Якщо кожного дня відкладати якусь справу, то ви тренуєте лише уміння відкладати справу

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інтерв'ю
  4. Якщо кожного дня відкладати якусь справу, то ви тренуєте лише уміння відкладати справу
Категорії

Вітаємо, друзі!

Ми продовжуємо традиційну рубрику «Інтерв’ю з партнером». Цього разу нам випала нагода поспілкуватися із засновником та директором компанії Auspex Андрієм Мар’ясовим. Наш партнер розповів про досвід створення власного бізнесу, а також про помилки та сумніви, які спіткали його на кар’єрному шляху. І, звісно, поділився практичними порадами і набутими звичками, які допоможуть крок за кроком досягнути своєї мети. Перевірено!

Про себе та компанію:

Розкажіть трішки про себе і свою компанію: як давно Ви відкрили свій бізнес, чим займається компанія, хто Ваші клієнти:

Компанія Auspex була створена у 2014 році. Ми продаємо та впроваджуємо CRM-систему Бітрікс24, створюємо сайти та інтернет-магазини, налаштовуємо IP-телефонію, а ще забезпечуємо цілодобову технічну підтримку та навчаємо ефективно працювати у CRM Бітрікс24. Окрім того, компанія надає послуги з автоматизації бізнес-процесів. Наша команда налічує 48 спеціалістів.

Auspex вже більше чотирьох років утримує лідерство в Україні з продажу продуктів Бітрікс24. Ми носимо звання «Найефективніший організатор року» та «Золотий партнер Бітрікс24». Серед наших клієнтів є великі українські та європейські бренди: представники легкої промисловості, будівництва та нерухомості; юридичні та консалтингові компанії, салони краси, медичні заклади тощо. Загалом, ми реалізували понад 800 проектів у десяти країнах світу.

Факапи і життєві уроки:

Важливі речі, про які Ви хотіли би знати на початку свого бізнесу:

  1. Чи можливо масшабувати бізнес і як саме.
  2. Які ресурси необхідні для старту: капіталовкладення, час, інтелектуальні ресурси.
  3. Чи затребуваний бізнес, який ми засновуємо, на ринку; чи продовжить ринок своє існування через технічний прогрес та інші фактори.

Помилки, яких Ви припустилися на професійному шляху, і що корисного здобули завдяки їм:

Одна з таких помилок — занадто швидкий ріст бізнесу при відсутності автоматизації. Вирішити проблему накопичення рутинної роботи та складнощів, пов’язаних з нею, могла б своєчасна та чітка автоматизація бізнесу. Відсутність автоматизації спричинила гальмування подальшого росту. Тепер я розумію, що неможливо побудувати бізнес без попереднього створення чіткої системи та структури. Це, власне, і є те, чим наша компанія займається зараз.

Інша помилка — це неповноцінний фінансовий облік. Класичні фінансові звіти P&L, Cash flow та Balance Sheet є обов’язковими для аналізу фінансової діяльності підприємства. За їх допомогою можна своєчасно виявляти та усувати недоліки у фінансовій діяльності та знаходити резерви поліпшення фінансового стану і платоспроможності.

Речі, про які з часом Ви перестали турбуватися:

Що товар, який ми пропонуємо, не буде продаватися; що неможливо буде знайти відповідних людей в команду; сумніви у тому, чи все в нас вийде. ;)

Корисні звички, які допомогли Вам досягти своїх цілей:

Основна корисна звичка, без якої ніяк, — це регулярність режиму, а також постійний розвиток та навчання. Крім того, важливо усвідомлювати роль ефективних комунікацій як з клієнтами, та і з командою.

Головна порада, як реалізувати себе в професії:

Потрібно дуже чітко усвідомити, що чарівників не існує. Відповідно, результату можна досягнути лише щоденним наближенням до своєї мети. Є такий хороший вислів: «Якщо кожного дня відкладати якусь справу, то ви тренуєте лише уміння відкладати справу». Тобто, якщо кожного дня просувати справу хоча б на 1 відсоток, результат не забариться.

Потрібно дуже чітко усвідомити, що чарівників не існує. Відповідно, результату можна досягнути лише щоденним наближенням до своєї мети.

Про Tucha і партнерство:

Ваші враження від партнерства з Tucha.ua:

Tucha.ua — перший провайдер хмарної інфраструктури в Україні, тому сміливо можна заявляти, що вони знають все про хмарні сервіси та їх можливості. Ця команда допоможе перенести у хмару всю інфраструктуру компанії і створити віртуальний офіс. Окрім цього, Tucha.ua забезпечить швидкий і стабільний хостинг вашого сайту та пошти, а цілодобова служба підтримки допоможе у будь-яку хвилину.

Tucha.ua вже більше року є нашим надійним партнером, тому ми завжди радимо їх своїм клієнтам. Ми впевнені, що наші клієнти отримають кращий сервіс та залишаться задоволеними сервісами Tucha.ua!

Tucha.ua вже більше року є нашим надійним партнером, тому ми завжди радимо їх своїм клієнтам.

Про хмари:

3 міфи про використання хмарних рішень, які виявилися неправдою:

  1. Найпоширеніший міф, який ми почули від клієнтів на початку своєї діяльності: зберігати дані у хмарі — небезпечно. Багато хто переживав, що інфраструктуру провайдера може бути зламано, при цьому усі дані клієнтів можуть або зникнути взагалі, або, що ще гірше, потрапити до рук конкурентів. Насправді ж, хмарні сервіси мають високий рівень захищеності. І якщо дотримуватися елементарних правил безпеки всередині власної інфраструктури, все буде добре. Багато років роботи з хмарними сервісами переконали нас у тому, що це абсолютно безпечно та надійно.
  2. Другий міф полягав в тому, що перевести бізнес, який до того не працював у хмарі, до віртуальної інфраструктури — дуже складно та довго. Насправді, це в середньому кілька натискань. Можливість користуватися програмами, з якими ви працювали до того, також не зникне. Провайдери хмарних сервісів пропонують зручні системи, які легко налаштувати відповідно до потреб вашого бізнесу.
  3. А ще декілька років тому існував стереотип, що хмари — явище тимчасове. Зважаючи на прогрес у розвитку хмарних технологій, можна сміливо стверджувати, що ми знаходимось лише на початку розвитку хмарних сервісів. Тож цей міф безнадійно застарів.

3 причини застосовувати хмари в бізнесі:

Це зручно, надійно та економно.

 Порада тим, хто ще не перейшов у хмари:

Якщо ви досі не викорстовуєте хмарні сервіси — не вагайтесь. Швидкий перехід у хмари зекономить кошти та ресурси. Ви зможете працювати і керувати бізнесом з будь-якого куточка світу, де є доступ до мережі інтернет, а ваші дані будуть надійно захищені.

Дякуємо Андрію Мар’ясову за змістовну бесіду та гарні слова на нашу адресу, а компанії Auspex — за дієву співпрацю! Бажаємо нових успіхів та досягнень на обраному шляху. А ми, в свою чергу, продовжуємо бути корисними для вас і допомагати більш ефективно вирішувати бізнес-завдання за допомогою хмарних сервісів!

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись