Бухгалтерія по-новому: що робити з 1С?

  1. Головна
  2. Блог
  3. Техпідтримка
  4. Бухгалтерія по-новому: що робити з 1С?
Категорії

Другий день поспіль у всіх стрічках активно обговорюється новина про блокування ряду російських сервісів на території України. Згадується в законі і 1С. Ми вирішили розібратися, чи варто панікувати українським власникам даного софта і як уберегтися від неприємних наслідків закону.

Одними з перших вгамовувати паніку взялися в компанії «1С Україна». У вівторок, 16 травня, на їх офіційному сайті з'явилася відповідна запис. Якщо коротко, тим, хто вже купив ліцензовану 1С, хвилюватися не варто - ходити по офісах і вилучати жовті коробки ніхто не збирається. Оновлення теж залишаться у вільному доступі.

Від себе додамо, що труднощі з покупкою ліцензії можуть очікувати тільки тих, хто ще не встиг обзавестися програмою, але планує найближчим часом це зробити. Швидше за все, доведеться шукати альтернативні шляхи.

В цілому трагедії не сталося, але при цьому складно передбачити, які ще ідеї відвідають наших парламентаріїв, тому радимо перестрахуватися і перенести 1С (та й інші офісні додатки) в хмару. Крім інших переваг такого переїзду, наші сервери знаходяться в Німеччині, а це гарантує додаткову безпеку зберігання даних.

В іншому ж робота з 1С з хмари нічим не відрізняється від локальної версії. Перевірте самі. :) Не так давно ми готували план тестування 1С в хмарі, зараз він як ніколи до речі. А якщо у вас з'явилися додаткові питання по перенесенню офісних додатків в хмару, звертайтеся до нас за грамотної консультацією 24/7.

Поділитися:
Статті по темі

Переваги перенесення робочих даних у хмару

Так чи варто боятися зберігати дані в хмарі?

Хмарні технології сьогодні — це вже не якийсь «небачений звір», це технології, які змінюють дійсність тут і зараз. Сотні тисяч компаній по всьому світу вибрали хмари як простий, безпечний...

У цій статті ми будемо намагатись розвіяти основні міфи, пов'язані з переходом на хмарну бухгалтерію...

Безпека інформації — важливе питання сьогодення. Як захистити свої дані? Які практики впроваджують в роботу компанії та що рекомендують робити своїм клієнтам? Обговорили актуальну тему з нашим давнім і надійним партнером Сергієм Басовим, технічним директором ТОВ «ТСПС». 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись