«Анатомія бізнесу» у Києві: як пройшов наймасштабніший семінар у столиці

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. «Анатомія бізнесу» у Києві: як пройшов наймасштабніший семінар у столиці
Категорії

Друзі, вітаємо! Весняний сезон семінарів «Анатомія бізнесу» у самому розпалі, і вчора у Києві відбувся один із найбільш масштабних та феєричних заходів! Організатори цієї неординарної події — Бітрікс24 та Business Inside. Вгамовуємо емоції та ділимося з вами яскравим звітом!

14

«На семінар «Анатомія бізнесу» в Києві я прийшла з метою отримати корисні знання з побудови бізнесу, а також надати рекомендації своїм партнерам, які бажають масштабуватися. Тож захід є корисним як для мене, щоб я передавала далі ці знання, так і для моїх партнерів», — розповідає нам слухачка семінару Марія Макушненко, Business Development Manager компанії Ajax Systems.

4

Ми очікували на надихаючий захід для всіх тих, хто цікавиться бізнесом, розвитком власної справи та особистих навичок для досягнення успіху. Але, як не пафосно це звучить, реальність перевершила сподівання! Величезна зала, топові спікери країни, рекордна кількість слухачів, сучасні нетворкінг-зони та вкрай насичена програма — усе це створило надзвичайно корисний і яскравий день.

«Найбільше на семінарі мені подобається контент та інформація, яку я тут отримую. Знаю багатьох, хто тут присутній, знаю спікерів, тож передусім мене цікалять саме нові знання. Головний акцент роблю на маркетингу», — продовжує ділитися з нами у бесіді враженнями від «Анатомії бізнесу» Марія Макушненко.

Від самого ранку зала Nivki-Hall збирала замотивованих отримати якнайбільшу користь від події учасників. Директори та власники бізнесу, керівники підрозділів, маркетологи, фахівці з продажу і кожен, кого приваблює бізнес-сфера – байдужих тут не було. Ми теж генерували додаткову цінність заходу — за яскравим стендом Tucha.ua працювала ціла команда! Говорили цікаво та змістовно про хмари: які переваги у безпеці вони надають, як заощаджують кошти та забезпечують мобільність і зручність у роботі, як виводять бізнес на новий рівень керованості. І, звісно ж, протягом усього дня гості охоче брали участь у розіграші призів від Tucha.ua, який традиційно було заплановано на кінець заходу.

8

Після завершення всіх виступів та промов спікерів ми розіграли наші подарунки — цінні грошові сертифікати на хмарні сервіси Tucha.ua, а також різнобарвні брендовані чашки. Щасливчикам вдалося захопити із собою не лише матеріальні призи, але і частку фірмового оптимізму Tucha.ua! Тож бажаємо переможцям гарного настрою, а ми вже готові до вирішення задач від наших власників сертифікатів та всіх, хто бажає також спростити і покращити роботу власного бізнесу!

 

Дякуємо організаторам семінару, партнерам та всім учасникам за плідний і насичений змістовною інформацією день, ефективне спілкування, нові знайомства та теплі зустрічі з колегами по бізнесу. Зустрінемося вже зовсім скоро на нових заходах «Анатомії бізнесу», тож слідкуйте за нашими анонсами!

До нових зустрічей!

Поділитися:
Статті по темі

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку навесні та влітку 2020 року організовували Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами, добігає кінця. Цей сезон був присвячений вмінню пристосовуватися до змін: власне, завдяки новим умовам і виник формат таких онлайн-заходів. Впродовж цього часу експерти з різних компаній говорили про те, що хвилює підприємців наразі: продажі, маркетинг, комунікації у команді в умовах, що змінилися. 

Серія безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін», яку організовують Бітрікс24 і наші спільні партнери впродовж весни та літа 2020 року, триває. 

Все більше конференцій переходять у формат онлайн. Зокрема Бітрікс24 разом з нашими спільними партнерами організували нову серію безкоштовних онлайн-конференцій «Анатомія змін». Один з таких заходів, «Анатомія змін: Збільшуй продажi без зростання витрат», відбувся 28 травня 2020 року за підтримки компанії Business Inside. Ми також не могли пропустити таку корисну онлайн-конференцію та радо стали її інформаційними партнерами.

Привіт, друзі! Продовжуємо серію подорожей Україною. Цього разу відвідали Харків. З кожною подорожжю все краще розуміємо, що країна наша багата...

Партнерство — це більше, ніж просто співпраця. Це ще й спільний розвиток, взаємна підтримка та участь у продуктивних заходах разом...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись