DevOps Fest 2020 Online: огляд доповіді Володимира Мельника

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. DevOps Fest 2020 Online: огляд доповіді Володимира Мельника
Категорії

Конференції — бути! Але безпечній для всіх її учасників та спікерів. Так вирішили Fest Group — організатори української професійної конференції DevOps Fest 2020 — і провели подію в онлайн-форматі. Попри те, що через карантин дата проведення заходу кілька разів змінювалися, усім охочим все ж вдалося прослухати доповіді від найкращих українських та закордонних ІТ-експертів. DevOps Fest Online 2020 відбувався впродовж двох днів, 5 та 6 червня 2020 року, а її учасники змогли при цьому «stay safe, stay positive, stay educated».

Оскільки DevOps-напрям стрімко набирає обертів, тем для обговорення у межах конференції було чимало: 

  • Containerization & virtualization
  • DevOps tools & approaches
  • Cloud & digital platforms
  • CI/CD
  • SecOps & TestOps
  • DevOps culture & transformation

Першим в одному з трьох потоків доповідей виступив співзасновник та технічний директор Tucha Володимир Мельник. З доповіді Володимира учасники дізналися більше про TuchaKube — першу українську DevOps/Hosting-платформу, яка забезпечує автоматизацію CI/CD-процесів та хостинг контейнерів у Kubernetes-кластері. З основного, платформа дозволяє тримати код аплікацій в наданому платформою Git-репозиторії, керувати процесом розробки за допомогою наданого платформою GitLab, автоматично запускати компіляцію, тестування та деполймент у Kubernetes-кластер. 

TuchaKube
contacts

Володимир розповів, з яких саме компонентів складається TuchaKube, які задачі вирішує сервіс та чим він буде корисним при роботі з високонавантаженими ІТ-системи і для керування розробкою. А ще наш технічний директор навів опис головних принципів роботи платформи та на конкретних прикладах показав, як автоматизуються CI/CD-процеси та забезпечується моніторинг і масштабування. Переглянути повну презентацію доповіді Володимира можна за посиланням, а відео з виступом на DevOps Fest Online 2020 — на YouTube-каналі.

Більше детально про платформу дізнавайтеся на сторінці сервісу, а розібратися, як саме вона працює, допоможе серія відеооглядів можливостей TuchaKube від Володимира Мельника. 

Інші експерти також поділилися зі слухачами DevOps Fest Online 2020 своїми знаннями та досвідом, історіями успіхів і невдач, нестандартними рішеннями в галузі DevOps та баченням трендів у світі ІТ в цілому. 

Наприкінці кожної з доповідей учасники могли особисто поспілкуватися зі спікером в онлайн-кабінеті та взяти участь у Q&A-сесії. А на завершення конференції на слухачів чекало справжнє віртуальне афтепаті: організатори влаштували онлайн-квіз, у якому можна було взяти участь просто з дому. На додачу партнери заходу підготувалисюрпризи та конкурси для учасників, аби вони отримали не тільки нові знання, а і гарні емоції.

Дякуємо організаторам за якісне проведення заходу в нових умовах. Будемо раді співрацювати з Fest Group і надалі, а вас, друзі, тримати в курсі всіх важливих подій. До нових зустрічей!

Поділитися:
Статті по темі

26 лютого 2020 року у Києві відбулася головна подія вітчизняного ІКТ-ринку. Міжнародний Форум BIT&BIS зібрав в РЦ «Ультрамарин» провідних представників галузі. Ми вкотре стали партнерами форуму та взяли у ньому активну участь, тож ділимося враженнями!

19 вересня у столиці відбувся Міжнародний ІТ-форум BIT-2019, присвячений інфокомунікаціям та хмарним сервісам. Звісно, ми не оминули увагою таку подію...

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись