Виступ Володимира Мельника на CloudStack European User Group у Лондоні

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Виступ Володимира Мельника на CloudStack European User Group у Лондоні
Категорії
Выступление Владимира Мельника на CloudStack European User Group в Лондоне

Минулого тижня ми побували у Лондоні. Відвідали конференцію CloudStack European User Group на запрошення колег з ShapeBlue.


Володимир Мельник, наш технічний директор, виступив з доповіддю на тему «Building a redundant CloudStack management cluster». Були й інші цікаві спікери та теми. А потім – нетворкінг у традиційному лондонському пабі. :) Провели час приємно і з користю.

Столиця Великобританії порадувала нетипово ясною і сухою погодою, за тиждень був лише один дощовий день. Тож звісно, ми скористалися можливістю досхочу (понад 100 км за 7 днів :)) прогулятися містом та нафотографуватися у фірмових футболках.

Вас ми також не залишимо без вражень, тож насолоджуйтеся переглядом нашої доповіді та фото Tucha у Лондоні. ;)



 

Поділитися:
Статті по темі

Що робити одразу після купівлі хмари? Де отримати реквізити доступу, як підключитися до віртуального сервера та перенести на нього необхідні програми і дані? Ці та інші схожі питання можуть виникнути, якщо ви вперше замовили віртуальну машину і тільки починаєте роботу у хмарі. 

Привіт, друзі! Розповімо про наш активний день, проведений на Великому Річному Семінарі, 17 січня. Тоді команда Tucha долучилась до масштабної події для того, щоб розкрити ще більше карт про користь хмар для ведення бухгалтерії та кадрового обліку.

У вівторок, 3 жовтня, у Києві відбулась масштабна подія — Великий Квартальний Семінар від 7eminar.com! Захід зібрав велику кількість учасників, які бажали дізнатися про останні новини в галузі податків та обліку, а також отримати цінні поради від експертів бухгалтерської та кадрової справ.

Колезі зі служби підбору рішень Tucha, що наразі у Німеччині, випала нагода відвідати щорічний бізнес-фестиваль hub.berlin — масштабну подію для тих, хто бажає дізнатися з перших вуст про передові технологічні досягнення, цифрову трансформацію та новітні ІТ-ідеї.

Офлайн-заходу та живому спілкуванню після тривалої карантинної перерви — бути! Так, 29 серпня 2020 року у Києві, в РК «Ультрамарин», відбулася міжнародна ІТ-конференція з інтернет-маркетингу DVOMA від організаторів SEO.UA. Декілька сотень учасників, понад 20 спікерів, масштабна виставка та активний нетворкінг — ось коротко про те, що відбувалося тієї суботи. 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись