3 причини, чому сайт має жити у хмарі

  1. Головна
  2. Блог
  3. Хмари для бізнесу
  4. 3 причини, чому сайт має жити у хмарі
Категорії

Сьогодні без сайту нікуди. Навіть якщо бізнес працює офлайн, мати сторінку в інтернеті — це вже не примха, а необхідність. І справді, про який би вид бізнесу мова не йшла, переважна кількість клієнтів дізнаються про нього з інтернету. І неважливо, що це: інтернет-магазин, сайт медичної компанії або лендінг бізнес-івенту.

Але для того, аби сайт дійсно зацікавлював відвідувачів та приводив нових клієнтів, важливим є не лише його дизайн і наповнення. Першочергово, якщо сайт буде повільно завантажуватися або збоїти, відвідувачам це швидко набридне. Тож вони або шукатимуть те, що їм потрібно, серед конкурентів, або просто закриють такий сайт, не надаючи йому другого шансу. Тож щоб такого не траплялося, подбайте одразу про надійний хостинг для веб-сайту. Кращим рішенням у цьому є хмари від Tucha. Розглянемо, які переваги це надає.

3 prichini, chomu sajt maє zhiti u hmarі_2
Чому надійний хостинг — це так важливо

Чому швидке завантаження сторінок та стабільна робота сайту — це так важливо для бізнесу? Розглянемо деякі дані зі статистики.

Наприклад, середня швидкість завантаження сайту складає 2 секунди, повільною вважається швидкість, що складає понад 3 секунди, а оптимальною — менше ніж 1 секунда. Тож якщо веб-сайт завантажується понад 3 секунди, він має усі шанси залишити його власника без 50% відвідувачів вже на перших етапах взаємодії з потенційними клієнтами. До того ж, Google повідомляв раніше, що вже з 2018 року швидкість завантаження сайту стала головним чинником ранжування для мобільної пошукової видачі.

Та яким чином це пов’язане з хостингом? Насправді, багато у чому стабільна робота ресурсу залежить саме від хостингу. Окрім перелічених характеристик, надійний хостинг має забезпечувати безперебійну роботу сайту навіть під час великих навантажень та витримувати критичні напливи відвідувачів. А значить, бути відмовостійким. Неякісний хостинг просто не зможе якісно працювати у таких умовах. Тож можуть виникати збої у роботі сайту, сповільнюватися його робота і навіть виникати тимчасова недоступність ресурсу.

Аби запобігти цьому, ми рекомендуємо користуватися перевіреним хостингом. І, звичайно, вважаємо, що хостинг від Tucha підходить якнайкраще. ;-)

Для яких видів сайту підійдуть хмари

Оскільки існує чимало видів сайтів, розглянемо, для яких з них будуть корисними хмари. Та спочатку спойлер: хмари підходять для будь-яких видів сайтів. :-)

Та все ж серед основних видів існують такі:

  • Сайт-візитівка — найбільш простий вид сайту з кількістю сторінок до 10. Це своєрідний довідник компанії, що містить основну інформацію про неї: опис компанії, перелік товарів чи послуг, контакти тощо.
  • Landing Page (або лендінг). Це односторінковий сайт, мета якого — спонукання відвідувача до дії (замовити, придбати, відвідати тощо).
  • Інтернет-магазини — надпопулярний вид веб-сайтів зі списком продукції компанії.
  • Корпоративний сайт, що представляє компанію в мережі Інтернет.
  • Сайт-портал, який вміщує у собі корисні матеріали: статті, новини, сервіси, опитування тощо.
  • Сайт-вітрина (або сайт-каталог) — своєрідна вітрина, що містить дані про компанії та каталог продукції або послуг.
Переваги хмарного хостингу для веб-сайтів

Тож що отримає сайт, якщо він буде розміщуватися у хмарі?

  1. Стабільний і швидкий хостинг. Хмарні сервіси Tucha забезпечують гарантію доступності сервісів 99,0 та 99,9% залежно від територіального розміщення дата-центрів (в Україні або закордоном, а це — переважно у Німеччині).
  2. Безпечне та надійне розміщення. Хостинг сайту у хмарі більш безпечний за його розміщення на фізичних серверах. Це означає, що зловмисникам або стороннім особам куди складніше отримати доступ до сайту та всіх його даних.
  3. Масштабованість ресурсів. Хмарні ресурси гнучкі, тож їх легко масштабувати, якщо знадобиться більша потужність або, навпаки, навантаження на сайт зменшиться. Зазвичай, нова конфігурація узгоджується за лічені хвилини.

А що отримуєте при цьому власник бізнесу?

  1. Оперативну та цілодобову техпідтримку. Служба техпідтримки Tucha на зв’язку 24х7, тож у разі будь-яких питань можна звернутися до нас та отримати оперативну допомогу.
  2. Заощадження коштів. Хмари зберігають кошти на закупівлі та утриманні ІТ-обладнання. Можна самостійно (або з нашою допомогою) визначити, скільки та які ресурси потрібні. До того ж, не потрібні великі початкові фінансові вкладення.
  3. Збільшення кількості відвідувачів, що залишаться на сайті, та стабільна робота під час високого навантаження. Хмарний хостинг допоможе сайту швидше завантажуватися і працювати більш стабільно. А це, у свою, чергу, вкрай важливо для відвідувачів.
Сервіси Tucha для будь-яких видів сайтів

Як обрати потрібний сервіс для хостингу? Усе залежить від рівня навантаження сайту відвідувачами. Зокрема, для ресурсів із невеликим навантаженням та помірною кількістю відвідувачів кращим рішенням стане сервіс TuchaHosting.

TuchaHosting — сервіс для розміщення сайтів та пошти у хмарі з гарантованою доступністю 99,9% та дата-центрами поза межами України (переважно у Німеччині).

Для високонавантажених сайтів та ресурсів з великою кількістю відвідувачів підійдуть віртуальні сервери. Це — сервіси TuchaFlex+ та TuchaBit.

TuchaFlex+ — віртуальні сервери довільних конфігурацій з дата-центрами поза межами України (здебільшого у Німеччині) та гарантованою доступністю 99,9%.

TuchaBit — хмарні сервери збалансованих конфігурацій (юніти), які розміщують дані на українських майданчиках та мають гарантовану доступність 99,0%.

Питання, які можуть виникнути

1. Чи будь-який сайт можна розмістити у хмарі?

Так, абсолютно будь-який ресурс можна розмістити у хмарі. Слід лише обрати відповідний сервіс.
 

2. Що робити, якщо я не знаю, який сервіс обрати?

Звертайтеся до нас. Ми радо допоможемо обрати той сервіс та конфігурацію, що найкраще підійде для вирішення вашої конкретної задачі.
 

3. Чому саме хмари від Tucha, адже є ще й інші, іноді навіть безкоштовні, сервіси для хостингу?

На відміну від безкоштовних сервісів, ми надаємо цілодобову технічну підтримку своїм клієнтам. Це означає, що можна звернутися до нас у будь-який час та отримати відповідь на своє питання або оперативну допомогу у вирішення задачі, що виникла. Окрім цього, безкоштовні сервіси для хостингу надаються "як є", без жодних гарантій безпечного розміщення сайту.

Висновок

Отже, важливим чинником, що впливає на якість роботи веб-сайту, є його стабільна робота та швидке завантаження сторінок. І допоможуть у цьому хмари від Tucha. Тож долучайтеся до хмарних технологій, аби веб-сайт був відмовостійким та працював без збоїв. Ми у цьому радо допоможемо, звертайтеся 24х7!

Поділитися:
Статті по темі

На основі одного з впроваджених нами проєктів ми вирішили детально розібрати типовий випадок того, як організувати віддалений офіс для команди з 25 осіб за 3 дні без простоювань у роботі та з мінімальними витратами

Інтернет-торгівля швидко поширюється світом. Вже понад 70% покупців надають перевагу онлайн-магазинам. Чималою мірою успіх e-shop залежить від швидкості завантаження сайту...

Раді повідомити, що ми відкрили сервіс TuchaBit для хостингу проектів на "Бітрікс: Управління сайтом"! Тепер ви можете розмістити свій проект...

Швидке завантаження сайту, його безперебійна робота та здатність витримувати великі напливи відвідувачів важливі для будь-якого ресурсу, незалежно від того, на базі якої CMS він працює, — WordPress, Joomla, OpenCart, Drupal або будь-якій іншій. Досягти високих показників продуктивності, окрім іншого, допоможе якісний хмарний хостинг. Розповідаємо, скільки коштує розміщення сайту на базі популярних CMS у хмарі від Tucha , як перенести дані та які переваги у надійності та зручності ви гарантовано отримаєте. 

Винесення бухгалтерії у хмари — перевірений спосіб забезпечити надійну віддалену роботу з програмами і даними. А для того щоб процес організації не був задачею з кількома невідомими, ми зібрали в одній статті добірку корисних матеріалів з цієї теми: від вибору хмарного провайдера до етапу безпосередньої роботи з даними на сервері. Читайте, користуйтеся та мігруйте впевнено! 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись