стартапера виникає питання: як зменшити фінансові вкладення і збільшити свої шанси на створення успішного проекту? Ми розібралися у цьому та пропонуємо свою відповідь — хмарні технології

На основі одного з впроваджених нами проєктів ми вирішили детально розібрати типовий випадок того, як організувати віддалений офіс для команди з 25 осіб за 3 дні без простоювань у роботі та з мінімальними витратами

Винесення бухгалтерії у хмари — перевірений спосіб забезпечити надійну віддалену роботу з програмами і даними. А для того щоб процес організації не був задачею з кількома невідомими, ми зібрали в одній статті добірку корисних матеріалів з цієї теми: від вибору хмарного провайдера до етапу безпосередньої роботи з даними на сервері. Читайте, користуйтеся та мігруйте впевнено! 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись