Як відбувся вебінар «TuchaKube: хостинг у хмарі з автоматичним CI/CD»

  1. Головна
  2. Блог
  3. Події
  4. Як відбувся вебінар «TuchaKube: хостинг у хмарі з автоматичним CI/CD»
Категорії

У минулу п’ятницю, 13 вересня 2019 року, відбувся вебінар «TuchaKube: хостинг у хмарі з автоматичним CI/CD», спікером якого виступив технічний директор Tucha Володимир Мельник. Вебінар було присвячено чи не найголовнішій, за нашим особистим рейтингом, події цього року — відкриттю першого в Україні та одного з перших у світі сервісу надання контейнерної інфраструктури та автоматизації CI/CD-процесів TuchaKube.

Це був перший вебінар, присвяченому новому сервісу. Наш технічний директор розглянув особливості застосування TuchaKube на прикладі роботи з додатком Spring Petclinic.

Детально та наочно розглянули такі процеси і можливості, як:

  • ініціалізація веб-проекту;
  • робота над проектом одночасно декількох розробників;
  • запуск CI/CD-процесів після кожної дії розробника;
  • автоматична публікація додатка у хмарі та його робота.

Для тих, хто не встиг потрапити на онлайн-трансляцію, ми підготували запис вебінару. Тож скористайтеся нагодою переглянути його на нашому YouTube-каналі:
 


 

А наразі ми вже готуємось до наступних вебінарів, присвячених іншим яскравим можливостям TuchaKube. Зокрема, горизонтальному масштабуванню, кластеризації та моніторингу. Тож слідкуйте за майбутніми подіями, щоб бути в курсі останніх трендів хмарного ринку та впроваджувати кращі рішення у роботу!

А якщо у вас виникли питання або потрібна консультація, телефонуйте або пишіть нам. Ми на зв’язку 24/7, тож завжди радо допоможемо!

Поділитися:
Статті по темі

Серія вебінарів про функціонал сервісу надання контейнерної інфраструктури та автоматизації CI/CD-процесів TuchaKube триває. Так, 11 жовтня 2019 року відбувся...

Конференції — бути! Але безпечній для всіх її учасників та спікерів. Так вирішили Fest Group — організатори української професійної конференції DevOps Fest 2020 — і провели подію в онлайн-форматі. Попри те, що через карантин дата проведення заходу кілька разів змінювалися, усім охочим все ж вдалося прослухати доповіді від найкращих українських та закордонних ІТ-експертів. DevOps Fest Online 2020 відбувався впродовж двох днів, 5 та 6 червня 2020 року, а її учасники змогли при цьому «stay safe, stay positive, stay educated».

26 лютого 2020 року у Києві відбулася головна подія вітчизняного ІКТ-ринку. Міжнародний Форум BIT&BIS зібрав в РЦ «Ультрамарин» провідних представників галузі. Ми вкотре стали партнерами форуму та взяли у ньому активну участь, тож ділимося враженнями!

19 вересня у столиці відбувся Міжнародний ІТ-форум BIT-2019, присвячений інфокомунікаціям та хмарним сервісам. Звісно, ми не оминули увагою таку подію...

Запрошуємо на вебінар Зустрічайте важливу новину! Донедавна послуга контейнерної інфраструктури від Tucha.ua була доступною...

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись