Оновлення щодо тарифів ISPmanager — панелі керування вебхостингом

  1. Головна
  2. Блог
  3. Техпідтримка
  4. Оновлення щодо тарифів ISPmanager — панелі керування вебхостингом
Категорії

ISPmanager є однією з популярних панелей для керування вебхостингом, що широко використовується власниками сайтів, зокрема і клієнтами Tucha. Не так давно з’явилася оновлена версія продукту, а з нею — і зміни у тарифах. Тому ділимося інформацією, яка буде корисною для всіх поточних користувачів панелі та тих, хто також планує використовувати інструмент у роботі. 

Головне про програмний продукт

ISPmanager — це комерційна панель для керування вебхостингом і сайтами. Інструмент, що працює на базі машин з операційними системами CentOS, Debian, Ubuntu, організовує роботу вебсерверів, систем керування базами даних, поштових служб та іншого програмного забезпечення, а також надає можливість керувати цими системами за допомогою зручного та інтуїтивно зрозумілого вебінтерфейсу.

А саме, панель ISPmanager дозволяє керувати:

  • вебсайтами; 
  • PHP-інтерпретаторами; 
  • сертифікатами шифрування; 
  • базами даних;
  • службами доступу до файлів;
  • сервісами електронної пошти; 
  • обліковими записами користувачів;
  • доменними іменами тощо. 

Панель має зручний для використання API-інтерфейс та легко інтегрується з іншими модулями, наприклад, конструкторами сайтів, SSL-сертифікатами від Let’s Encrypt, антивірусним програмним забезпеченням тощо. Також ISPmanager дозволяє створювати власні плагіни завдяки можливостям інтерфейсу.

Серед інших можливостей інструменту: 

  • генерація SSL-сертифікатів;
  • налаштування створення резервних копій даних як автоматично, так і в ручному режимі;
  • робота з мережевим протоколом FTP;
  • ведення статистики роботи сервера та дій користувачів на ньому;
  • безпосереднє здійснення налаштувань сервера, зокрема встановлення оновлень, керування додатковими сервісами та розширеннями тощо.

Як ми вже згадували, ISPmanager є комерційним продуктом. Проте якщо ви замовляєте у нас будь-який з пакетів shared-хостингу на базі сервісу TuchaHosting, то одразу отримуєте розміщення на сервері зі встановленою та готовою до використання панеллю ISPmanager у редакції Business.

А якщо для хостингу потрібен вже окремий віртуальний сервер, при замовленні будь-якого з них вартістю від 25 євро/місяць включно панель ISPmanager у редакції Lite може бути встановлена безкоштовно за окремим запитом замовника.

Важливі оновлення

Зовсім нещодавно вийшла нова версія панелі — ISPmanager 6, яка наразі вважається останньою stable-версією. Вона містить ряд корисних оновлень, зокрема підвищений рівень захисту від вразливостей, розширені можливості моніторингу, серед них — пошти та сервісів. Також ISPmanager 6 доповнена деякими інструментами для розробників і загалом більш зручна у використанні у порівнянні зі своїм попередником.

З виходом оновлення змінилися і тарифи на ліцензії продукту. А саме, відтепер вони відрізняються кількістю дозволених для розміщення доменів: 

  • Lite розрахована до 10 доменів;
  • Pro — до 50 імен, 
  • Host включає необмежену кількість доменів. 

Також при цьому редакції Pro та Host не мають пробного періоду. Нагадаємо, що для ISPmanager Lite тестовий період складає 14 днів.

А що далі?

Користуватися попередньою п’ятою версією панелі можливо до кінця терміну дії ліцензії (та безстроково для вічних ліцензій). Наразі продажі та продовження ISPmanager 5 Lite здійснюється у звичайному режимі. Розробник програмного продукту обіцяє офіційно повідомити, якщо відбудуться зміни у користуванні цією редакцією панелі.

Продажі та продовження ISPmanager 5 у редакції Business завершуються 15.06.2021, тому після цієї дати період користування ними продовжити неможливо.

Загалом же термін дії ISPmanager 5 усіх редакцій спливає 01.01.2022. Для отримання актуальних версій продукту необхідно оновити версію ISPmanager до 6.

Крім цього, до 15.08.2021 розробник панелі пропонує обміняти попередні вічні ліцензії ISPmanager 4 та ISPmanager 5 на річну версію ISPmanager 6 вибраної версії безкоштовно. Також, за бажанням, перейти на оновлену версію програмного продукту можна вже зараз.

Звертайтеся до нас!

Якщо ви маєте питання щодо роботи з панеллю ISPmanager на сервері від Tucha або бажаєте підібрати влучне хмарне рішення, розкажіть нам про свою задачу! Пишіть на адресу sales@tucha.ua або телефонуйте за номером +380 44 583-5-583. Tucha завжди на зв’язку.

Поділитися:
Статті по темі

У попередній статті про панель керування вебхостингом DirectAdmin ми робили загальний огляд системи та її призначення. Нині зосередимося докладніше безпосередньо на функціях програмного продукту та алгоритмі дій, який зазвичай потрібно зробити користувачу при роботі з панеллю.

У цій публікації ми хотіли б розглянути DirectAdmin — систему з відкритим API від канадських розробників JBMC Software. Розповідаємо та наочно показуємо, які головні функції має панель та як з нею працювати. Тож сподіваємося, що ті клієнти, які ще не наважилися на те, щоб позбутися ще одного російського програмного продукту, після ознайомлення з цим матеріалом матимуть можливість переконатися в тому, що DirectAdmin дійсно є гідною альтернативою тим засобам, які вони використовують наразі.

Є кілька основних причин, через які варто задуматися про перехід на VPS

Захистити свій VPS від DDoS-атак не так складно, достатньо знати та застосовувати деякі правила. Ми підготували декілька таких рекомендацій і сподіваємося, що вони вам дійсно допоможуть!

Реселінг хостингу — це спосіб перепродажу хмарного хостингу, що передбачає оренду сервера у хмарного провайдера для подальшого розміщення на ньому вебпроєктів своїх клієнтів на комерційній основі. Послуга корисна для користувачів, які бажають пропонувати замовникам комплексне рішення та заробляти на наданні хостингу без великих інвестицій у власну ІТ-інфраструктуру. У статті наводимо більше інформації про особливості опції, а також ділимося практичним досвідом реселера, який допоможе дізнатися про переваги та недоліки послуги.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись