Нам 13. Happy Birthday, Tucha!

  1. Головна
  2. Блог
  3. Свята
  4. Нам 13. Happy Birthday, Tucha!
Категорії

Ось і час розказати, як ми відсвяткували своє 13-річчя.

Почалося все в п’ятницю. Не 13-го, як можна було б подумати, а 20-го липня, та все одно добре. Зранку в офісі на нас чекала заздалегідь продумана яскрава фотозона – кольорові повітряні кульки та неслухняні «1» і «3», які аж ніяк не хотіли складатися в «13».

Взагалі, одночасно з кульками мав доїхати і святковий торт, але він чомусь вирішив, що гості можуть почекати. Як про деяке начальство кажуть, що воно не запізнюється, а затримується, так і наш метровий торт у цей день вирішив побути великим босом. :)

Що лишалося робити за таких обставин? Правильно – відчайдушно та з повною віддачею (як і все, що ми робимо) фотографуватися! Тож ловіть фото:

За кадром залишилося багато сміху та жартів. В процесі зйомки ніхто не постраждав, окрім однієї кульки. В очікуванні торту навіть спустилися на вулицю і відвоювали (жартуємо) у дітей майданчик для фотосесії. Нестандартні ідеї та наполегливість у їх втіленні – це про нас. :)

Торт був просто неймовірним! Ммм.. бісквіт, у білому шоколаді, з морквяною начинкою (так, ми за здоровий спосіб життя, а шоколад ще нікому не нашкодив;)), прикрашений ягодами, у нашому фірмовому дизайні. Одним словом, «райська насолода». А ще, він був величезний, тож наші домашні теж поласували.

Свято святом, але робочий день ніхто не відміняв. Тож ми пішли працювати і приносити користь. У чудовому настрої і точно не голодні. Та історія на цьому не закінчується, бо це лише початок. :)

Невеликий відступ: кожного року формат святкування дня народження Tucha - різний. І кожного року все тримається у таємниці до останнього моменту. Тож за декілька тижнів до дня Х у колективі починається гра «Вгадай де». Правила гри прості: необхідно допитувати тих, хто в курсі. Але ті, зазвичай, мовчать, як партизани, тож ще ніколи і нікому не вдавалося розгадати цю загадку. Та це теж весело і частина традиції.

За декілька днів карти було відкрито. Форма одягу – спортивне взуття та купальник. На нас чекає теплохід, чудова прогулянка Дніпром і острів, майже безлюдний. ;)

На острові ми розділилися на групи за інтересами: хто пішов купатися, хто грати у футбол, хто у фрісбі, хто взагалі до лісу збирати квіти, а хто і на теплоході залишився пити вино та кормити рибок з палуби.

До речі, погода нам сприяла. Було тепло, але не жарко, світило сонце, проте небо хмарилося і періодично накрапував дощик. Це створило дещо камерну атмосферу і додало фану. Лише погляньте на наших дівчат, які вирішили порадіти дощу і просто танцювали на березі у дощовиках, несподівано корпоративних кольорів.

Раптово настав вечір і на нас чекає двогодинна дорога Дніпром додому. Розмови, вогні вечірнього міста за бортом і непопсова дискотека. Свято закінчилося лише тоді, коли остання людина зійшла з теплоходу, але це не точно. ;)

Ще раз вітаємо себе і вас, друзі, з Днем народження Tucha. Дякуємо за можливість працювати і відпочивати такою гарною компанією, за шквал емоцій та натхнення. Йдемо далі, бо це теж лише початок історії. ;-)

Поділитися:
Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись