Зустрічайте оновлену версію TuchaClient!

  1. Головна
  2. Блог
  3. Техпідтримка
  4. Зустрічайте оновлену версію TuchaClient!
Категорії
Tucha Client Advertising Ukr-01

З радістю повідомляємо, що відтепер доступна оновлена версія мобільного додатку TuchaClient. А значить, робота з хмарними сервісами Tucha стала ще більш простою та безпечною!

Нагадуємо, TuchaClient — це застосунок для керування однією або одразу декількома віртуальними машинами Tucha. З його допомогою з телефона у будь-який час можна увімкнути або вимкнути машину, перезавантажити її, а також отримати дані про неї: конфігурацію, IP-адресу, номер договору тощо.

Що нового з’явилося у TuchaClient?

Перш за все, додалася можливість зберігати реквізити доступу до декількох облікових записів. Ця функція буде особливо корисною для партнерів, які співпрацюють одразу з декількома клієнтами, що мають різні облікові записи.

Крім того, стала доступною автентифікація користувачів за допомогою FaceID та TouchID. Отже, доступ до додатка та користування ним стали ще більш захищеними.
Встановити оновлену версію можна вже зараз для Android та IOS.

Завантажуйте додаток TuchaClient та переконайтеся, що керувати віртуальними машинами відтепер ще простіше!

Якщо у вас є додаткові питання або потрібна допомога, звертайтеся до нас. Раді вам 24х7!

Поділитися:
Статті по темі

Завантажуйте чек-лист — практичний та корисний інструмент, що допоможе зробити зважений вибір. Обов'язково ставте питання з переліку потенційним постачальникам, позначайте відповіді в таблиці та вибирайте найкращий варіант за найважливішими для вас критеріями.

28 жовтня розпочинається новий потік онлайн-курсів з DevOps-практик в обмін на донати для війська. Заняття проводить Володимир Мельник, технічний директор та співзасновник Tucha. Долучайтеся!

При роботі користувачів на віртуальних серверах важливим аспектом є правильне завершення робочого сеансу. Від цього значно залежить безпека і цілісність даних, а також продуктивність роботи самого сервера. У статті розглянемо докладніше, що слід зробити перед виходом з сервера, як коректно завершити сеанс та яких ризиків це допоможе уникнути надалі. 

Виконати блокування або видалення можна всього за декілька простих кроків, і в цій інструкції покажемо, як це зробити.

Потреба заблокувати доступ конкретному користувачу, що працює на віртуальному сервері на базі операційної системи Windows, або ж видалити його обліковий запис взагалі може виникнути з різних причин. Скажімо, у випадку завершення роботи фахівця над проєктом або звільнення штатного співробітника з компанії.

Технічний директор і співзасновник Tucha Володимир Мельник анонсує набір слухачів до нової групи онлайн-курсу з DevOps-інженерії в обмін на донати ЗСУ! Навчання третього потоку розпочнеться вже 20 травня.

Закрити
Замовити зворотний дзвінок

Будь ласка, перевірте правильність заповнення поля з номером телефону

Поля обов'язкові для заповнення.
Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.

Ми використовуємо cookies.

Ми використовуємо файли cookies, щоб забезпечити основні функціональні можливості на нашому сайті і збирати дані про те, як відвідувачі взаємодіють з нашим сайтом, продуктами і послугами. Натискаючи Прийняти або продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з тим, що ми використовуємо ці інструменти для реклами і аналітики згідно з «Політикою про файли сookies»

ПрийнятиВідмовитись