Бухгалтерія у хмарі статті по темі

  1. Головна
  2. Бухгалтерія у хмарі
  3. Статті по темі

Вибору хостингу для бухгалтерських програм і даних слід приділяти підвищену увагу. Вони містять конфіденційну інформацію, а тому особливо потребують захисту від втрат, втручань і потраплянь до рук сторонніх осіб, і водночас — наявності безперебійного підключення для співробітників, яким надано доступ. Усім цим вимогам відповідає хостинг бухгалтерії на віртуальних серверах від Tucha.

Винесення бухгалтерії на віртуальні сервери є одним з найчастіших запитів до команди Tucha. Та нерідко перед тим, як прийняти рішення про перенесення програм і даних у хмари, у клієнтів виникає низка питань:

Як формуються рахунок та акт виконаних робіт, коли здійснювати оплату, який алгоритм дій при наступному здійсненні платежів. Наводимо короткий інструктаж, якщо ви щойно стали нашим клієнтом.

Один з найбільш функціональних варіантів на заміну 1С, BAS і подібних — це MASTER:Бухгалтерія, платформа для ведення бухгалтерського, податкового, управлінського обліків та формування звітності від українських розробників. Ми вирішили дізнатися докладніше, які особливості має система та які задачі вирішує, як відбувається процес перенесення даних з інших програм та за якими критеріями замовники обирають програмні продукти для роботи. І розібратися в цьому нам допомогла Ірина Дехтярук, керівниця комерційного відділу MASTER. Партнерка спеціалізується на напрямі прямих і партнерських продажів, а також керуванні та участі у розробці маркетингової стратегії компанії. 

Українські компанії, які відмовляються від користування російським софтом, шукають інші варіанти для роботи. Пропонуємо ознайомитися з продуктами для заміни 1С, BAS та подібних до них. І попри те, що, за досвідом користувачів, повнофункціональні аналоги цим програмам наразі в процесі доопрацювання, все ж існують рішення, які також допомагають систематизувати роботу бухгалтерії.

Винесення бухгалтерії у хмари — перевірений спосіб забезпечити надійну віддалену роботу з програмами і даними. А для того щоб процес організації не був задачею з кількома невідомими, ми зібрали в одній статті добірку корисних матеріалів з цієї теми: від вибору хмарного провайдера до етапу безпосередньої роботи з даними на сервері. Читайте, користуйтеся та мігруйте впевнено! 

Досить часто компаніям потрібно перенести у хмару роботу окремої служби, і один з найбільш популярних запитів — винесення бухгалтерії на віртуальний сервер. Тому на основі однієї з численних реалізованих задач ми вирішили поетапно розібрати типовий приклад перенесення бухгалтерії у хмару

Одна з найбільш частих задач, з якою до нас звертаються клієнти, — винесення бухгалтерії у хмару. Скільки це коштує, де можна розміститися та як перенести роботу бухгалтерії на віртуальний сервер — відповіді на всі ці питання ми зібрали в одній статті. Якщо є додаткові запитання або потрібна наша допомога, звертайтеся 24×7!

Усе більше компаній розміщують бухгалтерію у хмарі. І це обґрунтовано, адже очевидні переваги бухгалтерії у хмарі витісняють усілякі сумніви. Навіть якщо...

Ми вирішили розібратися, чи варто панікувати українським власникам даного софта і як уберегтися від неприємних наслідків закону...

Практика показує, що далеко не всі клієнти знають про реальні можливості хмарних серверів і не завжди використовують їх ресурс на 100%...

Так чи варто боятися зберігати дані в хмарі?

У цій статті ми будемо намагатись розвіяти основні міфи, пов'язані з переходом на хмарну бухгалтерію...

Про те, чи варто це робити, які вигоди це дасть як звичайному користувачеві, так і керівнику, ми і поговоримо в цьому матеріалі

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись