Техпідтримка 24×7 | +380 44 583-5-583 | support@tucha.ua

Чому українському малому бізнесу варто йти в хмари

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмари для бізнесу
  4. Чому українському малому бізнесу варто йти в хмари
Категорії

Малий бізнес в Україні — це невеликі компанії (найчастіше зі штатом до 20 осіб, хоча за законом малим підприємством вважається компанія до 50 осіб), які займаються різною діяльністю в невеликих масштабах, мають власний менеджмент і зазвичай не входять в різні об'єднання. Для малого бізнесу характерні невеликий капітал і оборотний фонд, економія на інфраструктурі і кількості персоналу.

У розвинених країнах, особливо в Західній Європі і США, малий бізнес є дуже важливим елементом економіки і локомотивом її зростання. У таких компаніях працевлаштовано до третини працездатного населення, малі підприємства протистоять розвитку монополій, забезпечують ринок товарами і послугами, часто інноваційними і новаторськими. Відповідно, держава робить все для того щоб дати малому бізнесу ідеальні умови для розвитку. На жаль, в Україні ситуація дещо інша — адміністративні обмеження і заборони, відсутність допомоги, а часто і відверту протидію з боку держави призводять до того, що малому бізнесу існувати дуже складно. Підприємцям доводиться економити буквально на всьому — на офісі, інфраструктурі, персоналі. Проте, захист даних все одно залишається важливим питанням на порядку денному. І тут ідеальний вихід — перехід на хмарні технології.

Чому хмарні технології — ідеальний вибір для малого бізнесу

Для малих підприємств в Україні хмарні технології — це цілий ряд вигод, серед яких:

  • економія на інформаційних технологіях, в тому числі на інфраструктурі, ПЗ, енерговитратах, обслуговуючому персоналі, спеціалізованих приміщеннях. Все це надає хмарний провайдер;
     
  • швидкість розгортання — в порівнянні з класичною інфраструктурою, швидкість повного запуску хмарного офісу вище в кілька разів, при цьому з гарантією успішного результату, оскільки виконується кваліфікованими фахівцями провайдера;
     
  • масштабованість — для малого бізнесу звичайним явищам є часта зміна кількості персоналу, відповідно, змінюється і потреба в технічних ресурсах. Найпростіше швидко наростити або навпаки зменшити виділяються ресурси саме за допомогою хмарних технологій;
     
  • забезпечення мобільності викладацького складу — завдяки віддаленого доступу люди можуть працювати з будь-якої точки земної кулі з підключенням до інтернету, а роль офісу виконує готель, кафе, квартира або будь-яке інше місце. Можна навіть в принципі відмовитися від стаціонарного офісу і організувати всю роботу через хмару;
     
  • підвищений захист інформації — в разі, якщо дата-центр розташований за кордоном і має багаторівневу систему забезпечення безперебійної роботи, всієї робочої і управлінської інформації гарантована фізична безпека.
Чому варто зробити вибір на користь Tucha як хмарного провайдера

Для малого бізнесу в Україні хмарні технології — це не тільки економія, але і захист даних, і додаткова забезпечення мобільності викладацького складу, і доступ до технологій, які раніше були доступні тільки великим компаніям. Технології не стоять на місці, і, якщо ви хочете успішно конкурувати на ринку, перехід в хмару - необхідний крок. Але довіряти дані компанії варто тільки перевіреному і надійному провайдеру.

Tucha — саме такий провайдер. Вибираючи наші сервіси, ви довіряється свій бізнес в надійні руки, адже ми не тільки гарантуємо високу доступність і надійне розміщення ваших даних в закордонному дата-центрі (Німеччина, США), а й забезпечуємо грамотну цілодобову підтримку з людським обличчям з усіх виникаючих питань. Зателефонуйте нам, і ви обов'язково оціните щиру турботу, яка проявляється в кожній дрібниці.

Поділитися:
Статті по темі

Інтернет-торгівля швидко поширюється світом. Вже понад 70% покупців надають перевагу онлайн-магазинам. Чималою мірою успіх e-shop залежить від швидкості завантаження сайту...

Завантажуйте чек-лист — практичний та корисний інструмент, що допоможе зробити зважений вибір. Обов'язково ставте питання з переліку потенційним постачальникам, позначайте відповіді в таблиці та вибирайте найкращий варіант за найважливішими для вас критеріями.

На основі одного з впроваджених нами проєктів ми вирішили детально розібрати типовий випадок того, як організувати віддалений офіс для команди з 25 осіб за 3 дні без простоювань у роботі та з мінімальними витратами

Винесення бухгалтерії у хмари — перевірений спосіб забезпечити надійну віддалену роботу з програмами і даними. А для того щоб процес організації не був задачею з кількома невідомими, ми зібрали в одній статті добірку корисних матеріалів з цієї теми: від вибору хмарного провайдера до етапу безпосередньої роботи з даними на сервері. Читайте, користуйтеся та мігруйте впевнено! 

Продовжуємо розбирати вирішення типових хмарних задач для клієнтів. На черзі — приклад вирішення ще однієї популярної задачі з перенесення коробкової версії CRM-системи Бітрікс24 у хмару, яку ми нещодавно реалізували для клієнта. 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись