Зручна оплата сервісів Tucha в Приват24

  1. Головна
  2. Блог
  3. Інструкції
  4. Зручна оплата сервісів Tucha в Приват24
Категорії
udobnaya_oplata_servisov_tucha_v_privat_24

Друзі, зустрічайте корисну новину!

Тепер оплата сервісів Tucha стала ще зручніше! Ви можете швидко і легко оплатити будь-який сервіс в Приват24 або через термінали ПриватБанку.

Докладаємо короткі наочні інструкції, які складаються всього з 5 простих кроків:

• оплата на ФО-П Сухобок Е.В. — перейти на сторінку з інструкцією;
• оплата на ФО-П Мельник В.Н. — перейти на сторінку з інструкцією.

Якщо у вас виникнуть запитання, пишіть або дзвоніть. Ми на зв'язку 24/7.

Гарного дня!

Поділитися:
Статті по темі

Завантажуйте чек-лист — практичний та корисний інструмент, що допоможе зробити зважений вибір. Обов'язково ставте питання з переліку потенційним постачальникам, позначайте відповіді в таблиці та вибирайте найкращий варіант за найважливішими для вас критеріями.

Будь-яку ситуацію можна обернути на користь, якщо знати, як цим правильно та вчасно скористатися. Так, зокрема, і з нестабільним курсом...

На основі одного з впроваджених нами проєктів ми вирішили детально розібрати типовий випадок того, як організувати віддалений офіс для команди з 25 осіб за 3 дні без простоювань у роботі та з мінімальними витратами

Винесення бухгалтерії у хмари — перевірений спосіб забезпечити надійну віддалену роботу з програмами і даними. А для того щоб процес організації не був задачею з кількома невідомими, ми зібрали в одній статті добірку корисних матеріалів з цієї теми: від вибору хмарного провайдера до етапу безпосередньої роботи з даними на сервері. Читайте, користуйтеся та мігруйте впевнено! 

Продовжуємо розбирати вирішення типових хмарних задач для клієнтів. На черзі — приклад вирішення ще однієї популярної задачі з перенесення коробкової версії CRM-системи Бітрікс24 у хмару, яку ми нещодавно реалізували для клієнта. 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись