Tucha на AI Conference Kyiv-2019

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Tucha на AI Conference Kyiv-2019
Категорії

Для Tucha літо починається спекотно та насичено! І звісно ж, у плідній роботі. Так, вчора, 4 червня 2019 року, ми взяли участь у масштабній столичній конференції AI Conference, присвяченій впровадженню штучного інтелекту в бізнес. Захід зібрав власників і керівників бізнесу, а також всіх, хто цікавиться бізнес-тематикою та новітніми технологіями.

AI CONFERENCE KYIV 2019_2

На конференції зустріли давніх партнерів та колег по бізнесу. Традиційно, було чимало знайомств з учасниками заходу та потенційними партнерами. Тож спілкувалися багато і змістовно про хмарні технології та їх користь для бізнесу. Обговорювали можливості співпраці.

AI CONFERENCE KYIV 2019_3

Загалом, захід видався беззаперечно цінним: доповіді та дієві кейси від спікерів-експертів, які знаються на AI-технологіях і успішно використовують їх на практиці, обмін досвідом, презентація смарт-продуктів і продуктивний нетворкінг.
Дякуємо компанії Smile-Expo за якісно організовану подію та запрошення! Бажаємо подальших успіхів і нових яскравих заходів.

AI CONFERENCE KYIV 2019_4
Поділитися:
Статті по темі

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

Привіт, друзі! Продовжуємо серію подорожей Україною. Цього разу відвідали Харків. З кожною подорожжю все краще розуміємо, що країна наша багата...

Партнерство — це більше, ніж просто співпраця. Це ще й спільний розвиток, взаємна підтримка та участь у продуктивних заходах разом...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись