Успішні юристи не витають у хмарах. Вони в них працюють!

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмари для бізнесу
  4. Успішні юристи не витають у хмарах. Вони в них працюють!
Категорії

Бути на декілька кроків попереду конкурентів. Закріпити свої позиції на ринку. Убезпечити всі робочі дані. Завоювати довіру та повагу клієнтів, партнерів. Гадаєте, до чого тут хмари? Тоді дізнавайтеся з нашої статті, як змінюють професійну рутину працівників-правників хмарні сервіси.

Сьогодні IT-галузь задає шалений темп впровадження інновацій та зростання, надаючи небувалі раніше можливості. Усі без винятку напрямки бізнесу проходять перевірку сучасністю. Є два шляхи: ігнорувати зміни, залишатися «динозаврами» і займати останні позиції, чи вжити заходів, а отже, стати кращими та сильнішими.


 

Чому з’явилась ця стаття?

Чому ми взагалі вирішили приділити увагу темі хмарних рішень для юристів? Наткнувшись на черговий матеріал про те, як зловмисники змінюють дані в державних базах, зламуючи персональні комп’ютери нотаріусів, ми вкотре переконалися в актуальності захисту даних. А тим паче для спеціалістів у сфері права.

Облака для юристов квадрат
Навіщо хмари потрібні юристам?

Оперативна юридична підтримка може врятувати бізнес. Консультування клієнтів у прийнятті найважливіших рішень передбачає роботу з конфіденційною інформацією, великим обсягом даних, чіткими дедлайнами. Робота по-старому серйозно поступається в ефективності і надійності новим підходам з використанням сучасних інструментів. До таких відносяться і хмарні рішення, які завоювали серця мільйонів користувачів.

На спеціаліста, який вирішує проблему, завжди є попит. Але той, хто вирішує проблеми швидше, надійніше, з мінімальними ризиками та витратами, має перевагу та заробляє більше. За інших рівних умов, бюрократ з портфелем папірців, який живе в своєму кабінеті і заперечує будь-які нововведення, програє професіоналу, що тримає руку на пульсі подій, відкритий до змін і отримує доступ до великого обсягу даних на своєму планшеті за лічені секунди. Кого вибере ваш клієнт?

Ті юридичні, адвокатські, нотаріальні фірми та приватні підприємці у сфері права, які вже перейшли до управління робочими справами у хмарах, не повертаються до колишнього «способу життя».

Безпека даних у хмарі

Більш за все представники юридичної сфери переймаються збереженням документів. І хоча суттєва доля юридичних операцій вже проходить у режимі онлайн, з використанням електронних підписів та захисних ключів, деякі спеціалісти все ще продовжують побоюватися хмар. Парадокс у тому, що вірогідність втратити дані у хмарі набагато нижча, ніж при зберіганні їх на мобільних носіях або локальних серверах. І це ще потрібно сильно захотіти їх втратити — використовувати примітивні паролі, не встановлювати оновлення, ігнорувати елементарні правила інформаційної безпеки. Безпека даних у хмарі на порядок вища, ніж у локальному сховищі.

Скільки коштує робота у хмарі

Хмарні сервіси гнучкі та легко масштабуються — ви самостійно визначаєте конфігурацію своїх серверів, збільшуєте чи зменшуєте її за необхідності. Замовляєте будь-яку кількість серверів обраної конфігурації. Об’єднуєте сервери в єдину мережу. Без обмежень по трафіку.

Вартість залежить від того, на базі якого сервісу буде реалізовано задачу — TuchaFlex+ або TuchaBit.

1

*Конфігурації орієнтовні і залежать від конкретних задач конкретного клієнта.

Підбиваємо підсумки

Ще одним суттєвим плюсом міграції до хмари є те, що користувач продовжує працювати у звичному оточенні, з тим самим інтерфейсом та набором програм. А рівень безпеки і надійності зберігання даних при цьому багаторазово зростає. Хмара — це вдосконалений аналог звичного "робочого столу" на комп'ютері чи смартфоні. Резюмуємо основні переваги: 

  1. Юридичні справи завжди під рукою з будь-яким приладом: на роботі, в дорозі, вдома. Все, що потрібно для повноцінної роботи — наявність інтернету. Така доступність вкрай важлива, аби залишатися на зв'язку зі своїми клієнтами, партнерами, колегами. 
     
  2. Зручна колективна робота для тих, хто мігрував до хмари. Якщо до цього моменту ваш бізнес був прикутий до офісу та його обладнання, то з переходом до хмари ви стаєте мобільними. Перенести у хмару можна як всю команду організації, так і її частину (наприклад, бухгалтерію). 
     
  3. За фізичну безпеку обладнання відповідає розміщення в надійному дата-центрі за межами України. За збереження даних — знімки системи (снапшоти) та резервні копії (бекапи). За конфіденційність — шифрування каналів та дисків. Як результат — ваш спокій та впевненість. 
  4. Зручне користування усіма звичними інструментами. Є можливість встановити на хмарний сервер свої програми. 
     
  5. Гнучкість у використанні ресурсів — їх можна брати рівно стільки, скільки необхідно зараз, і додавати або повертати зайві за необхідності.

У більшості розвинених країн хмари зі всіма їх перевагами давно стали частиною державної політики. Якщо ви ще тільки замислюєтеся про роботу з хмарами або використовуєте їх можливості не на повну силу, то саме час почати це робити. А ми завжди допоможемо підібрати і налаштувати вашу ідеальну хмару. Звертайтеся 24х7.

Поділитися:
Статті по темі

Перерахуємо 12 причин, чому варто використовувати хмарні сервіси в бізнесі ...

Практика показує, що далеко не всі клієнти знають про реальні можливості хмарних серверів і не завжди використовують їх ресурс на 100%...

Переваги перенесення робочих даних у хмару

Так чи варто боятися зберігати дані в хмарі?

На основі одного з впроваджених нами проєктів ми вирішили детально розібрати типовий випадок того, як організувати віддалений офіс для команди з 25 осіб за 3 дні без простоювань у роботі та з мінімальними витратами

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись