Партнерська програма Tucha: як стати партнером та кому це потрібно

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмари для бізнесу
  4. Партнерська програма Tucha: як стати партнером та кому це потрібно
Категорії

[UPD] Важливе оновлення щодо зростання розміру партнерської винагороди при виведенні грошима! Починаючи з січня 2022 року, відсоток партнерських виплат залежить від кількості залучених клієнтів. Якщо в якомусь із місяців партнер приєднав 10 і більше клієнтів, за всіх залучених в такому місяці клієнтів буде нараховуватися 15% від їхніх платежів впродовж усього періоду, поки ці клієнти користуються хмарними сервісами Tucha. Отже, чим більше продажів, тим більше задоволених клієнтів і більша винагорода!

Однак партнерство з Tucha — це не лише про фінансову винагороду. Звичайно, гроші — це важливо, але далеко не все. Перш за все, співпраця з нами — це впевненість у тому, що клієнт, задачу якого передаєш, опиниться в надійних руках та отримає той рівень підтримки, за який не буде соромно. Розповідаємо, як зробити клієнта щасливим, а бізнесу партнера отримати максимум користі, та показуємо, як зареєструватися партнером.

Важливо: партнерство з Tucha — це не про відкати

Ми — за чесну гру. Наші ціни відпочатку прозорі та єдині для всіх. Жоден клієнт не заплатить за свою послугу більше через те, що нам потрібно поділитися з партнером. 

Чому надійне партнерство — це важливо

Напевно, хоча б раз у житті кожен зустрічався або чув про таку ситуацію, коли клієнт перейшов за рекомендацією до партнера, а як наслідок:

  • партнер отримав клієнта, а задачу не вирішив або вирішив погано;
  • клієнт втратив час, нерви, гроші та взагалі віру в людство;
  • той, хто порекомендував, отримав купу незаслугованого негативу та претензії клієнта.

Ми також з цим стикалися. Саме тому від самого початку сформували зовсім інший підхід до партнерства, з цінностями, в основі яких— повна підтримка, допомога та зацікавленість у вирішенні задач клієнта не тільки на початку, а і впродовж усього циклу співпраці.

pass
Наші принципи роботи з партнерами

Ми вибудовуємо довірчі та надійні відносини, в яких партнери:

  • спокійно довіряють нам найцінніше — своїх клієнтів і рішення їх задач;
  • впевнено гарантують клієнтам якісні послуги, найкращу за численними реальними відгуками технічну підтримку та допомогу з будь-яких питань впродовж усього періоду співпраці з Tucha;
  • бачать нашу щоденну чітку роботу з усіх питань партнерства та виконання кожного взятого на себе зобов'язання.

Завдяки неухильному слідуванню цих принципів нам вдалося побудувати найширшу партнерську мережу серед всіх українських хмарних провайдерів. Мережу, засновану на взаємній повазі та довірі один до одного.

Хто наші партнери

Стати партнером Tucha можна незалежно від напрямку основного бізнесу партнера. Ми завжди відкриті до співпраці. Накопичена статистика говорить, що передусім партнерство піде всім на користь, якщо партнер:

  • системний інтегратор — впроваджує CRM- та ERP-системи, IP-телефонію, рішення на базі 1С тощо;
  • веб-розробник — створює веб-сайти та додатки, зокрема високонавантажені;
  • ІТ-аутсорсер — підтримує працездатність ІТ-інфраструктур декількох компаній.

Звичайно, це далеко не повний список тих, хто може бути нашим партнером. Кожна окрема компанія та її клієнти отримує свій набір можливостей. Зв'яжіться з нами, щоб оцінити перспективу співпраці та користь для свого бізнесу.

referee
Про гроші

Зрозуміло, фінансова винагорода — невід'ємна частина партнерства. За кожного клієнта, який довірився нам внаслідок рекомендації партнера, партнер отримує регулярні виплати впродовж усього часу, поки клієнт з нами. Їх формат та розмір можна вибирати:

  1. При виведенні грошима: 
  • базова винагорода складає 10% від суми платежів клієнтів, приведених за місяць, і нараховується в тому разі, якщо партнер залучив до 9 клієнтів включно за цей період;
  • якщо партнер привів 10 і більше клієнтів впродовж місяця, за таких клієнтів йому нараховується підвищена партнерська винагорода, що складає 15%.

Виплати за базовою та підвищеною винагородами не сумуються.

  1. При виведенні послугами на рахунок партнера нараховується 15% від суми платежів клієнтів, незалежно від того, який формат нарахування винагороди (базова чи підвищена) застосовується до того чи іншого клієнта.

Винагороду можна накопичувати, при цьому обмежень щодо виведення партнерського відсотка немає. Більш детально про розмір, умови та строки виплати партнерської винагороди можна почитати в нашій Публічній оферті.

Виведені в послугах кошти можна витратити на використання хмарних сервісів Tucha:

Звісно, якщо сильно пошукати, можна зустріти і більш високий відсоток партнерської винагороди. Однак ще раз звертаємо увагу на важливий аспект, — ми нараховуємо та виплачуємо винагороду впродовж усього періоду, поки клієнт користується нашими сервісами (більшість клієнтів працюють з нами не один рік, а деякі — ще з 2012-го року, коли ми тільки стартували). У поєднанні з іншими можливостями та перевагами партнерства, наша партнерська програма очевидно конкурентна.

Те, що важливіше за гроші

Девіз нашої партнерської програми — «Рекомендуй впевнено». І це не просто слова. В них — фундамент нашого підходу до роботи.

Головне в партнерстві з Tucha — гарантія того, що клієнт потрапляє в надійні руки, і за рекомендацію не доводиться червоніти. Клієнт отримує сприяння та допомогу як на етапі підбору рішення і при тестуванні сервісу, так і під час всього періоду роботи. А якщо наші сервіси стають частиною рішення, яке надає клієнтові партнер, ми щосили працюємо на загальний результат, аби разом ми надавали клієнту якісні послуги та найкращу підтримку.

Як можна залучати клієнтів

Ми не обмежуємо партнерів у виборі розумних способів залучення нових клієнтів Tucha. Це може бути як особиста рекомендація, так і перехід за реферальним посиланням, розміщений банер або будь-який інший зручний спосіб. Зрозуміло, це повинен бути законний, чесний та сумлінний спосіб.

З досвіду зазначимо, що найбільш ефективна особиста рекомендація. Однак, якщо формат роботи партнера не передбачає прямого контакту з клієнтом, нічого страшного. Можна використовувати реферальні посилання. Після реєстрації ми відправляємо на пошту партнеру лист з інструкцією, в якому буде вказано персональний код. З його допомогою можна самостійно створювати партнерські посилання, просто додаючи цей код до будь-якого посилання на наш сайт.

Додаткові можливості та аргументи для роботи з клієнтами
  • Пріоритет для тестування сервісів Tucha. Коли партнер запитує для себе або свого клієнта тестовий період, ми тут же без зайвих запитань видаємо ресурси.
  • Готові шаблони для клієнтів. Якщо потрібно, ми допомагаємо створити та зберігаємо готові шаблони для швидкого розгортання віртуальних машин під рішення типових задач клієнтів партнера. Наприклад, якщо клієнту необхідно розмістити у хмарі коробкову версію Бітрікс24, бухгалтерію або винести робочі місця співробітників, і все це з якимись специфічними кастомними налаштуваннями, шаблони допоможуть вирішувати ці задачі ще швидше.
  • Найкраща технічна підтримка та виняткова увагу до задач. Всі клієнти та партнери знають, що служба технічної підтримки Tucha працює цілодобово і без вихідних. Негласний час реакції на запити клієнтів складає в середньому 13 хвилин.
  • Допомога та підтримка на всіх етапах співпраці. Ми максимально залучаємося в рішення задач клієнтів та ведемо користувача за руку протягом усього періоду співпраці, часто роблячи більше за обіцяне.
  • Чіткість та прозорість. У нас зрозумілі прозорі тарифи без прихованих платежів, а співпраця з нами відбувається на основі публічного договору (оферти). Ми приймаємо платежі на розрахункові рахунки з видачею всіх бухгалтерських документів як в електронному, так і в паперовому вигляді. Оплата за послуги здійснюється в гривнях з прив'язкою до курсу НБУ на перше число кожного місяця і вже включає в себе ПДВ для платників цього податку.

І це ще не все

Також ми пропонуємо партнерам:

  • Можливість передачі непрофільних задач. Якщо у клієнта виникає запитання, що лежить поза зоною наших компетенцій, ми рекомендуємо партнерів, які можуть якісно виконати задачу.
  • Спільні активності та просування бізнесу партнера. Цей формат передбачає поширення інформації про партнерів та їх спеціальні пропозиції нашими інформаційними каналами: в розсилках, соціальних мережах, при особистому спілкуванні. Також ми активно підтримуємо і просуваємо заходи, які організовують наші партнери.
  • Інтерв'ю та сайт. Крім того, ми регулярно змістовно спілкуємося з партнерами, а потім публікуємо ці інтерв'ю в блозі та просуваємо по своїх каналах. А ще розміщуємо інформацію про партнерів в спеціальному розділі на сайті Tucha.
  • Надання презентаційних матеріалів. Кожен партнер отримує добірку презентацій про сервіси і рішення Tucha. За запитом розробляємо індивідуальні пропозиції для клієнтів.
  • Навчання партнерів. Наші партнери регулярно беруть участь в тренінгах та навчанні від Tucha, де вони отримують актуальну інформацію про сервіси, рішення і можливості, обмінюються досвідом, а також розширюють власне коло партнерів. Усе це безкоштовно.
Goal
Як стати партнером Tucha

Якщо ви знаєте, кому можна порекомендувати наші сервіси, і бачите, що нам по дорозі, ставайте нашим партнером. Цей простий процес складається всього з декількох кроків:

  1. Зареєструйтеся в партнерській програмі, заповнивши невелику анкету.
  2. Ми оперативно зв'яжемося з вами та позначимо дорожню карту партнерства.
  3. Використовуйте всі можливості, які ми будемо пропонувати, це робочі практики.
  4. Пропонуйте хмарні сервіси своїм клієнтам як вигідне доповнення до послуг або після надходження конкретного запиту.
  5. Регулярно отримуйте винагороду, а також наші турботу і підтримку.

Чим більше ваших рекомендацій, тим більше щасливих клієнтів та суттєвіший розмір партнерської винагороди. Давайте приносити ще більше користі разом!

Підіб’ємо підсумки

Якщо вам близькі наші цінності, підхід до партнерства та ставлення до клієнтів, будемо раді бачити вас у партнерській сім'ї Tucha. Це не вимагає спеціальних знань про хмари або вкладень коштів, проте точно принесе користь і вашому бізнесу, і бізнесу ваших клієнтів. Заповнюйте анкету та приєднуйтеся! А якщо у вас з'явилися питання або є пропозиції, пишіть нам на partners@tucha.ua або телефонуйте +380 44 583-5-583. Ми завжди на зв'язку.

Поділитися:
Статті по темі

Партнерство — важлива частина розвитку нашого бізнесу. При цьому, партнери для нас — це, передусім, однодумці, з якими набагато легше робити клієнтів щасливими. Не так давно ми писали про те, на яких засадах будує партнерські відносини наша компанія і чому співпраця з Tucha — це куди більше, ніж просто фінансові вигоди. Тепер вирішили поспілкуватися з партнерами...

Карантин приніс новий важливий досвід компаніям по всьому світу, навчивши швидко пристосовуватися до змін. Багато в чому організувати віддалену роботу у цей час та підтримати працездатність бізнесу допомогли хмари. Ми дізналися у партнерів, як їхні компанії переходили в онлайн-режим, та поставили кілька запитань...

Вибір між віртуальними та фізичними серверами постає чи не перед кожною компанією. На рішення, зазвичай, впливає декілька чинників, серед яких: особистий досвід у минулому; поради колег або знайомих; відгуки користувачів в інтернеті та інше. Як все ж таки зробити розумний вибір? Думками, що сформувалися на основі особистого досвіду та досвіду своїх клієнтів, діляться наші експерти, знані фахівці в ІТ-галузі — Спартак Поліщук, засновник Rubicon, та Роман Герштун, засновник ProCRM.
 

Ми підготували інтерв'ю з нашим партнером і відмінним фахівцем Михайлом Гузь — комерційним директором групи компаній «Rearden Group».

переконаний Андрій Мар’ясов, засновник та директор компанії Auspex

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись