Tucha.ua на «Анатомії бізнесу» в Запоріжжі: як це було

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Tucha.ua на «Анатомії бізнесу» в Запоріжжі: як це було
Категорії

Для Tucha.ua попередня п’ятниця, 12 квітня, минула під знаками нових знайомств, зустрічей із партнерами та ефективного спілкування про хмари. А інакше і бути не могло, адже ми відвідали семінар «Анатомія бізнесу» у Запоріжжі від наших партнерів — Бітрікс24 та BX-master!

«Анатомія бізнесу» — це цикл заходів, які ми проводимо по всій Україні. У великих містах за сезон (весну та осінь) проводимо їх навіть по декілька разів. На цей весняний сезон випало 18 заходів», — розповідає менеджер партнерського відділу Бітрікс24 Костянтин Павленко.

Насправді, усе сприяло тому, щоб цей день видався гарним та продуктивним: тепла і сонячна погода, давні знайомі та партнери, дружня атмосфера. Поспішаємо розділити з вами отримані враження, поділитися порцією натхнення та яскравими світлинами!

photo5296605115001711117-1-500x375

За словами Костянтина, кожного сезону компанія Бітрікс24 розроблює нову концепцію.

«У цьому сезоні ми створили концепцію суперсили. Напевно, сьогодні більшість підприємців в Україні — це такі собі супергерої, які кожного дня зустрічаються зі складнощами. А ця суперсила для їх подолання, на мою думку, криється в кожному. Тож ми вважаємо, що заходи «Анатомія бізнесу» допомагають знайти кожному в собі цю суперсилу та розвинути її», — ділиться головною місією цього сезону наш партнер.

Послухати корисну інформацію та цінні поради зібралося чимало мешканців та гостей Запоріжжя: зала була справді повною слухачів! Учасники семінару отримали купу важливих знань про актуальні тренди у маркетингу, продажах та веденні бізнесу, а також дізналися дієві кейси для розвитку власного бізнесу, підвищення продажів та мотивації співробітників.

Загалом, головна ідея семінарів, як стверджує наш партнер, — надати можливість молодим підприємцям отримати нові знання для розвитку свого бізнесу, а досвідченим власникам бізнесу — отримати нові інсайти, дізнатися про актуальні тренди та інструменти, які наразі є популярними.

У перервах між доповідями слухачі залюбки цікавилися хмарними сервісами Tucha.ua, знайомилися із нашою компанією та дізнавалися, як використання хмарних рішень допомагає у веденні та управлінні бізнесом, заощаджує кошти і забезпечує стабільну роботу.

photo5298518668960967070-500x375

Звісно, ми прибули на захід не з порожніми руками. Протягом дня усі охочі брали участь у розіграшах наших фірмових призів — грошових сертифікатів на хмарні сервіси Tucha.ua та різнобарвних чашок. Одразу після насиченої програми ми провели розіграш та визначили цілих шість переможців, які отримали цінні та яскраві винагороди. Впевнені, сертифікати на наші сервіси неодмінно стануть у нагоді переможцям, тож вже чекаємо на їх власників у родині Tucha.ua для спільної продуктивної співпраці! А власникам чашок бажаємо приємного чаювання. :)

photo5298518668960967106-500x375

«Анатомія бізнесу» — місце пошуку не лише потенційних клієнтів, але і нових партнерів. Чимало компаній, що беруть участь у семінарах, в результаті налагоджують зв’язки між собою та починають співпрацювати.

Не менш важливими на таких заходах є зустрічі давніх партнерів. Наприклад, із Бітрікс24 та BX-master ми вже давно співпрацюємо, і семінари «Анатомія бізнесу» стали традиційним осередком наших зустрічей.

Завжди зустрічаю вас на наших семінарах, — ділиться Костянтин Павленко. — Гадаю, це прекрасно, коли є нагода представити свою компанію на заході та поспілкуватися із присутніми. Мої враження від партнерства з вами просто чудові. Подобається, що ви завжди в позитивному настрої, і це головне!
 

 Дякуємо організаторам, партнерам та усім присутнім за чудовий та насичений день. Впевнені, попереду ще багато цікавого! А ми вже готуємось до наступного заходу, що відбудеться зовсім скоро, 18 квітня у Чернівцях. Тож до зустрічі, друзі!

Поділитися:
Статті по темі

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

Привіт, друзі! Продовжуємо серію подорожей Україною. Цього разу відвідали Харків. З кожною подорожжю все краще розуміємо, що країна наша багата...

Партнерство — це більше, ніж просто співпраця. Це ще й спільний розвиток, взаємна підтримка та участь у продуктивних заходах разом...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись