Tucha.ua на «Анатомії бізнесу» у місті Лева

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Tucha.ua на «Анатомії бізнесу» у місті Лева
Категорії

Тривають завершальні семінари весняного сезону «Анатомії бізнесу» від організаторів Бітрікс24 та наших спільних регіональних партнерів. Вчора, 15 травня, відбувся бізнес-захід «10 формул примноження капіталу» у столиці Галичини — Львові, організаторами якого виступили Бітрікс24 та Auspex.

Важливу роль в організації та проведенні заходу посідає партнерська підтримка, як зазначає Андрій Мар'ясов. Директор компанії Auspex впевнений, що навіть якщо підходити до партнерства тільки як до бізнесу, то це значно скорочує витрати на рекламу.

Anatomiya_biznesu_lviv_2019_8

Захід відбувся на одному з найбільших стадіонів України — «Арена Львів», де зібралося чимало зацікавлених в отриманні нових бізнес-знань слухачів. А корисної інформації було справді багато: протягом дня кращі спікери ділилися знаннями та власним досвідом з маркетингу, продажів, ведення та розвитку бізнесу.

«Семінари підігрівають інтерес клієнтів до інструментів бізнесу, залучають нових людей до ідеології продукту», — розповідає Андрій Мар’ясов, засновник та директор компанії Auspex.

Додаткову цінність заходу створювала і наша команда, адже ми стали інфопартнером семінару: "Партнерство з Tucha – це не просто обмін клієнтами, це спільна цілеспрямована діяльність", — ділиться з нами Андрій Мар'ясов. Тож протягом дня наш яскравий стенд не залишався без уваги. Ми із задоволенням спілкувалися з присутніми про користь хмарних рішень для різних галузей бізнесу.

Обговорювали, як саме хмари забезпечують швидку та стабільну роботу всієї компанії, заощаджують кошти на закупівлі та обслуговуванні ІТ-обладнання, а також надають можливість працювати віддалено з будь-якого куточка світу.

Та змістовними бесідами наша участь у заході не обмежилася. Як завжди, розіграли грошові сертифікати на 1000, 750 і 500 грн на хмарні сервіси, а також різнокольорові фірмові чашки, які точно підіймуть настрій їх власникам під час чаювання. Тож ще раз вітаємо переможців! Чекаємо на власників сертифікатів і всіх, хто планує спростити бізнес-процеси завдяки хмарам, у нашій родині Tucha.ua.

 

Щиро дякуємо організаторам семінару за насичений користю та знайомствами захід, а також нашим партнерам і учасникам за плідне спілкування про хмари та корисності у бізнесі.

А вже сьогодні, 16 травня, ми на семінарі «Анатомія бізнесу» у Тернополі. Тож чекайте на новий звіт вже зовсім скоро!

 

Поділитися:
Статті по темі

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

Привіт, друзі! Продовжуємо серію подорожей Україною. Цього разу відвідали Харків. З кожною подорожжю все краще розуміємо, що країна наша багата...

Партнерство — це більше, ніж просто співпраця. Це ще й спільний розвиток, взаємна підтримка та участь у продуктивних заходах разом...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись