TuchaHosting — найкраще рішення для якісного хостингу сайтів та пошти

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмарні сервіси
  4. TuchaHosting — найкраще рішення для якісного хостингу сайтів та пошти
Категорії

[UPD] Друзі, відтепер хмарний хостинг TuchaHosting доступний на вибір також на базі українських майданчиків! Для кого підійде розміщення даних в Україні та у чому переваги такого рішення — вже у цій статті. 

Безперебійний та швидкий хостинг — запорука якісної роботи вебсайту та корпоративної пошти. У більшості випадків для цього якнайкраще підійде віртуальний хостинг (shared-хостинг) у хмарі з високим рівнем відмовостійкості і при цьому за доступною вартістю. Усім названим критеріям (та навіть більше) відповідає наш сервіс TuchaHosting. Розповідаємо про всі переваги сервісу та купу його корисних можливостей.

Головне про TuchaHosting

Це сервіс для стабільного та швидкого хостингу вебсайтів та корпоративної пошти у хмарі. Він допомагає безпечно розмістити дані у захищених дата-центрах як в Україні, так і поза її межами (переважно у Німеччині) — на вибір клієнта. Який варіант обрати?

Хмарні сервери на українських майданчиках підійдуть власникам вебсайтів, для яких розміщення даних всередині країні є критично важливим показником, бо їх аудиторія зосереджена переважно в Україні. Територіальне розташування дата-центрів забезпечує таким клієнтам скорочений ping, а відповідно — набагато коротшу затримку у завантаженні та обробці даних. Крім цього, сервери в українських дата-центрах працюють на базі процесорів Intel Xeon Gold, що додатково сприяє швидкодії процесів.

Якщо ж відвідувачі вебсайту клієнта знаходяться здебільшого за межами України або з певних причин зберігання даних за кордоном країни є вирішальним чинником, у такому разі більш влучним рішенням стануть європейські майданчики TuchaHosting. При цьому гарантована доступність послуг на рівні 99,9%, вартість користування сервісом та наявність додаткових можливостей є однаковими для обох майданчиків. 

Усі потужності, на яких розміщуються дані, знаходяться у дата-центрах з рівнем захищеності Tier 3 і вище. Це означає, що сервіс працює без простоювань та збоїв навіть під час проведення ремонтних або профілактичних робіт всередині дата-центрів.

TuchaHosting — це простий та надійний хостинг зі зрозумілою тарифікацією. У кожному з пакетів надаються без обмежень:

  • трафік;
  • бази даних MySQL-сервера;
  • поштові скриньки,
  • FTP-акаунти.

Крім того, з підключеною опцією «Реселлер» (про яку ми детальніше напишемо далі) не обмежується також кількість доменів.

Головне про TuchaHosting
Для вирішення яких задач підходить сервіс

Стабільний хостинг на базі сервісу TuchaHosting відмінно підходить для розміщення у хмарі:

  1. Корпоративної пошти, тобто електронної пошти, зареєстрованої на домені компанії та призначеної для обміну повідомлення між співробітниками, листування з клієнтами, постачальниками і партнерами. 
  2. Вебсайтів з невеликим і помірним навантаженням. Тобто сервіс підійде для хостингу веб-ресурсів, які не мають підвищених вимог до продуктивності. Зокрема, це такі різновиди сайтів, як:
  • лендінг;
  • сайт-візитівка;
  • інтернет-магазин з невисоким трафіком;
  • корпоративний портал з невеликим навантаженням;
  • інший вебсайт, що працює на базі WordPress, Joomla, OpenCart, Drupal або будь-якої іншої CMS.

Якщо необхідно розмістити у хмарі високонавантажений вебсайт (наприклад, великий корпоративний портал, інтернет-магазин з високим навантаженням або масштабний сайт-каталог), рекомендуємо звернути увагу на віртуальні сервери на базі наших сервісів TuchaHostTuchaBitTuchaBit+ або TuchaFlex+.

Вартість користування TuchaHosting

Мінімальна конфігурація сервісу стартує від 0,5 ГБ дискового простору. Залежно від пакету, TuchaHosting можна оплачувати на термін від 1 до 24 місяців, при цьому для більшості пакетів є знижки за оплату на тривалий період.

До вартості всіх тарифів уже входять:

  • резервне копіювання даних; 
  • захист від спаму та вірусів;
  • можливість користуватися DDoS-парасолькою CloudFlare.

Легко розрахувати вартість потрібної конфігурації на той чи інший період допоможе зрозумілий калькулятор сервісу на сайті. Або ж просто зверніться до нас уже зараз, і ми швидко підкажемо вартість користування сервісом для конкретної задачі та надамо відповіді на будь-які запитання про співпрацю.

Переїзд на TuchaHosting з іншого майданчика

Фахівці Tucha радо допоможуть перенести вебсайти та корпоративну пошту в нашу хмару. Ми зробимо це безкоштовно, а головне — без втрати даних та у найкоротші терміни.  

Додаткові можливості сервісу

Сервіс має чимало додаткових корисних послуг: 

  • Виділені IP-адреси. 

А саме, можна замовити: 

  1. IP-адреси з нашого пулу адрес вартістю 2 євро/місяць;
  2. IP-адреси зі стороннього адресного діапазону, вартість яких складає 10 євро/місяць.
  • Реєстрація, перереєстрація та підтримка доменних імен.

Наразі для швидкої реєстрації ми пропонуємо близько 400 доменних зон, серед яких:

  1. українські;
  2. міжнародні;
  3. домени закордонних країн;
  4. українські регіональні домени. 

Вартість користування послугою можна дізнатися тут. Якщо не знайшли в списку потрібної доменної зони, звертайтеся, будемо шукати варіанти вирішення задачі.

  • Підключення додаткових доменів (в т.ч. піддоменів/субдоменів).

До вартості пакетів послуг від 0,5 ГБ до 10 ГБ входить можливість підключити певну кількість доменів (в .ч. піддоменів/субдоменів). Підключення кожного додаткового домену коштує 1 євро/місяць. Починаючи з пакету 25 ГБ, можна підключати необмежену кількість доменів без додаткової оплати.

  • Опція «Реселлер».

Ця опція знімає обмеження на кількість включених до тарифного плану доменів (в т.ч. піддоменів/субдоменів), а також дозволяє створювати клієнтські облікові записи та керувати ними. Замовити послугу можна в тарифному плані від 10 ГБ, а її вартість складає 5 євро/місяць. 

  • Підтримка безкоштовних SSL-сертифікатів від Let's Encrypt.

SSL-сертифікат — це своєрідне посвідчення безпеки сайту (HTTPS). SSL-сертифікат гарантує, що обмін інформацією між власником веб-сайту та користувачем є надійним і здійснюється за допомогою захищених каналів. Такий сертифікат підтверджує конфіденційність даних та цілісність їх зберігання, а також дозволяє користувачам безпечно ділитися з сайтом будь-якими персональними даними.

Детальніше про те, які існують типи SSL-сертифікатів та як саме ними користуватися, ми розповідали в окремій статті

Сервіс TuchaHosting підтримує підключення до центру сертифікації, який надає можливість в автоматичному режимі генерувати безкоштовні криптографічні сертифікати X.509 для TLS шифрування (HTTPS).

Ця можливість допомагає нашим клієнтам забезпечити більш захищену взаємодію з відвідувачами сайту та підвищити їх довіру.

  • Додатковий дисковий простір.

У тарифному плані 100 ГБ можна замовити додатковий дисковий простір блоками у розмірі 50 ГБ. Кожен такий блок коштує від 8 євро, в залежності від терміну, на який замовляється послуга.

Ця послуга дає можливість практично необмежено масштабувати розмір потрібного клієнту хостингу, додаючи пакет за пакетом, якщо треба.

Більш детально дізнатися про вартість всіх додаткових послуг можна з наших юридичних документів на сайті

Переваги сервісу

Серед переваг, які отримує клієнт з сервісом TuchaHosting, найперше — це швидкодія, відмовостійкість і надійне розміщення даних у безпечних дата-центрах як в Україні, так і далеко поза її межами. Таке розташування дозволяє фізично захистити дані від потрапляння до рук зловмисників та вберігає від локальних форс-мажорів.

По-друге, розміщення сайту або пошти у хмарах TuchaHosting забезпечує безперебійний доступ до даних 24×7, а також можливість керувати ними будь-де і з будь-якого пристрою: з комп’ютера, ноутбука, планшета чи смартфона.

А ще клієнти отримують надзвичайно доброзичливу та ефективну технічну підтримку.

Про технічну підтримку

Головне, що поряд з якісними сервісами кожен наш клієнт отримує кваліфіковану технічну підтримку з боку фахівців Tucha, щиро зацікавлених у вирішенні кожної задачі клієнта. Наша команда працює в режимі 24×7 і завжди готова прийти на допомогу.

У численних відгуках клієнти та партнери називають нашу підтримку найкращою. 

Деякі бухгалтерські та юридичні питання

Оплата користування послугами та сервісами Tucha здійснюється у гривні за курсом НБУ на перше число кожного місяця. Всі ціни вже містять у собі ПДВ (для платників цього податку).

Кожен клієнт отримує повний пакет необхідних бухгалтерських документів, зокрема рахунки, акти виконаних робіт, податкові накладні тощо. Ми послуговуємося електронним документообігом, але оперативно надаємо також паперові версії документів, якщо клієнту це потрібно. Співпрацю з клієнтами ми будуємо на основі публічного договору (оферти).

Висновки

Сервіс TuchaHosting — найкращий варіант для хостингу корпоративної пошти та вебсайтів з невеликим і помірним навантаженням за рядом показників: 

  • доступна вартість;
  • відмінна якість послуг;
  • додаткові корисні опції;
  • найкраща технічна підтримка.

Звертайтеся до нас за влучним рішенням для своєї задачі! Телефонуйте нам за номером +380 44 583-5-583 або пишіть на електронну адресу sales@tucha.ua. Ми на зв’язку 24×7 і завжди готові вам допомогти.

Поділитися:
Статті по темі

У попередній статті про панель керування вебхостингом DirectAdmin ми робили загальний огляд системи та її призначення. Нині зосередимося докладніше безпосередньо на функціях програмного продукту та алгоритмі дій, який зазвичай потрібно зробити користувачу при роботі з панеллю.

У цій публікації ми хотіли б розглянути DirectAdmin — систему з відкритим API від канадських розробників JBMC Software. Розповідаємо та наочно показуємо, які головні функції має панель та як з нею працювати. Тож сподіваємося, що ті клієнти, які ще не наважилися на те, щоб позбутися ще одного російського програмного продукту, після ознайомлення з цим матеріалом матимуть можливість переконатися в тому, що DirectAdmin дійсно є гідною альтернативою тим засобам, які вони використовують наразі.

Продовжуємо розповідати про типові приклади вирішення популярних хмарних задач. Наразі розповідаємо про міграцію у хмару сайтів на базі різних CMS, зокрема WordPress, Drupal та Joomla. І робимо це на декількох реальних прикладах наших клієнтів.

Швидке завантаження сайту, його безперебійна робота та здатність витримувати великі напливи відвідувачів важливі для будь-якого ресурсу, незалежно від того, на базі якої CMS він працює, — WordPress, Joomla, OpenCart, Drupal або будь-якій іншій. Досягти високих показників продуктивності, окрім іншого, допоможе якісний хмарний хостинг. Розповідаємо, скільки коштує розміщення сайту на базі популярних CMS у хмарі від Tucha , як перенести дані та які переваги у надійності та зручності ви гарантовано отримаєте. 

Інтернет-торгівля швидко поширюється світом. Вже понад 70% покупців надають перевагу онлайн-магазинам. Чималою мірою успіх e-shop залежить від швидкості завантаження сайту...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись