Tucha на «Анатомії бізнесу» у Хмельницькому

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Tucha на «Анатомії бізнесу» у Хмельницькому
Категорії

Мешканцям Хмельниччини цими днями також випала нагода отримати корисні бізнес-знання у межах осіннього сезону семінарів «Анатомія бізнесу». 21 листопада 2019 року тут відбувся захід «Анатомія бізнесу: 2020: Як розвивати свій бізнес у період швидких змін» від організаторів Бітрікс24 та Outsourcing team. Професійним досвідом та практичними порадами поділилися представники компаній Outsourcing team, BogushTime, Бітрікс24, Перформія Україна, CAPS consulting та Vizart.
 

АБ Хмельнитцький 7

Цінної інформації було багато не лише на сцені, але і за лаштунками. У кулуарах учасники заходу могли ознайомитися ближче з ІТ-рішеннями для бізнесу від компаній-партнерів. Звичайно, ми також спілкувалися зі слухачами про хмарні сервіси та рішення, розповідали про їх користь для бізнесу та відповідали на хмарні питання, які цікавили учасників «Анатомії бізнесу».

Як завжди, ми прибули на конференцію не з порожніми руками. Впродовж усього дня слухачі мали змогу взяти участь у розіграші фірмових призів від Tucha. Так, ввечері переможці отримали яскраві чашки для гарного настрою та цінні грошові сертифікати, що допоможуть їм впровадити хмарні рішення для бізнесу на вигідних умовах. Чекаємо на щасливчиків, які стали власниками сертифікатів, а також усіх, хто теж бажає спростити і покращити роботу за допомогою хмар, у родині Tucha.

Щиро дякуємо нашим партнерам Бітрікс24 та Outsourcing team за гостинність та якісну організацію семінару! Чекаємо на нові зустрічі та бажаємо подальших успіхів.

Поділитися:
Статті по темі

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

Осінній сезон семінарів «Анатомія бізнесу» у самому розпалі, тож 22 жовтня 2019 року у Полтаві відбулася конференція під назвою «Сервіс...

Мешканці та гості міста стали учасниками корисного семінару «Анатомія бізнесу» в Тернополі. Так, 29 жовтня 2019 року в Українському Домі...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись