Значення партнерства для бізнесу. Рекомендації партнерів Tucha

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інтерв'ю
  4. Значення партнерства для бізнесу. Рекомендації партнерів Tucha
Категорії

Партнерство — важлива частина розвитку нашого бізнесу. При цьому, партнери для нас — це, передусім, однодумці, з якими набагато легше робити клієнтів щасливими. Не так давно ми писали про те, на яких засадах будує партнерські відносини наша компанія і чому співпраця з Tucha — це куди більше, ніж просто фінансові вигоди. Тепер вирішили поспілкуватися з партнерами, щоб дізнатися у них відповіді на такі важливі питання:

  • Що таке партнерство для вас? Яке місце займає партнерство у розвитку бізнесу? Хто ваші партнери?
  • На що звертаєте увагу при виборі партнерів та що вважаєте найголовнішим в партнерстві? Якими принципами співпраці з партнерами керуєтеся?
  • Чого ви самі ніколи не припустите в партнерстві і що вважаєте неприйнятним у відносинах з партнерами?
  • Розкажіть, як ви стали партнерами Tucha. Що цінуєте у співпраці з нами найбільше?
  • Слоган нашої партнерської програми — «Рекомендуйте впевнено». Наскільки впевнено ви рекомендуєте Tucha своїм клієнтам? Чи підвищує співпраця з нами лояльність ваших клієнтів, чи робить їх більш щасливими?
Жигалкін
Сергій Жигалкін, керуючий партнер компанії Cursor

Про значення партнерства.

Партнерство — це завжди надійність. Для нас партнери — це ті компанії та люди із суміжних сфер, в яких ми впевнені на 100% та яких завжди готові рекомендувати як надійних постачальників послуг.

Наші партнери — це, зрозуміло, Tucha, також дилерська компанія Бітрікс24, реєстратор доменних імен Ukrnames, сервіс e-mail-розсилок Unisender та SMM-агентство Publica.

Про принципи вибору.

Як вже раніше згадували, це, в першу чергу, надійність. Важливими якостями вважаємо також досвід на ринку послуг та можливість задовольнити потреби найвимогливіших клієнтів.

Про неприпустиме в партнерстві.

Якщо ми передаємо цінного клієнта, який вимагає особливого підходу, ми завжди пояснюємо особливості такої співпраці. А також очікуємо, що партнер прислухається до нас та не припустить ситуації, коли планка обслуговування буде нижче належного рівня.

Про партнерство з Tucha.

Ми працювали над одним з проектів, який розміщується на серверах Tucha. До цього ми також неодноразово стикалися з сайтами, розміщеними у хмарах Tucha, але це був перший досвід взаємодії при роботі над великим проектом з використанням сервісів та техпідтримки компанії. Ми виявилися приємно здивовані і максимально задоволені результатом цієї співпраці. Після цього потроху зав'язалося спілкування з партнерським відділом, яке перейшло в надійне партнерство.

Про рекомендації Tucha своїм клієнтам.

Як для хмарного хостингу, так і для вирішення інших задач, рекомендуємо Tucha своїм клієнтам на 100%. Як хостинг-провайдер ви — в нашому списку №1.

Щодо того, чи підвищує співпраця з Tucha лояльність наших клієнтів, — думаємо, що так і є.

Дроздов
Олександр Дроздов, комерційний директор компанії Камала Софт

Про значення партнерства.

Для нас, як для молодої компанії, партнерство з лідерами ринку в суміжних сегментах бізнесу благотворно впливає на розширення клієнтської бази та дозволяє реалізовувати більш масштабні проекти.

Про принципи вибору.

Партнерів ми шукаємо серед лідерів ринку, але не менш важлива репутація та принципи компанії. Ми намагаємося у співпраці з партнером бути максимально прозорими, цього ж очікуємо і від партнера.

Про неприпустиме в партнерстві.

У партнерстві важливим є дотримання принципу win-win, «перетягування ковдри на себе» не сприяє тривалій та взаємовигідній співпраці.

Про партнерство з Tucha.

Для реалізації складних проектів з побудови інформаційних систем нам потрібен був надійний партнер, який міг би взяти на себе задачі розгортання та підтримки хмарної серверної інфраструктури. Ми провели аналіз ринку і вибрали, з нашої точки зору, найкращу компанію-партнера — хмарного провайдера Tucha. І ми жодного разу не пошкодували про свій вибір. Нас та наших клієнтів вразили швидкість та якість роботи служби підтримки, яка на льоту вирішувала всі питання, що виникають.

Про рекомендації Tucha своїм клієнтам.

Співпраця з Tucha дозволила нашій компанії «Камала Софт» сконцентруватися на виконанні проектів з впровадження інформаційних систем, передавши непрофільні питання з хмарних сервісів надійному партнеру. Ми однозначно рекомендуємо Tucha всім своїм поточним та майбутнім клієнтам.

Дєньгін
Анатолій Дєньгін, керівник відділу розробки та впровадження ІТ-рішень СОФТКОМ

Про значення партнерства.

Для компанії СОФТКОМ головне в партнерських відносинах — це довіра до партнера та впевненість в тому, що клієнт, якого ми спільно підключили до партнерського рішення за нашою рекомендацією і протекцією, буде отримувати відмінний продукт, який частково або повністю закриє його задачі та забезпечить розвиток його бізнесу.

Для зростання бізнесу і досягнення нових висот партнерські відносини відіграють одну з ключових ролей. Партнери прямо або побічно допомагають розвиватися та вибудовувати нові бізнес-рішення для наших замовників.

У нашому портфелі досить-таки великий пул партнерів. Ось, наприклад, невелика їх частина:

  • Hardware partners — DELL EMC, HPE, Lenovo, Mikrotik.
  • Software partner — ЛІГА: Закон, Linkos Group, BAS, Microsoft, ESET.
  • Cloud Partner — Tucha, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Amazon.

Про принципи вибору.

При виборі партнера потрібно звернути увагу на його історію, відгуки клієнтів, цінову політику, а також на те, як даний партнер може інтегруватися з вашими бізнес-рішеннями та як ви спільно зможете їх розвивати. Крім того, варто звернути увагу на роботу людей, з якими ви знайомитеся, їх компетентність під час вирішення різних задач та питань.

Серед принципів, якими керуємося при роботі з партнерами, — чесність, якість та прозорість роботи і сервісів, ставлення до партнерів та клієнтів.

Про неприпустиме в партнерстві.

Вважаємо неприпустимими нечесні партнерські відношення, тихий демпінг цін, передачу клієнта іншого партнера через особистісні або фінансові вигоди.

Про партнерство з Tucha.

Ми стали партнером Tucha в далекому 2012 році, коли шукали серед компаній в Україні надійного хмарного провайдера, який зможе надавати необхідні нам сервіси та ресурси. Tucha була однією з перших компаній, які надавали дане рішення. І ось вже 8 років працюємо рука об руку. Ми з радістю рекомендуємо нашого партнера, тому що впевнені в якості їх роботи і сервісів, що надаються. Завжди знаємо, що, в разі чого, зможемо знайти спільне рішення для тієї чи іншої задачі.

Про рекомендації Tucha своїм клієнтам.

Звичайно, ми рекомендуємо Tucha клієнтам. Про те, чи робить їх щасливішими ця співпраця, напевно, може свідчити той факт, що майже всі наші клієнти, які мігрують у хмару Tucha, там і залишаються. 😊

Шаталіна
Олена Шаталіна, керівник відділу продажів групи компаній «Форт»

Про значення партнерства.

Ми працюємо на ринку понад 20 років і, звичайно, багато наших партнерів починали співпрацювати з нами ще тоді. За стільки років ми стали добрими друзями, а не тільки компаньйонами та партнерами в бізнесі.

Про принципи вибору.

Ми завжди враховуємо надійність партнера, це один з наших головних критеріїв. За стільки років клієнти стали близькими і часто звертаються до нас за порадою, що або у кого придбати. Звичайно, ми не можемо рекомендувати їм ненадійні компанії. Головні принципи в наш смутний час — надійність, професіоналізм і швидкість, а також співвідношення ціни та якості.

Про неприпустиме в партнерстві.

Неприйнятними речами вважаємо непрофесійність, грубість, поганий настрій. :)

Про партнерство з Tucha.

Ми познайомилися з Tucha на семінарі, потім самі проводили семінари, на яких виступав спікером представник Tucha. Наші клієнти зацікавилися хмарними послугами, і так ми почали співпрацювати. Ми регулярно отримуємо позитивні відгуки про роботу Tucha, спокійно пропонуємо сервіс та впевнені, що все буде чудово.

Про рекомендації Tucha своїм клієнтам.

Так, я точно можу сказати, що слоган «Рекомендуй впевнено» прекрасно підходить для Tucha!

Троянчук
Микола Троянчук, керівник відділу по роботі з партнерами компанії «Stream Telecom»

Про значення партнерства.

Для нас партнерство — це однозначно найкраще, що може бути в бізнесі. Це нагадує ситуацію з мого дитинства: «Привіт, мене звати Коля. Давай дружити». І після цього ви з новим другом (партнером) починаєте будувати спільний величезний замок з піску (прибутковий бізнес), який ви б самостійно не змогли побудувати так швидко. Ви допомагаєте один одному і підтримуєте, розумієте, що спільними зусиллями зможете прийти до успіху значно швидше.

З кожним партнером намагаємося вибудовувати максимально дружні відносини, в цьому можна переконатися на прикладі співпраці з Tucha. Наші партнери працюють у різних сферах: CRM-інтегратори, дата-центри та хостинг-провайдери, системні адміністратори, оператори зв'язку, інтернет-провайдери, консалтингові агентства, веб-студії, digital-агентства, і для кожного з них є свій підхід.

Про принципи вибору.

Перш за все звертаю увагу на те, наскільки у нас з партнером збігаються цінності у житті та в роботі з клієнтами. Були навіть випадки, коли ми особисто відмовляли великим компаніям в партнерстві, коли зрозуміли, що наші цінності в роботі з клієнтами відрізняються кардинально. Намагаємося підбирати для себе тільки тих партнерів, з якими буде комфортно працювати нам та нашим клієнтам.

Про неприпустиме в партнерстві.

Тут все просто: партнер не повинен червоніти перед клієнтом за свої рекомендації.

Про партнерство з Tucha.

Вирішальним моментом, коли ми зрозуміли, що нам з Tucha одним шляхом, стала бізнес-конференція в Запоріжжі. Хоча були і раніше знайомі вже давно, але після даної конференції все стало зрозуміло, після того як поспілкувалися особисто про специфіку роботи, про клієнтів, про кейси та про партнерську мережу. Це наші люди, їх можна рекомендувати впевнено. Дуже цінуємо підхід до роботи та до клієнтів. Tucha дотримується тих же цінностей, що і наша компанія, і це дуже круто. Вся команда — великі молодці. Продовжуємо працювати в тому ж дусі, у Tucha найкращий сервіс у хмарній сфері діяльності!

Про рекомендації Tucha своїм клієнтам.

Я скажу більше: ми — прихований відділ продажів Tucha. ;-) Коли ми розуміємо, що десь є ще партнер, якому ми можемо бути корисні, рекомендуємо Tucha йому. А це найвища оцінка роботи компанії.

Робочий
Максим Робочий, виконавчий директор компанії «ItUA»

Про значення партнерства.

Для мене партнерство — це взаємовигідна форма співпраці, при якій відбувається бізнес-симбіоз між усіма зацікавленими учасниками. Якщо від співпраці виграють всі — це і є справжнє партнерство.

Щодо значення партнерства, в бізнесі воно відіграє ключову роль. Якщо ви не Бетмен, то закрити всі ключові потреби (свої або клієнта) не вийде. Адже не можна бути гарним у всьому, і вже тим більше перебувати одразу в декількох місцях. Без надійних партнерів поодинці Емірати не збудувати.

Наші партнери — перевірені часом люди з різних сфер бізнесу. Є як і відомі ринку гравці, так і компанії, які тільки починають свій шлях. Останнім ми допомагаємо своїм досвідом та експертністю, а вони за це часто рекомендують нас. В цьому випадку і їм добре, і нам приємно.

Про принципи вибору.

При виборі партнера найчастіше звертаємо увагу на його експертність, кейси, репутацію та цінності. Навіть якщо партнер ще не володіє необхідною компетенцією, кейсами та репутацією, але схожий з нами за цінностями — це наш партнер.

Головні принципи, якими ми керуємося, — чесність, надійність, порядність, повага та щирість.

Про неприпустиме в партнерстві.

Є таке поняття в бізнесі, як «екологічність». Ми поважаємо наші відносини і домовленості з партнерами та ніколи не дозволимо собі таких речей: обман, невиконання зобов'язань, виставляння в невигідному світлі партнера перед третьою стороною, а також переманювання клієнтів або співробітників. Цього ж ми очікуємо і від наших партнерів, адже на цьому і будується міцний фундамент довгострокових та взаємовигідних відносин.

Про партнерство з Tucha.

Ми познайомилися на партнерському заході, організованому Бітрікс24. Однак, як виявилося, опосередковано були знайомі і до цього. У партнерстві з Tucha цінуємо дружбу та взаєморозуміння. Якщо говорити про професійні аспекти, то це клієнтоорієнтованість та якість сервісу.

Жодного разу за весь час співпраці не чув скарг з боку клієнта на сервіси Tucha.

Про рекомендації Tucha своїм клієнтам.

Настільки ж впевнено раджу клієнтам Tucha, наскільки рекомендую купувати машину марки Toyota (адже японці розуміються на якості). 

При роботі з сервісами Tucha наш клієнт отримує безпечну інфраструктуру, що стабільно працює, а ми, у свою чергу, — спокій. Адже так ми можемо зосередитися на нашій найбільш улюбленій справі — розробці рішень, які автоматизують бізнес клієнта та звільняють його час.

Мантуло
Павло Мантуло, IT директор групи компаній

Про значення партнерства.

Для мене партнерство — це спільна співпраця, де обидві сторони розуміють, а, головне, виконують свої обов'язки, задачі та досягають поставлених цілей. Це поділ функцій для ефективного результату.

В процесі реалізації проектів знаходилися люди, компанії, які успішно справляються з покладеними на них задачами, повністю виправдовуючи очікування. Так з'являються перевірені, «протоптані доріжки» технічних рішень. Неодноразово перевірені. І при наступній схожій задачі вже не замислюючись розумієш, з ким будеш її вирішувати. Хто ці люди? Є розробники ПЗ, програмісти 1С, є веб-студія, компанія Tucha та інші.

Про принципи вибору.

При знайомстві з потенційними партнерами я дивлюся на зацікавленість, готовність займатися та вирішувати задачі. Не все завжди буває гладко, тому чесність та відкритість є пріоритетними в спілкуванні. Цього я очікую від партнерів і, відповідно, пропоную зі свого боку.

Ціную чесні, відкриті, взаємовигідні відносини.

Про неприпустиме в партнерстві.

Вважаю неприйнятним партнерство для реалізації приватних інтересів, а не для досягнення спільної мети.

Про партнерство з Tucha.

Коли я розповідаю про Tucha потенційним клієнтам, роблю акцент саме на надійності, якості технічної підтримки, уважному підході до будь-якого питання та до кожного клієнта.

За роки співпраці я впевнений в цьому, і за 15 років знайомства з Tucha (від dsl до vps) жоден з моїх клієнтів не поскаржився на невирішену проблему з вашого боку.

Так, задачі бували різні. Але про них ми знали, знали терміни виконання та щоразу отримували в результаті якісну послугу.

Про рекомендації Tucha своїм клієнтам.

Якщо мені потрібно направити клієнтів, я рекомендую Tucha. У 90% випадків, якщо послуга потрібна, то вона буде замовлена тут. Наскільки це робить їх щасливішими, важко сказати, але спокою додає точно. А спокійний клієнт — всім добре. І мені, і Tucha.

Дякую за партнерство.

Дякуємо нашим партнерам за довіру, надійну співпрацю та впевнені рекомендації. І, звичайно, за те, що вони відкрито поділилися значенням партнерства для свого бізнесу і досвідом роботи з Tucha. Бажаємо ще більше вірних партнерів та щасливих клієнтів!

Друзі, якщо ви теж бажаєте приєднатися до нашого партнерського товариства або впровадити ефективні хмарні рішення у свій бізнес, звертайтеся! Ми раді вам 24×7.

Поділитися:
Статті по темі

Карантин приніс новий важливий досвід компаніям по всьому світу, навчивши швидко пристосовуватися до змін. Багато в чому організувати віддалену роботу у цей час та підтримати працездатність бізнесу допомогли хмари. Ми дізналися у партнерів, як їхні компанії переходили в онлайн-режим, та поставили кілька запитань...

Вибір між віртуальними та фізичними серверами постає чи не перед кожною компанією. На рішення, зазвичай, впливає декілька чинників, серед яких: особистий досвід у минулому; поради колег або знайомих; відгуки користувачів в інтернеті та інше. Як все ж таки зробити розумний вибір? Думками, що сформувалися на основі особистого досвіду та досвіду своїх клієнтів, діляться наші експерти, знані фахівці в ІТ-галузі — Спартак Поліщук, засновник Rubicon, та Роман Герштун, засновник ProCRM.
 

Як українські компанії впоралися з задачами, котрі приніс карантин? Ми поділилися своїми спостереженнями та дізналися, який досвід мають наші партнери — експерти у галузі автоматизації бізнесу

Практика показує, що далеко не всі клієнти знають про реальні можливості хмарних серверів і не завжди використовують їх ресурс на 100%...

Переваги перенесення робочих даних у хмару

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись