Хостинг CRM статті по темі

  1. Головна
  2. Хостинг CRM
  3. Статті по темі

Нещодавно ми розповідали про те, що таке CRM-системи, чим вони корисні для бізнесу та як забезпечити найбільш ефективну роботу цього програмного забезпечення. Наразі пропонуємо більш детально зупинитися на найпопулярнішій CRM-системі не лише в Україні, а й в країнах СНД, — Бітрікс24. А також на тому, чим хмарні рішення Tucha вигідні для різних тарифів коробкової версії цього програмного продукту. 

Коробка Бітрікс24 потребує надійного хостингу. Від нього суттєво залежить якість та стабільна робота CRM-системи, а значить — певною мірою і продуктивність команди. Для того щоб завжди бути впевненими у безперебійності роботи програмного продукту, довірте розміщення коробки нам — рекомендованому хостинг-партнеру Бітрікс24.

Продовжуємо розбирати вирішення типових хмарних задач для клієнтів. На черзі — приклад вирішення ще однієї популярної задачі з перенесення коробкової версії CRM-системи Бітрікс24 у хмару, яку ми нещодавно реалізували для клієнта. 

Ми поставили перед собою завдання надати власникам сайтів сервіс, адаптований під Bitrix: Управління сайтом, здатний швидко і стабільно працювати при великій кількості трафіку і з великим об'ємом інформації

Так чи варто боятися зберігати дані в хмарі?

По суті, параметри швидкості завантаження сайту і якість техпідтримки є ключовими для хостингу під 1С-Бітрікс, вони нададуть вам серйозну базу для розвитку веб-проекту

Як посилити безпеку зберігання даних? Питання, що не лише не втрачає актуальність, а набуває все більшого значення: загроз стає більше, а хакери — ще досвідченішими. Проте й інформаційна просвіта серед користувачів зростає, до чого ми також активно долучаємось.

Вибору хостингу для бухгалтерських програм і даних слід приділяти підвищену увагу. Вони містять конфіденційну інформацію, а тому особливо потребують захисту від втрат, втручань і потраплянь до рук сторонніх осіб, і водночас — наявності безперебійного підключення для співробітників, яким надано доступ. Усім цим вимогам відповідає хостинг бухгалтерії на віртуальних серверах від Tucha.

Винесення бухгалтерії на віртуальні сервери є одним з найчастіших запитів до команди Tucha. Та нерідко перед тим, як прийняти рішення про перенесення програм і даних у хмари, у клієнтів виникає низка питань:

Українські компанії, які відмовляються від користування російським софтом, шукають інші варіанти для роботи. Пропонуємо ознайомитися з продуктами для заміни 1С, BAS та подібних до них. І попри те, що, за досвідом користувачів, повнофункціональні аналоги цим програмам наразі в процесі доопрацювання, все ж існують рішення, які також допомагають систематизувати роботу бухгалтерії.

Якщо наразі ви шукаєте, чим замінити російські Бітрікс24, amoCRM, RetailCRM та інші CRM-системи, пропонуємо огляд альтернативного програмного забезпечення, яке допоможе у веденні бізнесу. У статті ми зібрали як українські, так і закордонні продукти, а вибір, як завжди, за вами.

«Бітрікс: Управління сайтом» — одна з найпопулярніших CMS, що допомагає безлічі компаній створювати якісні сайти, інтернет-магазини, а також ефективно керувати ними. Та для того, аби веб-проекти працювали безперебійно та приносили максимум користі, потрібен надійний хостинг, що відповідає усім вимогам розробника програмного продукту. 

Наш партнер, веб-студія «Червоний хамелеон», підготував корисну статтю про те, на що варто звертати увагу при виборі хостингу для веб-сайтів на базі платформи «Бітрікс: Управління сайтом». У статті детально розібрані мінімальні та рекомендовані параметри сервера, представлені наші рекомендації як хостинг-провайдера і роздуми партнера як розробника сайтів. 

Часи, коли менеджери вели облік клієнтів та історії дзвінків у блокнотах або, у кращому разі, в Excel, відходять у минуле...

Усе більше компаній розміщують бухгалтерію у хмарі. І це обґрунтовано, адже очевидні переваги бухгалтерії у хмарі витісняють усілякі сумніви. Навіть якщо...

Перенесення сайту — заняття дуже копітка, вимагає підготовки, і зараз ви самі в цьому переконаєтеся

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись