TuchaSync — хмарне сховище для синхронізації та обміну файлами

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмарні сервіси
  4. TuchaSync — хмарне сховище для синхронізації та обміну файлами
Категорії

Щорічно обсяг інформації у світі зростає на 30%. Всю цю інформацію потрібно десь зберігати. А це означає, що потрібні все нові способи зберігання даних. І хоча існують USB-флешки, зовнішні жорсткі диски і інші накопичувачі, ці носії інформації смертні і ненадійні.

Як же убезпечити себе від втрати важливої ​​інформації і завжди мати доступ до потрібних даних? Гарантію збереження даних можна отримати, або самостійно багаторазово дублюючи їх на різних пристроях, або довіривши цю задачу спеціальних сервісів. А найкраще об'єднати ці підходи. Наприклад, якщо ви зберігаєте файли одночасно в хмарі і на пристрої, то в разі видалення їх реально відновити.

tuchasync_oblachnoe_hranilishche_dlya_sinhronizacii_i_obmena_faylami
Файлообмінник TuchaSync: що це за сервіс і для чого він потрібен

Ми взяли турботу про безпечне зберігання ваших даних на свої плечі. Точніше, в свою хмару. TuchaSync — інструмент для зберігання, синхронізації та обміну файлами в хмарі. За допомогою сервісу можна переглядати, завантажувати і редагувати файли будь-яких типів.

 

Зберігати і обмінюватися файлами в хмарі можуть як бізнес-клієнти, так і звичайні користувачі. Корпоративні клієнти довіряють нам зберігання робочої документації і важливих файлів. А для приватних користувачів хмари —  надійний супутник, з яким улюблені фотографії, музика і відео завжди під рукою.

Як і де можна використовувати файлообмінник

Файли в TuchaSync доступні 24×7. Все, що потрібно для роботи з даними, — наявність інтернет-доступу. Іншими словами, хмара з вами в будь-який час і в будь-якому місці. Якщо ви користуєтеся сховищем на смартфоні, встановіть спеціальне мобільний додаток. Дані на сервісі синхронізуються, тому працювати з ними можна на будь-якому пристрої. Завантажили файл з комп'ютера — відкрили на телефоні! І навпаки.

Здорово, правда?

Як ділитися файлами в хмарі

Одна з головних функцій TuchaSync — обмін файлами. Ви можете завантажувати дані і відкривати до них доступ іншим користувачам, а також отримувати посилання для перегляду та скачування файлів від хмарних колег. Розібратися з функціоналом сховища просто. На сервіс можна завантажувати файл або папку з пристрою, а також створювати документ прямо в хмарі. Щоб передати файли з іншими користувачами, відкрийте їм доступ і поділіться посиланням. Контроль над сховищем знаходиться в руках власника. Він може керувати періодом гостьових доступів, встановлювати права для роботи з файлами, а також дозволяти користувачам завантажувати в хмару свої файли.

Потрібен підвищений рівень безпеки даних? Інформацію можна захистити паролем. Якщо ж вам прийшла посилання в хмару, ви можете побачити і завантажити з нього файли. Доступна завантаження як окремих документів, так і всіх відразу. Кнопка «Завантажити» одним кліком зберігає файли на пристрій у вигляді архіву. А ще документи можна відразу додавати у власну хмару.

Фактори надійності сховища

Безпека зберігання файлів в хмарі — пріоритет нашої роботи. Дані користувачів ми розміщуємо на надійних майданчиках в Європі, які забезпечують доступність сервісу на рівні 99,9%!

Скільки коштує безпечне зберігання файлів

Хмара — річ гнучка, тому вміє підлаштовуватися під свого власника. Ви самі вибираєте обсяг сховища і, відповідно, вартість роботи з файлообмінників. У TuchaSync ви точно зможете розмістити всю важливу інформацію: обсяг пам'яті сховища стартує від 100 ГБ! Для звичайного користувача цього більш ніж достатньо для зберігання фотографій, музики і фільмів. Хмара масштабується в більшу і меншу сторону, а кожен крок дорівнює 100 ГБ. Максимальний обсяг — не обмежений! Для порівняння, середня ємність зовнішнього жорсткого диска — 2000 ГБ.

Перейти до сервісу TuchaSync

 

Безкоштовний тест-драйв хмари і найкраща техпідтримка

7 днів — період, за який TuchaSync успішно підкорює серця користувачів. Тиждень безкоштовного зберігання, синхронізації та обміну файлами дозволяє оцінити зручність і легкість використання сервісу.

Як показує статистика, 99% користувачів після тестової тижні вже не можуть обійтися без TuchaSync! Якщо у вас є питання до нашої техподдержке, зателефонуйте нам або напишіть листа на пошту. Навіть якщо ви запитаєте, як завантажити в хмару фотографію або завантажити документ, ми з радістю запропонуємо вам докладну інструкцію.

Техпідтримка на зв'язку 24×7, тому швидко реагує на кожне звернення. Якщо раптом ми були дуже зайняті (рятували світ) і випадково пропустили ваш дзвінок, - не хвилюйтеся, а чекайте зворотного дзвінка від нас. Ну а якщо ви вирішили нагадати про себе листом, частіше оновлюйте пошту. Більшість заявок ми обробляємо в перші 13 хвилин після звернення. Ви точно не залишитеся без відповіді!

Зберігайте свої ресурси і час для більш корисних справ, ніж пошук і відновлення (не завжди успішне) потрібного файлу. Довірте зберігання даних Tucha, і однією турботою у вас точно стане менше!

Поділитися:
Статті по темі

Завантажуйте чек-лист — практичний та корисний інструмент, що допоможе зробити зважений вибір. Обов'язково ставте питання з переліку потенційним постачальникам, позначайте відповіді в таблиці та вибирайте найкращий варіант за найважливішими для вас критеріями.

Безпека інформації — важливе питання сьогодення. Як захистити свої дані? Які практики впроваджують в роботу компанії та що рекомендують робити своїм клієнтам? Обговорили актуальну тему з нашим давнім і надійним партнером Сергієм Басовим, технічним директором ТОВ «ТСПС». 

Чим корисні для бізнесу хмари та аутсорсинг? Як правильно обрати підрядника, що впевнено впорається з ІТ-процесами, та хмарного провайдера, якому можна довірити важливі дані? 

Ми розглянули тему хмарних сервісів та аутсорсингу ІТ-задач, а також дізналисящо думають з вищеозначених питань наші партнери, провідні експерти ІТ-галузі

Часи, коли значну частину офісного простору займали фізичні сервери, відходять у минуле. Все менше компаній бажають захаращувати офіс залізом. Проте це ще не стали суто частиною історії, адже міфи, що витають навколо хмар, продовжують утримувати деяких користувачів в обіймах зі своїми залізними машинами. Якщо ви теж вагаєтесь, що обрати — віртуальний сервер у хмарі або залізний сервер у офісі — радимо детально ознайомитися з особливостями кожного з підходів.

Розповімо вам прохолодну історію про те, як «треті особи» намагалися перешкодити роботі наших клієнтів і як ця проблема була вирішена ...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись