Tucha.ua на «Анатомії бізнесу» у Дніпрі: 2.0

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Tucha.ua на «Анатомії бізнесу» у Дніпрі: 2.0
Категорії

Друзі, вітаємо! Весняний цикл «Анатомії бізнесу» триває, тож ми вдруге цього сезону завітали до космічної столиці України – Дніпра. Відвідувати це місто завжди приємно, і кожного разу ми повертаємося з новим та корисним досвідом. А ще знайомимо все більшу кількість мешканців та гостей міста із хмарними сервісами Tucha.ua.

anatomiya_biznesu_2_0_dnepr_6

Організаторами заходу, який відбувся 23 квітня, стали Бітрікс24, Mitek CRM Systems та CRM in UA. Охочих отримати нові знання, дізнатися про дієві кейси та актуальні інструменти виявилося чимало: зала була повною слухачів, що зацікавлені у розвитку власного бізнесу. А насичена виступами впливових спікерів програма підтримувала навчальну та мотиваційну атмосферу протягом усього дня.

Крім того, окремої уваги заслуговує незвична та вражаюча локація, яка стала місцем зустрічі організаторів, партнерів та учасників, – Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. А. М. Макарова.

Протягом усього дня ми спілкувалися із присутніми про користь хмарних рішень для бізнесу, розповідали про наші сервіси та переваги, які вони приносять будь-якій галузі: безпеку, надійність, економію та мобільність. Звісно, на заході ми зустріли наших давніх партнерів, з якими вже склалися товариські відносини, а також познайомилися із новими компаніями та колегами по бізнесу.

Наприкінці дня відбувся традиційний розіграш призів від Tucha.ua. Переможці захопили із собою грошові сертифікати на наші сервіси та кольорові фірмові чашки. Впевнені, подарунки стануть у нагоді переможцям та підтримають сонячний весняний настрій! А на власників сертифікатів і всіх, хто також бажає долучитися до хмарних рішень, ми чекаємо у нашій дружній родині. Тож не зволікайте та почніть користуватися всіма перевагами, які надають хмари для бізнесу, вже сьогодні!

Дякуємо організаторам «Анатомії бізнесу», нашим партнерам та всім учасникам семінару за насичений день і тепле спілкування. А ми готові до наступного заходу, який заплановано вже наступного дня, 24 квітня, у Києві. Буде цікаво, яскраво та пізнавально, тож до зустрічі, друзі!

Поділитися:
Статті по темі

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

Привіт, друзі! Продовжуємо серію подорожей Україною. Цього разу відвідали Харків. З кожною подорожжю все краще розуміємо, що країна наша багата...

Партнерство — це більше, ніж просто співпраця. Це ще й спільний розвиток, взаємна підтримка та участь у продуктивних заходах разом...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись