Сучасні інформаційні технології вже неможливо представити без хмарних сервісів

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інтерв'ю
  4. Сучасні інформаційні технології вже неможливо представити без хмарних сервісів
Категорії
Вітаємо, друзі!

Ми підготували інтерв'ю з нашим партнером і відмінним фахівцем Михайлом Гузь — комерційним директором групи компаній «Rearden Group». Група входить в трійку лідерів українського ринку по автоматизації підприємств на базі «1С: Підприємство», BAS, UA-Бюджет. Комерційний директор ТОП-компанії ділиться ключовими факторами успіху: любов до своєї справи, сумлінність і застосування хмарних рішень.

Rearden Group_1

1. Як Ви прийшли в бізнес? Чому вирішили спробувати щастя саме в своїй сфері?
 

Більша частина моєї кар'єри пов'язана з програмними продуктами «1С: Підприємство», які я відкрив для себе ще на другому курсі ВНЗ.

Мій професійний шлях почався в г. Николаев, в Центрі Підтримки Бізнесу. Саме там 2000 року ми відкрили перший в місті Авторизований навчальний центр за програмами «1С: Підприємство». Роботу свою робили добре, за що отримували подяку клієнтів, а також були відзначені грамотою від мера м Миколаїв. Окремо хочу подякувати Ващіленко Артема Миколайовича, мого першого керівника, який допоміг розвиватися в напрямку програмного забезпечення.

Працюю в цій сфері вже майже 20 років, і за цей час спробував себе практично у всіх ролях: менеджером зі збуту, консультантом, внедренцем, аудитором системи менеджменту якості.

Останні 10 років працюю в сфері продажів, де і досяг найбільших успіхів. Величезну гордість відчуваю за тих молодих фахівців з продажу, яким дав шлях в цій професії.

Rearden Group_2

2. Розкажіть коротко про свою компанію. Як створювалася компанія, чим займається? Скільки в компанії співробітників? Хто ваші клієнти, чому вони вибирають Вашу компанію?
 

Історія розвитку «Rearden Group» бере свій початок зі створення компанії «Інфорс» в 2000 році і відкриття першого офісу в Кривому Розі. У 2014 році компанії «Інфорс» і «Бізнес Архітектор» об'єдналися в Групу компаній «Rearden Group» для спільної діяльності в напрямку автоматизації бізнесу.

На сьогодні «Rearden Group» - це:
• 5 офісів в Україні
• Більше 150 співробітників
• Більше 2000 задоволених клієнтів
• Центр ERP №1 в Україні

Працюючи з «Rearden Group», клієнти відзначають високий рівень компетентності фахівців компанії, хорошу підготовку консультантів і розробників по програмним продуктам «1С: Підприємство».

Ми розвиваємося разом з технологіями і пропонуємо клієнтам сучасні інструменти для управління бізнесом.


3. Як давно Ви задумалися про те, щоб пропонувати своїм клієнтам хмарні сервіси? Як вони відреагували на це спочатку і як реагують зараз?


Сучасні інформаційні технології вже неможливо уявити без хмарних сервісів. Останні 5 років ми регулярно пропонуємо клієнтам варіант розміщення баз даних «1С: Підприємство» в хмарі, без цього не обходяться жодні переговори.


4. Які з наших хмарних сервісів найбільш популярні у клієнтів? Як вони вирішували свої завдання до цього? Які вигоди хмар Ви і Ваші клієнти цінуєте найбільше?


Найчастіше клієнти розглядають розміщення свого сервера баз даних в хмарі. Це позбавляє їх від необхідності купувати дороге обладнання, яке швидко застаріває. До того ж, не потрібно наймати і оплачувати послуги системного адміністратора, який буде обслуговувати це обладнання.

В хмарі клієнт може швидко масштабироваться, збільшувати обсяг дискового простору і оперативної пам'яті. У випадку зі стаціонарним сервером не завжди є така можливість.

Найчастіше клієнти розглядають розміщення свого сервера баз даних в хмарі

5. Чи подобається Вам і клієнтам працювати з Tucha? Можливо, у Вас є якісь побажання по роботі існуючих сервісів або розробці нових?


Нам подобається працювати з Tucha. Співробітники компанії завжди уважні до питань партнера і клієнта, готові до обговорення нових ідей. Підкуповує проактивний позиція менеджерів, нам приємно разом рухатися вперед і отримувати новий досвід.

Співробітники компанії завжди уважні до питань партнера і клієнта, готові до обговорення нових ідей.

6. Що б Ви порадили або побажали тим, хто тільки думає про хмари?


Все потрібно тестувати індивідуально під клієнта. У той же час, робота в хмарі — це зручно і доступно за ціною. Чому б не спробувати цей сервіс вже завтра. ;)
 

Дякуємо Михайла за змістовну бесіду, а всю команду «Rearden Group» — за плідну співпрацю. Бажаємо подальшого зростання і досягнення всіх амбітних цілей!

Поділитися:
Статті по темі

переконаний Андрій Мар’ясов, засновник та директор компанії Auspex

Дмитро Луцишин, засновник компанії «Проплат». Дмитро поділився історією компанії, розповів про складний шлях, який довелося пройти, щоб домогтися успіху, дав оцінку хмарним технологіям, а також похвалив Tucha.ua за роботу

Як хмари допомагають у посиленні захисту даних та чому наші партнери рекомендують використовувати їх в роботі своїм клієнтам? Щоб дізнатися відповіді на ці питання, скористалися нагодою поспілкуватися з партнеркою Мариною Бурдановою, керівницею відділу продажів компанії БВК-Софт. З пані Мариною ми активно співпрацюємо вже досить давно, і нещодавнє спілкування присвятили обговоренню теми посилення безпеки даних.

Компанія Smart працює у місті Кам’янець-Подільський та спеціалізу-ється на автоматизації бізнес-процесів, продажі та супроводі систем документообігу та подачі звітності, наданні інших поширених ІТ-послуг. Під час нещодавньої бесіди Юрій Завальський, керівник компанії, розповів про один з найбільш частих запитів від клієнтів — організацію віддаленої роботи, для вирішення якого корисні хмари. Також партнер з власного досвіду розповів про дієві способи залучення клієнтів, роль партнерів у веденні бізнесу та поділився порадою щодо того, як не втрачати натхнення вести діяльність далі.

Під час нещодавнього візиту до Львова ми відвідали нашого давнього та надійного партнера — компанію Auspex і мали нагоду особисто поспілкуватися з її керівником Ігорем Королем. Ігор розповів про істинні цінності та місію своєї компанії, а також про власний шлях у кар’єрі з його помилками та уроками. Крім цього, партнер поділився успішним досвідом використання хмарних рішень і окреслив бізнес-задачі, вирішенню яких щонайкраще сприяють хмари. Вийшло щиро та, як завжди, корисно.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись