Огляд EasyConf-2020

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Огляд EasyConf-2020
Категорії

У Києві вкотре відбулася міжнародна конференція з товарного бізнесу EasyConf. 20 лютого 2020 року у КХ «Mercure» зібралися провідні експерти-практики у галузях товарного бізнесу, маркетингу, e-commerce, логістики, а також всі, хто зацікавлений у масштабуванні власного бізнесу. Організаторами заходу незмінно є Seo.Ua та Easy China. 
 

Tucha na EasyConf

Впродовж дня слухачі дізнавалися, як розпочати власний бізнес без великих вкладень, які товари є найбільш прибутковими, де знайти перевірених постачальників тощо. 

Окрім практичних доповідей, важливою складовою конференції став нетворкінг. Учасники мали змогу не лише поспілкуватися у кулуарах з підприємцями та бізнес-практиками, але й у такий спосіб знайти партнера для бізнесу, співробітника або клієнта. 

А завершальною частиною івенту став круглий стіл та розіграш цінних призів серед відвідувачів.

Впевнені, що заходи від Seo.Ua та Easy China щоразу приносять актуальні знання та корисні знайомства як початківцям у бізнесі, так і досвідченим підприємцям. Бажаємо майбутніх успіхів організаторам та всім учасникам EasyConf!

Поділитися:
Статті по темі

Брати участь в офлайн-подіях — традиція, що змогла відновитись завдяки Силам оборони України. І зокрема — організаторам подій для бухгалтерів 7eminar.com, які 11 квітня провели Великий квартальний семінар у Києві. Захід вкотре зібрав фахівців, які бажають дізнатися новини та актуальні зміни у галузях ведення бухгалтерії та кадрового обліку.

Привіт, друзі! Розповімо про наш активний день, проведений на Великому Річному Семінарі, 17 січня. Тоді команда Tucha долучилась до масштабної події для того, щоб розкрити ще більше карт про користь хмар для ведення бухгалтерії та кадрового обліку.

У вівторок, 3 жовтня, у Києві відбулась масштабна подія — Великий Квартальний Семінар від 7eminar.com! Захід зібрав велику кількість учасників, які бажали дізнатися про останні новини в галузі податків та обліку, а також отримати цінні поради від експертів бухгалтерської та кадрової справ.

Колезі зі служби підбору рішень Tucha, що наразі у Німеччині, випала нагода відвідати щорічний бізнес-фестиваль hub.berlin — масштабну подію для тих, хто бажає дізнатися з перших вуст про передові технологічні досягнення, цифрову трансформацію та новітні ІТ-ідеї.

Офлайн-заходу та живому спілкуванню після тривалої карантинної перерви — бути! Так, 29 серпня 2020 року у Києві, в РК «Ультрамарин», відбулася міжнародна ІТ-конференція з інтернет-маркетингу DVOMA від організаторів SEO.UA. Декілька сотень учасників, понад 20 спікерів, масштабна виставка та активний нетворкінг — ось коротко про те, що відбувалося тієї суботи. 

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись