Павло Миколаєнко: Хмари — це дуже зручно та швидко

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інтерв'ю
  4. Павло Миколаєнко: Хмари — це дуже зручно та швидко
Категорії

Новий рік для Tucha розпочався новими зустрічами з партнерами. Одним з перших до нас завітав Павло Миколаєнко, засновник та керівник компанії НЕТСОФТ. Павло розповів про історію створення свого бізнесу, про те, чим корисна його компанія та що приносить найбільше задоволення від роботи. А ще про те, хто ставав перешкодою на шляху розвитку власної справи та які речі допомогли гідно пройти всі випробування.

Про себе та компанію:

Розкажіть трішки про себе і свою компанію: як давно Ви відкрили свій бізнес, чим займається компанія, хто Ваші клієнти:

DSC_0143

Перший свій бізнес я заснував у 2000 році, компанію НВП НЕТСОФТ. З 2004 року почав займатися програмами для бухгалтерського обліку «1С:Підприємство» та системами для здачі звітності Бест-Звіт. З 2007 року став офіційним партнером фірми «1С», здобув статус «1С:Франчайзі».

Довгий час працював у своєму регіоні (Полтавська, Сумська області), але у 2014 році, завдяки розвитку мережі Інтернет та можливості віддаленого адміністрування, створив сайт www.netsoft.com.ua і почав надавати послуги по всій території України. Разом з тим змінилася і спеціалізація: зараз програми для бухгалтерського обліку я розглядаю як допоміжне програмне забезпечення, а основним напрямком діяльності є створення систем управлінського обліку на підприємстві, мета якого — зробити діяльність підприємства динамічною, прозорою, добре планованою, а також вивести бізнес на новий рівень розвитку та конкурентоспроможності.

З 2016 року компанія НЕТСОФТ є членом Спілки Автоматизаторів Бізнесу України. Зараз переважна частина моїх клієнтів  — це представники малого та середнього бізнесу, які бажають досягти нових вершин у своєму бізнесі, використовуючи всі переваги автоматизації. 

Поділіться задачами, які успішно вирішує Ваша компанія, завдяки хмарним технологіям зокрема:

Незалежно від того, чи впроваджується автоматизація у маленьку компанію, в якій працює декілька співробітників, або у велику холдингову структуру, в штаті якої тисячі фахівців, завжди приємно бачити задоволене обличчя  бухгалтера чи керівника, які буквально за декілька кліків можуть отримати необхідну інформацію чи сформувати звіт. А раніше на ці задачі потрібно було витратити декілька годин напруженої праці, щоб відшукати потрібну інформацію, структурувати, підрахувати дані тощо.

«…завжди приємно бачити задоволене обличчя бухгалтера чи керівника, які буквально за декілька кліків можуть отримати необхідну інформацію чи сформувати звіт»

Факапи і життєві уроки:

Важливі речі, про які Ви хотіли би знати на початку свого бізнесу:

Я заснував свій бізнес у доволі молодому віці, тому не повною мірою усвідомлював, якими небезпечними можуть бути люди, що мене оточували на той час. Крім того, хотів би знати про те, що кожна людина містить в собі емоційний фонд та набір переконань, які непомітно впливають і на твої судження. Оточення часто буває налаштовано вороже до тебе або, що ще гірше, потайки перешкоджає твоїм цілям та планам тільки через те, що ти дієш всупереч загальновизнаним і зручним стандартам

Помилки, яких Ви припустилися на професійному шляху, і що корисного здобули завдяки їм:

З часом я зрозумів: коли працюєш у малому бізнесі, потрібно добре розбиратися в тих функціях і технологіях, які делегуєш своїм співробітникам. Адже, навіть якщо вони виконують свою роботу на відмінно, вони не завжди можуть генерувати цікаві бізнес-ідеї та новації у своїй сфері знань через перенавантаження поточними справами або «застрягання» в одноманітній роботі. А без нових ідей бізнес не зможе бути конкурентоспроможним та динамічно розвиватися, тому потрібно брати цю функцію на себе.

Речі, про які з часом Ви перестали турбуватися:

Насправді, турбування я замінив на планування та підрахунки.

Корисні навички, які допомагають Вам досягати своїх цілей:

Проактивність. Вона дає можливість діяти без стресу, адже всі варіанти розвитку подій вже прораховані наперед. А ще — наполегливість, яка відчиняє будь-які двері.

Поділіться порадою, як реалізувати себе у професії:

Якщо вам щось подобається робити, просто продовжуйте робити це досить довго. І ви станете фахівцем світового рівня.

«Якщо вам щось подобається робити, просто продовжуйте робити це досить довго. І ви станете фахівцем світового рівня»

Про Tucha і партнерство:

Як Ви познайомилися з нами?

До мене звернувся менеджер з побудови партнерської мережі компанії Tucha та запропонував співпрацю. На той час зацікавленість клієнтів у розміщенні програм у хмарі зростала, тому я займався пошуком надійного постачальника хмарних рішень. Після декількох комунікацій мене запросили на партнерський семінар, де мені вдалося наживо поспілкуватися з фахівцями компанії та отримати актуальну інформації щодо роботи хмарних сервісів від провідних спеціалістів та менеджменту Tucha.

Ваші враження від партнерства з Tucha.

Безперечно, співробітники Tucha є командою професіоналів, діяльність яких спрямована на надання найкращих хмарних сервісів за справедливою ціною. Як бонус від взаємодії з вашою компанією — гарний настрій та позитивні емоції, якими заряджені всі співробітники та якими ви щедро ділитеся зі своїми партнерами.  

«Співробітники Tucha є командою професіоналів…»

Про хмари:

3 міфи про використання хмарних рішень, які виявилися неправдою:

Міфами є те, що хмари — це дорого, небезпечно та незручно.

3 причини застосовувати хмари в бізнесі:

У більшості випадків це дешевше, ніж купувати та розміщувати сервер в офісі. Потрібно лише все ретельно прорахувати, і все одразу стане зрозумілим: закупівля серверів (які потрібно замінювати приблизно раз на 5-6 років), придбання серверної операційної системи, оплата послуг системного адміністратора зі встановлення та налаштування, щомісячні витрати на електроенергію, утримання IP-адреси, якісний Інтернет, обслуговування.

Крім того, робота програм на хмарному сервері забезпечує значно вищий рівень захисту інформації. І, навпаки, якщо сервер знаходиться в офісі, до нього можуть отримати доступ сторонні особи, його можуть навмисно пошкодити або навіть просто випадково пролити на нього каву — і всі дані в одну мить можуть бути втрачені назавжди.

Отже, хмари — це дуже зручно та швидко, адже, звернувшись до Tucha, користувач уже за декілька годин отримає готовий до роботи сервер.

Порада тим, хто ще не перейшов у хмари:

Оцініть свої потреби у комп’ютерних ресурсах, усе детально прорахуйте, а потім протестуйте хмарні сервери від Tucha та зробіть правильний вибір.

«…звернувшись до Tucha, користувач уже за декілька годин отримає готовий до роботи сервер

Ось такою цікавою та корисною видалася наша зустріч з Павлом. 

Щиро дякуємо Павлові за спілкування і приємну співпрацю та бажаємо всій команді НЕТСОФТ успіхів, зростання і якомога більше вдячних клієнтів!
 

Поділитися:
Статті по темі

Як хмари допомагають у посиленні захисту даних та чому наші партнери рекомендують використовувати їх в роботі своїм клієнтам? Щоб дізнатися відповіді на ці питання, скористалися нагодою поспілкуватися з партнеркою Мариною Бурдановою, керівницею відділу продажів компанії БВК-Софт. З пані Мариною ми активно співпрацюємо вже досить давно, і нещодавнє спілкування присвятили обговоренню теми посилення безпеки даних.

Компанія Smart працює у місті Кам’янець-Подільський та спеціалізу-ється на автоматизації бізнес-процесів, продажі та супроводі систем документообігу та подачі звітності, наданні інших поширених ІТ-послуг. Під час нещодавньої бесіди Юрій Завальський, керівник компанії, розповів про один з найбільш частих запитів від клієнтів — організацію віддаленої роботи, для вирішення якого корисні хмари. Також партнер з власного досвіду розповів про дієві способи залучення клієнтів, роль партнерів у веденні бізнесу та поділився порадою щодо того, як не втрачати натхнення вести діяльність далі.

Під час нещодавнього візиту до Львова ми відвідали нашого давнього та надійного партнера — компанію Auspex і мали нагоду особисто поспілкуватися з її керівником Ігорем Королем. Ігор розповів про істинні цінності та місію своєї компанії, а також про власний шлях у кар’єрі з його помилками та уроками. Крім цього, партнер поділився успішним досвідом використання хмарних рішень і окреслив бізнес-задачі, вирішенню яких щонайкраще сприяють хмари. Вийшло щиро та, як завжди, корисно.

Віталій розповів, коли та як розпочався його кар’єрний шлях, які фатальні помилки траплялися у цей період та які інструменти допомогли подолати їх наслідки та запобігти повторенню у майбутньому. Також наш партнер поділився думкою про незамінну користь хмар для сучасного ведення бізнесу. Особливо цінні поради Віталій надав початківцям в ІТ-галузі, які бажають розвиватися і ставати професіоналами. Словом, вийшло змістовно, рекомендуємо до прочитання.

Інтерв’ю з партнерами — чудова нагода обмінятися корисним досвідом щодо ведення бізнесу. Цього разу ми дистанційно поспілкувалися з Нестором Копитком, співзасновником і директором з маркетингу компанії Zrobleno Solutions. Партнер розповів, про що хотів би знати на початку свого бізнесу, як долає перешкоди зараз та що насправді криється за хмарними міфами.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись