Зустрічайте англомовну версію веб-сайту Tucha

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Зустрічайте англомовну версію веб-сайту Tucha
Категорії

Друзі, we've done it! Зустрічайте англомовну версію веб-сайту Tucha: https://tucha.cloud! Нарешті ми маємо повну, швидку та багатофункціональну версію головного сайту мовою міжнародного спілкування. Насправді, невеличкий англомовний сайт Tucha існував ще з 2014 року. Він хоча і допомагав приносити користь клієнтам з усього світу, проте все ж був не надто інформативним. Ми вирішили виправити це і слідом за оновленим основним майданчиком випустили його повноцінну англомовну версію.

Отже весь функціонал сайту Tucha (окрім блогу, статті перекладатимемо поступово) відтепер доступний і англійською мовою. Користуйтеся із задоволенням та впевнено рекомендуйте нас закордонним колегам та партнерам. І нехай всім буде корисно та зручно на новому майданчику Tucha.

Welcome!

english website 2
Поділитися:
Статті по темі

Laravel є популярним open source фреймворком для створення сайтів. Широке застосування програмного продукту обумовлюють переваги, які відрізняють його від CMS. Та для того, аби отримати максимум користі від роботи з вебпроєктами на базі платформи, потрібен надійний хостинг. Забезпечити його під силу віддаленим серверам від Tucha — як виділеним віртуальним, так і фізичним. Розповідаємо, які переваги отримає бізнес завдяки розміщенню вебсайтів на Laravel у наших хмарах.

Нещодавно ми розповідали про те, що таке CRM-системи, чим вони корисні для бізнесу та як забезпечити найбільш ефективну роботу цього програмного забезпечення. Наразі пропонуємо більш детально зупинитися на найпопулярнішій CRM-системі не лише в Україні, а й в країнах СНД, — Бітрікс24. А також на тому, чим хмарні рішення Tucha вигідні для різних тарифів коробкової версії цього програмного продукту. 

Інтернет-торгівля швидко поширюється світом. Вже понад 70% покупців надають перевагу онлайн-магазинам. Чималою мірою успіх e-shop залежить від швидкості завантаження сайту...

Якщо перед вами стоїть завдання перевезти високонавантажений сайт, що вимагає розміщення на окремому сервері, на більш чуйний хостинг, тоді ця стаття для вас.

У хмарній інфраструктурі ваш сайт працює стабільно і швидко, а ви обмежуєтесь мінімальними вкладеннями в ІТ-обладнання. Чим ще корисні хмари в e-commerce?

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись