5 аргументів за перехід в хмару

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмарні сервіси
  4. 5 аргументів за перехід в хмару
Категорії

Хмарні технології сьогодні — це вже не якийсь «небачений звір», це технології, які змінюють дійсність тут і зараз. Сотні тисяч компаній по всьому світу вибрали хмари як простий, безпечний і надійний інструмент для свого бізнесу. А в наших реаліях, з огляду на загальний економічний клімат і дії влади, зберігання даних за кордоном — НЕ екзотична забаганка окремих фірм, а необхідність. В іншому випадку можна втратити все. Нижче перераховані основні аргументи за перенесення даних в хмару.

Хмара — це безпечно

Зберігати дані на віддалених серверах набагато надійніше, ніж локально, головне — правильно вибрати провайдера. Грамотно обраний провайдер — це регулярний контроль обладнання з заміною зношених елементів, постійна реплікація даних, створення резервних копій і снапшотов. Хмарна інфраструктура — це можливість швидко і без втрат відновити всю інформацію навіть в разі форс-мажорних обставин, що в разі локального сховища набагато складніше, а часом і просто неможливо. А фізичне розташування даних в іншій країні — додатковий захист від втручань третьої сторони (наприклад, недобросовісних конкурентів або властей, що перевищують повноваження).

Хмара — це доступно

Ті, хто займався питанням поверхнево, вважають, що хмарні технології — це занадто дорого. І справді, хіба може безпечне, надійне та функціональне рішення бути доступним? Виявляється, може. І досягається це за рахунок масштабованості технології — ви оплачуєте стільки, скільки буде потрібно для вашої роботи, ніякої переплати за зайві мегабайти і мегагерци. Формування вартості для користувача прозоро — без прихованих платежів, надбавок і переплат. Навіть купувати спеціальне хмарне ПО немає необхідності — можна використовувати вже придбане раніше, брати його в оренду або використовувати безкоштовні рішення.

Хмара — це швидко і просто

Хмара — це швидко і просто. Серед непосвячених все ще можна зустріти переконання, що впровадження хмарних технологій — це великі витрати часу і зусиль, які можна було б направити на інші цілі, і простої, які негативно позначаться на робочих процесах компанії. В реальності ж перехід в хмару займають від декількох годинників до декількох днів (залежить від обсягу їх переносите даних). Якщо ви впевнені в своїх силах, виконати роботи по перенесенню можна самостійно, а якщо немає — доручіть це нашим фахівцям, скориставшись послугою розширеної підтримки. Кваліфікована допомога при побудові хмарної інфраструктури, перенесення даних, налаштування ПО — і все це за невеликі гроші, доступні кожному клієнту.

Перехід в хмару можливий без перенавчання персоналу

Часто персонал компанії — від адміністраторів до простих співробітників — висловлює побоювання щодо переходу на хмарні технології, оскільки, на їхню думку, це зажадає навчання з нуля. Але насправді, для працівників нічого не зміниться, крім фізичного розміщення програм і даних — той же софт, то ж оточення. Для сисадміна все стає навіть простіше, так як основну частину роботи в хмарі можна робити віддалено і централізовано.

В хмарі ваші дані належать тільки вам

Вважається, що провайдер може заблокувати ваші дані, щоб не дати вам перейти на обслуговування до іншого оператора. На практиці ж це можливо тільки з провайдерами-одноденками, для яких імідж компанії - порожній звук. Для всіх інших репутація понад усе, а всі взаємини з клієнтом оформляються у вигляді договору, де чітко прописано, хто і на яких умовах має доступ до інформації.

Як бачите, хмарні технології — це безпечно, доступно, просто у використанні та адмініструванні і надійно. Звертайтеся до надійного провайдера за грамотної консультацією вже сьогодні і дозвольте новим технологіям зробити вашу роботу більш ефективною. Ми працюємо 24/7.

Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.
Поділитися:
Статті по темі

Переваги перенесення робочих даних у хмару

Так чи варто боятися зберігати дані в хмарі?

Інтернет-торгівля швидко поширюється світом. Вже понад 70% покупців надають перевагу онлайн-магазинам. Чималою мірою успіх e-shop залежить від швидкості завантаження сайту...

Українська нафтогазова галузь зараз має певні системні проблеми, які зменшують її ефективність. В галузі ІТ — це застаріле обладнання, недостатнє ...

Розповімо вам прохолодну історію про те, як «треті особи» намагалися перешкодити роботі наших клієнтів і як ця проблема була вирішена ...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись